Lonely day.

Such a lonely day
And it's mine
The most loneliest day of my life

Such a lonely day
Should be banned
It's a day that I can't stand

The most loneliest day of my life
The most loneliest day of my life

Such a lonely day
Shouldn't exist
It's a day that I'll never miss

Such a lonely day
And it's mine
The most loneliest day of my life

And if you go
I wanna go with you
And if you die
I wanna die with you

Take your hand
And walk away

The most loneliest day of my life
The most loneliest day of my life
The most loneliest day of my life

Such a lonely day
And it's mine It's a day that I'm glad I survived


Det här är vårt liv.


Sluta snöa nu!

Hur mycket ska det snöa egentligen?
Det börjar bli alldeles för mycket snö ute nu.
Man kan ju knappt gå ut(?)


Snö! Jag sa SNÖÖÖ!!!

Helt otroligt vad det snöar. Det bara vräker ner. Imorse då jag var ut med Ex Animo då hade de ändå inte kommit allt för mycket med två timmar senare då ser man inte ens mina fotspår som jag hade gått två timmar innan. Innan dagen är slut. Undra hur mycket snö det har lyckats kommit då?




Här är några bilder från igår efter våran promenad i skogen.



  


Elljusspår.

Kom in för en liten stund sedan. Har varit ute med Ex Animo i elljusspår. Sedan mötte vi en på vägen som var ute med sin hund. Som berättade att de va bra stigar i skogen. Så jag och Ex Animo vek av och tog en stig. Då vi gått ett tag då börja man undra om man kommer fram någonstans? Men efter ett tag så kom vi fram till elljusspåret igen. Så nu sitter man i soffan helt slut. Var ner på gymmet ett litet tag imorse också. Så idag har man fått tränat lite.
Nu ska jag ta och läsa tidningen.


Ny vecka.

Då är det ny vecka igen. Veckorna bara rusar fram.
Sitter och kolla runt lite på internet nu. Har legat och kolla på tv typ hela morgonen. Eller har ju varit ute med Ex Animo några gånger nu på morgonen.
Tänkte bara skriva några rader. Ska ta och läsa Aftonbladet och ST nu.
Skriver lite mer senare ikväll.

Neeej!

Inte på humör för att skriva något just precis nu!




Knows best.

Somnade sjukt sent i natt. Så idag är man inte direkt allt för pigg.
Ligger nu i soffan och kolla på Brooke knows best weekend break. De går massa avsnitt efter varandra.
Annars idag så har jag hållt på att fixa om lite i garderoben.

Näe nu ska jag fortsätta se på Brooke knows best.

Fredag.

Då är det dax för helg igen. Jag har nyss varit och ätit middag med Anna, Malin, Micke och Malin och Mickes son Jonas. Han var hur söt som helst. Bara 6 månader gammal. :)
Nu håller jag på att rengör vattenkokaren. Så de stinker typ ättika här hemma nu. Men rent får jag hoppas att det blir iaf. :) Tänkte försöka sedan att klippa tasshåret på Ex Animo då han har somnat. Så svårt att göra det på han då han är vaken. Annars ikväll så blir det att bara ta det lugnt. Fixa lite saker och sådär.
Får se annars vad helgen tar en och hur man mår.
Tog lite bilder igår på Ex Animo som jag tänkte lägga in. Men får se hur bra dom blev. Han har liksom lite svårt att sitta still. Håller på att ladda batterierna nu i kameran så får vänta med att lägga in bilderna.

Överraskad och glad.

Har legat på soffan hela morgonen förutom då jag har varit ute med Ex Animo. Kände i morse att idag vill jag bara ligga på soffan och göra absolut ingenting. Kände att det inte är min dag idag. Sedan så hör jag att posten trillar ner i brevlådan och då såg jag att jag hade fått ett vykort. Läste det flera gånger. Blev så glad. Var så längesedan jag hörde något från dom jag hade fått vykortet av så jag blev superglad. Tänk att en sådan liten sak kan få en att känna sig på lite bättre humör.
Men jag ska ändå fortsätta att ligga och kolla på tv ett tag.
Nu ska jag fortsätta se på Sjunde himlen.


Klockren.


Sjunde himlen.

Är hur trött som helst idag. Förtår inte varför. Har sovit riktigt länge.
Det är även jättetråkigt väder ute. Nu börjar man längta efter värmen riktigt mycket.
Nej det blev inte mycket skrivet nu ska ta och se Sjunde himlen nu på 5an. ;)

Tiden går så fort.

Tänk nu är det snart en månad sedan man firade nyår. Tiden går så fort. Idag är det 6 veckor sedan jag hämtade hem Ex Animo. Det känns som igår. Han är 14 veckor nu. Minns då jag träffade han första gången då var han bara 6 veckor. Han var så liten. Han har växt så mycket sedan dess. Han lär sig nya saker varje dag. Nu låter det som att det 6 veckor är sjukt lång tid. Men seriöst tiden bara rusar iväg.
Åren rusar också snabbt iväg. Minns fortfarande första dagen i skolan. Man tyckte då att minst 12 år i skolan var en evighet. Att dom som var 20 var typ hur gammal som helst, värsta gubben/tanten liksom. Nu har man passerat 20 och grundskolan och gymnasie är över. 13 år i skolan är ingenting om man tänker att man nu är 21 och ska jobba fram tills man är 65. Det känns som en evighet.
Tankarna snurrar fortfarande vad man ska göra i framtiden. Liksom vad man ska jobba med och så. Vad kan jag tänka mig att jobba med?
Jag har funderingar att plugga vidare. Det finns knappt nå jobb nu. Typ dom jobb som finns de kräver utbildning eller erfarenhet. Men vad har man för utbildning och erfarenheter då man har gått ut gymnasiet? Det enda man har är ju typ praktik och sommar jobb.
Men jag tänkte chansa och söka in på en utbildning. Jag vill inte berätta vilken eller något. Det kommer jag att göra ifall jag kommer in på den utbildningen.

Jag vill leva i nuet.

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


För alla dom.


Måndag.

Måndag, ny vecka, nya möjligheter.

Håller på att städa och plocka till här hemma. Dammtorkar och sådär. Är hur trött som helst idag. Men antar att det beror på vädret för jag har sovit bra många timmar i natt.
Igår då var jag och Ex Animo hos Anna och Boba. Det var första gången Ex Animo och Boba träffades. Dom härjade runt från dom träffades tills vi skulle hem. Så Ex Animo tvärsomnade på bussen hem. Sedan har han sovit bra många timmar. Men det var ju superbra att dom kom överens. :) Dom är även född samma dag. Den 13 oktober. :)

Näe nu ska vi ta oss en promenad ut och sedan fortsätta med städandet.

Du är smuts.

Shit var längesedan jag kände en sådan aggression. Du är bara smuts i mina ögon. Men jag tänker inte lägga ner någon energi på dig. Men vad du än gör, kom inte i närheten av där jag befinner mig.

Trött tjej.

Huvva är riktigt trött nu. Kommer nog att somna snart. Varit en lång dag så jag är inte alls pigg för att skriva något idag.
Så skriver nog några rader imorgon.

Godnatt!

Jaaa...

less man blir. Hade nyss suttit och skrivit ett inlägg och då blir det error på sidan då jag skulle publicera det. Aja. Skriver mer senare.


Fisk i en skål



Stefan Sundström - Fisk i en skål


Som en fisk i en skål
Simmar jag runt och tittar på
Hur du står ensam som jag
Du är du och jag är jag

Du var vacker Jag var ung
Och skålen sprack för en sekund
I paradisets vattenfall
Plaskar vi runt

Men om någon skulle älska mej
Och tycka jag var bra
Vore han en idiot som inte var något att ha
Så tror jag att mumla i ditt akvarium
Men ingenting hörs när du rör din vackra röda mun

Numera tackar alla nej
Till det dom har Säjer man hej
Till nån på stan så är man torsk
o narkoman

Du är en idiot
Som Groucho Marx när han blev vald till hedersledamot
I nån fin klubb Men han sa nej
Vill inte va med i nåt som släpper in en sån som mej

Och om någon.....


Jag går i ide nu.

Ge mig sommar nu. Denna vinter är för kall. Man kan ju knappt vara ute en längre stund utan att det ska börja värka i fötter och händer för att det är så kallt. Jag har alltid varit en vinter människa. Men denna vinter då är jag verkligen inte det. Jag tror jag går i ide nu.

Idag kommer jag att tillbrina den mesta av tiden inne. Dom gångerna jag måste gå ut det är då jag ska ut med hunden eller då jag ska bort på affären.
Ska iaf se till att lägga mig och sova tidigt ikväll. Sjukt trött också tänkte jag försöka se till att få in dyngsrytmen igen. Man är uppe tills klockan är för mycket sedan så kliver man upp då klockan är för lite. Man får liksom förlite timmars sömn. Så det ska det se till att det blir en ändring.

Skulle behöva rensa datorn lite också. Inte för att jag har så mycket saker på datorn och inte för att jag har något virus men datorn är så fruktansvärt seg eller det är den inte heller det är mer att den laggar sönder om man har för mycket program öppna då blir det att sidorna hänger sig också står det sedan att svarar inte eller vad det nu står. Man blir inte lite less heller. jag vet inte om det kan ha och göra med vista för jag hade aldrig detta problem då jag hade XP eller vad det nu hette.

Nu har jag suttit här och skrivit massa dynga. Men skrivandet bara flöt på liksom. Hehe.
Nu ska jag försöka göra någon nytta här hemma.




Onsdaaag.

Håller på att tvätta kläder nu. Det är bara en maskin som funkar i tvättstugan. Det är ju super. :/ Hinner inte tvätta allt idag då. Det känns riktigt surt det. Men har iaf hunnit med att tvätta några maskiner iaf.

Det är kallare ute idag än vad det var igår. Jag hade börjat hoppats på att det skulle bli mildare ute. Men tyvärr verkar man ha fel där.

Näe nu ska jag ta och fixa till lite här hemma.

Hööörs seeen!


Ingenting har hänt.



Fick hem skivan idag. Har lyssnat på det mer eller mindre hela dagen. Hur bra som helst. Men hade inte förväntat mig annat heller.


Tisdag kväll.

Tisdag idag. Idag då har vi inte gjort allt för mycket. Vi har varit ute och lekt lite i snön och så. Ex Animo är full av energi. Jag hade dessvärre inte lika mycket energi. Har legat sjuk nu som sagt i ett par dagar och man kände idag då man var ute och gick en längre bit än vad vi brukar hur trött och slut man blev. Men min förkylning börjar ändå släppa mer tycker jag. Mår bättre liksom. Men halsen och hostan är ändå värst på kvällen.

Imorgon då väntar ett tvättpass. Det behövs verkligen. Skönt att få de överstökat. Synd bara att det är så svårt att få kläderna torra i torkrummet.

Jag längtar tills min förkylning försvinner nu så man kan börja gymma igen.

Jag hade först tänkt att lägga in lite kort ikväll men känner att jag inte orkar idag.

En ny vecka har startat.

Mår fortfarande inte allt för bra. Har grymt ont i halsen och känner mig grymt trött och seg. Halsen är det så jobbigt att ha ont i. Lättare om man har typ ont i huvudet. Då är det bara att ta en alvedon och oftast går det över ett tag då. Men har man ont i halsen så finns det inte så mycket att göra åt det.
Men så kallt som det har varit ute så är det inte ens konstigt att man har blivit sjuk. Det har varit sjukt kallt. Men det börjar bli bättre nu. Inte lika kallt längre. Så det är ju bra det ju.

Näe nu funderar jag på att lägga mig igen och vila. Har inte mycket ork till att göra så mycket mer..

Lägger in lite bilder senare idag.


Låt dom gå.


Dubbel lycka.





20 februari
kommer Stefan Sundström till Sundsvall!

Såg även att Stefan Sundström har släppt en ny skiva. - Ingenting har hänt.
Så skivan är beställd och jag längtar nu till nästa vecka då jag får hem den i brevlådan.



"Det är den här skivan Winnerbäck försökte göra senast och som Kent nån gång borde göra." /Per Hägred, Expressen


Nu blev det rätt lååångt.

Nu börjar det helt klart bli alldeles för kallt. Tycker det har blivit bra mycket kallare från ena dagen till den andra. Inatt då jag tog den sista svängen ut klockan 3 med Ex Animo då mötes jag av en chock då jag öppnade ytter dörren. Det var som en vägg av kyla man gick in i. Då jag kom in och kollade på termometern då tyckte jag att den visade runt minus 29. Det kan ju stämma det. För det har ju varit bra mycket kallare på vissa andra delar av Sverige. Sedan idag vid ca halv 8 då jag tog första promenaden ut då kollade jag igen på termometern då jag kom in och då tyckte jag den visade runt minus 25. Jag förstår inte att det liksom kan bli så kallt. Inte tycker jag att det har varit såhär kallt dom andra vintrarna? Eller var det för att då man var yngre då tänkte man inte på att det var så kallt. Man lekte på ute i snön och åkte pulka och så man höll liksom värmen då.
För denna kyla det är nu finns det inte nå kläder som håller en varm(?) Näe huvva, ge oss sol men låt ändå snön vara kvar ett tag till. För nu kan man inte vistas ute en längre stund utan att alla leder i kroppen fryser fast.

Igår då var Magda hit och fikade. Det var super roligt att träffa henne igen. Det blir inte allt för ofta då hon bor i Florens. Så det blev en massa skit snack om både då tid och nu tid. :)
På kvällen gick jag hem till mamma och brorsan och åt mat. Dom hade beställt hem Bite line pizza.

I natt har det inte blivit allt för många timmars sömn. Ex Animo har om nätterna alltid fått varit i en sådan valphage (kompostgaller) för att han inte riktigt är rumt ren och jag vill inte springa runt och skura golven de första jag gör på morgonen. Men nu natten som var ville jag testa och se hur det skulle gå om han inte var inne i valphagen. Så jag bäddade åt han nedanför sängen min. Så jag la mig men Ex Animo kunde verkligen inte få någon ro. Han försökte hoppa upp i sängen och jag försökte ignorera han men då börja han gnyla. Så försökte få tyst på han. Ville inte väcka grannarna. Men till sist så gav jag han en godis vid hans bädd också hade jag läst någon stans att man kunde lägga en använd tröja där han skulle sova så han kunde känna lukten och känna sig lite trygg. Så jag gjorde de. Han blev faktiskt lite lugnare. Men jag fick typ ligga och klia han tills han somnade. Eller det kanske var jag som somnade först. Men det höll iaf några timmar. För vid halv 8 tror jag klockan var så vaknade han. Då gick vi ut. Sedan då vi kom in igen så somnade vi om på soffan.
Men hoppas natten som kommer blir bättre, att han kommer somna tidigare då. Men det gäller att ha tålamod. :)

Det blev ett rätt långt inlägg idag. Tog igen massa tid då jag inte har skrivit. :)
Nu ska jag gå ner i tvättstugan och hänga upp lite tvätt.

Ska lägga in lite bilder senare idag kanske?


Hur ska detta sluta?

Det blir liksom bara kallare och kallare ute känns det som. Händerna värker och gör typ ont efter bara en kort stund. Om det fortsätter vara såhär kallt hur ska detta sluta då? Det får bli att man stanna inne tills det börjar bli varmare eller något.

Nu sitter jag och Ex Animo och bara ta det lugnt. Han ska vaccineras idag. Jag gruvar mig. Jag vet ju att det kommer att gå bra. Men jag är själv så rädd för sprutor så jag är rädd att det kommer göra ont på min lilla prins.

Har sjukt ont i halsen. Har haft det ett par dagar. Känner mig även trött och slut i kroppen. Jag hatar att gå runt och vara små förkyld. Varför kan det bara inte bryta ut och man blir riktigt sjukt och sedan går det över. Det skulle vara mycket bättre än att man är små sjuk och det blir långdraget liksom.

 

 


Jag skrattar idag.


RSS 2.0