Bodies


Onsdag.

Då har halva veckan snart redan gått. Dagarna går så fort.
Nu sitter jag och ser på Våra bästa år och ska snart ta och göra mig i ordning för att möta världen. ;)
Har inte så mycket att skriva eller vet inte riktigt vad jag ska skriva. Så det blir inte så mycket att skrivet nu.

Ha en toppen dag!

Tisdag.

Skriver ikväääääääääääääll! =D


Zlatan kan!

Ingen kickar fotboll som han ZLAAATAN!
För fjärde gången får Zlatan ta emot guldbollen!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!


Du gør mig høj.


H0H0 nu har ännu en helg gått.

Jag har varit totalt värdelös på att uppdatera min blogg. Har inte suttit allt för mycket vid datorn heller. Men nu ska jag ta och berätta om min helg.

Fredag då tog jag det lugnt på dagen. Tog mig en sovmorgon. På kvällen då jobbade jag extra på gården. Så mellan 17-00.30. Efter de åkte jag hem och sov.
Lördag morgon klockan 07.30 då kom brorsan och hans tjej Lisa och hämtade upp mig. Vi åkte vi och hämtade Hella. Sedan bar det av mot Stockholm. Vi var framme i Solna runt 12 eller något. Då parkerade vi bilen och tog pendeln in till stan där vi åt mat och tog en sväng in på Stadium. Ca 14.20 tog vi pendeln tillbaka till Solna. Där vi gick runt och tittade lite innan matchen drog igång. Mötte upp Robert och hans kompis runt 15.20. Då hade brorsan, Lisa och Hella redan gått in och satt sig. Jag, Robert och Jimmy vi gick och tog en öl sedan in på arenan. Matchen var spännande. Men den slutade 2-0 till AIK. Så AIK vann i år både Allsvenskan och Svenska cupen. Så vi säger grattis till dom. Efter matchen mötte jag upp dom andra. Då gick vi mot bilen och startade våran resa mot Sundsvall. Vi stannade till och åt mat på Sibylla och tog några fler pauser. Vi var tillbaka till Sundsvall runt 00.00.
Söndagen då blev de en liten sovmorgon innan de var iväg på fotbollsträning. Sedan hem och förbereda sig inför Djurgården-Assyriska på tv. Matchen handlade om vem som skulle få spela i allsvenskan nästa år. Matchen slutade 3-0 till Djurgården. Så dom stannar kvar i allsvenskan. Men de kunde lika gärna blive Assyriska för dom har varit riktigt duktig i år.

Nu har en ny vecka dragit igång med nya spännande äventyr eller något? :b Återstår och se!

Kungen av pop.

This is it var grymt bra. Kungen av pop, Michael Jackson




This is it!

Ikväll då blir det bio. Ska se This is it.


Moppe pojkar!


I got U!


Söndag.

Varför ska alltid helgen gå så fort?


RSS 2.0