Nytt inlägg.

Har inte skrivit nu på ett tag. Men det blir inte ett så långt inlägg nu heller. Skriver mer senare. Det blev en seger för Giffarna idag på doms träningsmatch mot Umeå. 3-2 slutade matchen.

Feber, sportlov och packning!

Tack mamma och mormor för att ni hjälper mig att packa, tack brorsan och morfar för att ni hjälper till att kör iväg lite packning.

Nu sitter jag här. Ska nog snart lägga och vila. Vid 15 tiden var jag ner på skolan och gjorde prov. Men det gick nog inge vidare. Febern tog över och allt snurra i huvudet. Men men. Det får gå som det gå. Efter provet kom mamma och hämtade mig också åkte vi förbi och hämtade upp mormor, sedan åkte vi ut till Birsta och shoppade lite. Sedan åkte vi hem till mig och har packat en massa. Jag la mig efter ett tag, för det snurrade för mycket i huvudet.
Nu har alla gått och jag är själv. Ska lägga mig ett tag i soffan och se på Andra avenyn.

Nu har jag sportlov!



Sjuk.

Precis klivit upp. Mår inte allt för bra. Feber och halsont fortfarande. Men nu är det bara att trycka i sig alvedon så jag orkar åka ner till skolan och göra provet i rättskunskap. Får hoppas att det går bra. För huvudet kan inte riktigt tänka idag. Känner mig jättehängig. Haft sjukt konstiga drömmar inatt. Det måste ha att göra med att jag har feber.
Nu blir det en dusch sedan skynda sig ner till skolan. Skriver mer senare idag hur det gick på provet och sådär.
Ha det bra!


Hm...

Precis klar med alla frågor till Rättskunskapen. Nu är det bara att läsa på dom så jag klarar provet imorgon. Men jag tror att jag kan det mesta till det?! Får hoppas på det bästa bara. Idag har det varit en halv tung dag. Har haft feber och hals ont. Men det är rätt bra nu för tillfället. Har tagit alvedon. Men skolan knallade på rätt bra. Efter skolan då mötte jag upp mamma, så gjorde hon mig sällskap till Mitthem och jag skrev på lägenhetskontrakt. Flyttar nu på måndag då?! Det kommer bli riktigt nice de. =D
Sedan efter gick vi in till stan och åt kebab och sedan gick vi och kollade på bokrean. Hittade två böcker. Zlatan är Zlatan och Stora nödvändiga boken med värdelöst vetande om fotboll. Så nu kommer det bli massa fotbollsläsning framöver. =D
Efter stan så åkte jag hem och pluggade. Nu sitter jag här och kolla runt lite.
Får se vad som händer ikväll. Blir nog bara att ta det lugnt. Ska nog se Andra Avenyn som jag missade igår.

Igår då var det först lektion i rättskunskap sedan så gick jag till sporthallen där vi hade friluftsdag. Där hade vi en heldag med handikappade. Dragons var också med. Vi lekte lekar och spelade basket. Var en riktigt trevlig dag.
Efter friluftsdagen gick jag hem till mamma och hon hjälpte mig att plugga. Sedan åkte vi allihopa ut till släkten på Alnö och fikade semlor. Efter fikat åkte jag, mamma och brorsan in på Olearys, Robert kom förbi han också. Där på Olearys satt vi och kollade på fotboll, Inter-Manchester United. Matchen slutade 0-0. Jag som hade hoppats på en Inter seger. Men men det kan inte alltid bli som man vill.

Näe nu ska jag ta och gå upp på macken och hämta ut ett paket jag har fått på posten sedan ska jag nog antigen kolla på tv eller åka ner på Olearys och se fotboll eller så ska jag packa. Får se vad som händer.





Utmanad :)

Jag har blivit utmanad utan Zabine.
Utmaningen är i sig inte så svår utan du ska helt enkelt gå in på dina foton på datorn välja 6:e mappen och sedan den 6:e bilden och lägga in den här på bloggen. Samt utmana 6 andra..

Jag och Malin i somras.


Jag utmanar:
Malin.
Lill Malin.
Emma.
Viktoria.
Anna.
Madde.

Lång dag.

Idag har det varit en lång dag. Orkar inte skriva så mycket nu. Tänkte ta och lägga mig och kolla lite på tv nu och sedan sova. Skriver mer imorgon! Godnatt sov så gott!


Ny vecka.



Bild från friluftsdagen.

Sitter hemma nu och kollar runt lite på internet samtidigt som jag små kollar på Sex and the city på tv. Idag har jag hunnit med rätt mycket. Började dagen med att åka upp till Sidsjön där vi hade friluftsdag och uppdrag 3 till Guldtrofén. Uppdragen idag handlade om att vi skulle ha så bra så många i klassen där uppe så vi skulle få bra närvaro också var det pulkrace och snöskulpturtävling. Det var rätt mysig dag där uppe. Vid 12.30 åkte jag iväg upp till sjukhuset, sedan åkte jag hem till mamma och la mig och kollade på tv. Vid 19.30 var jag iväg på skoterkortsutbildning. Så i slutet av mars ska jag nog göra provet där. Det kommer jag lyckas med iaf. =D Så det känns bra. Sedan efter den gick jag hem till mamma igen och väntade på att brorsan skulle komma hem från att vare och sett Timrå förlora mot Frölunda. Då han kom hem skjutsade han hem mig och nu sitter jag här.
Ska snart lägga mig och sova.



Bild från st.nu

Wallerstedt klar för GIF
Nu har Jonas Wallerstedt återvänt till Gif Sundsvall.
Han har skrivit kontrakt med Gif Sundsvall i 3 år.
Välkommen tillbaka!


Beck - Advokaten.



Sitter och ser på Beck - Advokaten nu som går på tv 4. Har sett den förr men minns inte hur den var. Nu ska jag fortsätta se klart på filmen.

Seger.

Har precis kommit hem, har varit och sett Giffarnas träningsmatch mot skellefteå. Det blev en Gif seger, 5-1. Härligt!
Satt mig nu vid datorn en snabbis och ska ta och läsa Aftonbladet. Sedan ska jag hålla på att fixa till här hemma.
Ikväll blir det bara lugnt. Har en massa att göra.



Lördag kväll.

Nu har jag hunnit tvättat några maskiner tvätt. Gick över till Malin och Jonas ett tag och kollade lite på Melodifestivalen också såg vi början på Om en pojke. Sedan gick jag hem och tog rätt på tvätten. Nu ska jag se klart Om en pojke också ska jag packa upp tvätten.


Lördag.

Först måste jag börja med att säga GRATTIS till lillebrorsan som fick sitt körkort i onsdags. Är så glad för hans skull. =D
Nu känner jag mig också lite piggare. För vissa saker börjar bli bättre?! Men inte helt bra. Men det kommer nog ta sin tid.
Var även och åkte snowboard i torsdags med Robert. Fan vilken träningsvärk jag hade i fredags. Huva. Men roligt va det iaf. Måste börja åka mer så jag lär mig och blir mer bättre på att åka.
Ikväll då blir det bara lugnt. Kolla lite på tv och sådär. Har mycket som ska fixas här hemma också. Mer om det senare. =)
Skriver mer senare!

Det är mycket som händer nu.

Ja just nu är det mycket som har hänt nu på bara någon dag i mitt liv. Jag vill inte berätta vad som har hänt, men mina närmaste dom vet.
Därför jag inte har skrivit så mycket blogg. För jag har haft annat att tänka på som är mycket viktigare.



Im afraid and worried!

Du klarar det !


Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå.

Onsdag.

Oj har varit riktigt dålig på att skriva något i bloggen idag. Men idag är en sådan dag att jag orkar verkligen inte skriva något. Har ingen fantasi alls. Är så trött i huvudet. Ska strax lägga mig och kolla lite på tv och somna till den kanske?! Imorgon är det torsdag. Ny dag, nya möjligheter. Så nu ska jag vila upp inför en dag imorgon.
Godnatt sov så gott allihopa!

Just idag är jag strak.


Kenta - Just idag är jag stark.

Sovdax.

Nu är de dax för mig att lägga mig och sova. Klockan tickade iväg snabbt där. Jag som hade tänkt och lägga mig och sova tidigt idag. Men det blev ju inte av. Men det gör inget. =) Sova får jag göra en annan dag istället. Börjar halv 9 imorgon bitti med musik/data. Så nu ska jag försöka ta och sova.
Godnatt allihopa sov så jättegott!

Framtiden?

Ja vad händer i framtiden? Vad ska man göra då man har gått klart skolan? Hmm. Det är ju inte många månader kvar tills man står där, man har gått ut skolan och ska börja söka jobb. Men vad vill jag jobba med?
Har varit ute på Nolia mässan idag och kollat runt. Det fanns lite intressanta saker att välja bland. Men kommer jag orka att plugga vidare direkt då jag har gått ut gymnasie?
Jag har lite funderingar vad jag vill göra efter skolan men man kanske hinner ändra sig. Men de löser sig alltid tillslut!

Efter Nolia mässan åkte jag in till skolan där det var ett möte med skolinspektionen. Då var det två stycken därifrån också var vi 5 elever från 3 olika program. Mötet gick bara bra iaf.
Nu sitter jag hemma och kollar runt lite på internet bara. Ska ta och fixa till lite hemma strax hade jag tänkt.


Rött kort.

Kom hem för ett tag sedan. Har varit och tränat med Malin och Jonas. Shit det är så skönt att träna och få röra på sig! Det ska bli skärpning för mig nu med träningen. Ska börja ta den mer på allvar. Inte vara så otroligt lat. Så skärpning Julia! Nu är det du som laddar för beachen 09. =D
Näe nu ska jag ta och gå upp på affären. Sedan lägga mig och kolla på tv.




Namnsdag.

Grattis till mig själv på namnsdagen och alla andra som heter Julia!



Julia är ett latinskt kvinnonamn som härstammar från det romerska
släktbundna personnamnet (mask.) Iiulius senare Giolio, som härleds från
det grekiska ordet ιουλος ioulo som är ett alternativt namn på Demeter och vars uttydelse är omtvistad.

Namnet, som har använts i Sverige sedan i början av 1700-talet, hör nu bland de
allra mest populära under 1990-talet och 2000-talet. 31 december 2005 fanns det
totalt 27274 personer i Sverige med namnet, varav 20209 med det som tilltalsnamn.


Mjo...

Nu är jag hemma. Jag hoppade över den sista lektionen och fick arbete istället som jag kunde jobba med hemma. Kände att jag var alldeles för trött för att stanna. Ska ta och lägga mig och vila strax. Men ska inte somna. För jag måste lyckas somna tills ikväll också. Ska iväg senare och träna med Malin och Jonas. Var ett tag sedan man tränade nu tyvärr. Men det ska det bli ändring på nu. Det är så skönt att träna och få rensa tankarna. Man mår bättre av det!
Nu ska jag ta och läsa igenom lite papper inför mötet imorgon.

Helt för mycket.

Då är man uppe igen då. Har sovit högst i 2 ½ timme. Åh dethär är ju bara helt för mycket. Jag skulle vilja lägga mig och försöka somna om igen. Men nej nej. Självklart ska Julia till skolan. Men jag blir nog bara där tills lunch kanske. Åker ner och hämtar några uppgifter. För jag kommer inte orka stå på bena annars. En timme tills sömn skulle räcka. Men får se hur dagen blir. Slog på tv som jag aldrig brukar göra på morgon för jag brukar oftast aldrig hinna se på tv då. Men nu har jag hunnit sett lite iaf. Vakna upp med the voice. Nu ska jag ta och flytta mig ifrån datorn. Nu ska jag ta och göra mig i ordning för kvart i 9 kommer min älskade klasskompis Emelie och hämtar mig så åker vi ner till skolan.


Helt omöjligt?!

Vad gör jag vaken nu? Ska ju egentligen sova. Kan inte sova. Åh jag blir galen! Ska snart upp ju!



Inter-Milan.

Precis kommit hem från Olearys. Varit och sett Inter-Milan. Inter vann med 2-1. Härligt.
Var ner med Vickan, Håkan och Putte. Hade det riktigt trevligt. Nu hade jag tänkt mig och se slutet av Beck.
Sov gott allihopa!

Lugn dag.

Somnade vid halv 1 i natt och sov till typ 15.30 idag. Men jag har vaknat till några gånger där emellan. Men det var verkligen skönt att få sova ut idag. Nu får man också hoppas på att man kan somna ikväll så man orkar upp imorgon. Ikväll ska ner på Olearys och se på Inter-Milan.
Igår kväll då var jag med Vickan och Sofia ett tag. Vi åkte in på stan och åt pizza sedan åkte vi hem till Vickan et tag och såg lite på Melodifestivalen sedan så ringde Håkan och mamma och vi skjusade dom till mamma. Sedan åkte vi hem till Vickan ett tag och såg lite på Wallander. Sedan åkte jag hem och satt mig vid datorn ett litet tag sedan la jag mig och sov.
Nu ska jag ta och vika lite tvätt och sedan göra mig i ordning.

Alla hjärtans dag.



Glad alla hjärtans dag!

Hemma igen från Gävle.

Nu är jag tillbaka i Sundsvall igen. Kom hem runt 17.31. Har haft de jätte trevligt. Då vi väl kom ner dit började vi med att ta reda på vart Strömvallen låg. Men det var inte så svårt att hitta dit. Sedan gick vi och åt lite mat och kollade runt lite på stan. Sedan gick vi till Strömvallen och satt där och väntade tills matchen skulle börja. Det var riktigt bra väder då man stod i solen men skuggan va rätt kall. Men hade klätt på mig bra mycket. Så det var lugnt. Matchen var väl hyffsad. Men jag har sett Giffarna spela bättre förut. Vi gick ifrån matchen 10 minuter innan det var slut så vi skulle hinna med vårat tåg. Då stod det 4-1 till Gefle. Det var värsta sjuka gubben i publiken också. Blev fett irriterad på han. Så vi hamnade i en diskution där. Han höll på att prata med allt och alla under matchen och komenterade och va spydig hela tiden. Han gjorde allt för att få uppmärksamhet.
Vi hann iaf till tåget. Var förbi pressbyrån också och köpte lite godis, dricka och tidningen. Resan hem gick bra.
Dagen har varit kanon förutom att Giffarna förlorade.

Det kommer bilder från resan senare.

Resa mot Gävle.

Nu sitter vi på tåget påväg mot Gävle. Det blev jag, brorsan, Lisa och Hassan som åker ner. Tåget gick halv 9. Om ca 20 minuter är vi framme. Matchen mellan Gif-Gefle börjar kl 13 så vi får gå runt och strosa på stan tills dess. Nu får vi hoppas på vinst idag. Även om det bara är tränings match så är det ju aldrig fel med en seger. Solen skiner ute och det verkar vara varmt. Det är ett plus. Nu kanske våren är påväg. One love, one Gif Sundsvall.

Mia Törnblom om självkänsla.

Mia Törnblom


För att komma till Mia Törnbloms hemsida trycker ni här.

SJÄLVKÄNSLA

Självkänsla = Medvetenhet om den egna
personlighetens värde det vill säga mitt eget värde i mina egna
ögon eller hur det faktiskt känns att vara jag.


Vinsterna av en god och balanserad självkänsla:
Livet blir enklare att leva helt enkelt.


- Vi vet vårt eget värde, istället för att känna att vi måste vara
bättre än allt och alla för att inte känna oss värdelösa.

- Vi tycker om oss själva och känner oss värdefulla,
oavsett vem eller vilka som finns i vår omgivning.

- Vi klarar av att inte vara perfekta och därför gör vi
enklare om våra misstag till en rolig historia.

- Det blir enklare för andra att tycka om oss, eftersom den
gamla klyschan ”för att andra ska kunna älska oss
behöver vi börja med att älska oss själva” faktiskt är sant.

- Vi vågar prova på fler saker eftersom vi inte längre är
rädda för att misslyckas.

- Vi vågar vara sanna mot oss själva.

- Vi känner att vad som än händer så klarar
vi av att hantera det.

- Vi tar ansvar för våra relationer, och vi känner
oss trygga i alla våra relationer.

- Vi får distans till oss själva samtidigt som vi på riktigt tar
ansvar för vårt eget liv och vårt eget mående.

- Vår inre trygghet gör att vi säger ja när vi menar det och nej när vi inte vill.




Hittade en gammal bild på mig, Mia Törnblom och Houshang.

Heeelg!

Nyss kommit hem typ. Pratet med rektorn gick bra. Vi gick igenom lite papper inför tisdagen. Hade Sammhällskunskap också. Det flöt på. Vi håller på med något grupparbete där. Fick även sluta tidigare idag.
Nu sitter jag här och kollar lite på tv. Fundera på att lägga mig och vila ett tag. Känner mig lite halv trött.






Åh vilken härlig dag.

Har inte blivit så mycket blogg skrivande idag. Har inte varit på sånt skrivhumör.
Nu sitter jag här och kollar runt lite på internet innan jag ska lägga mig och sova. Dagen har varit helt okej. Började med att jag kom till skolan vid halv 9. Hade människor i behov av stöd. Då satte vi oss och såg en film. Sedan var det projektarbete. Så snart är vi klar med de. Efter lunch då hade vi fritid för funktionshindrade. Vi är indelad nu i några grupper där. Vi ska göra någon slags kort teaterpjäs. Men på denna lektion då skulle min grupp ner på studie besök på IV särskolan och vara med på doms musiklektion. Det var riktigt intressant och spännande. Roligt också.
Efter skolan då åkte jag hem och la mig på soffan och kollade på tv. Har inte gjort så mycket mer idag. Tänkte städa och träna och så. Men inget av det blev av. Kände att jag är för trött för de idag. Malin kände sig hängig och inte pigg. Jag hoppas inte hon håller på att bli sjuk. Du får krya på dig gumman!
Har även pratat med lite folk som jag bodde i Järvsö med. Ringde O förut och skulle höra om vägen till Strömvallen som ligger i Gävle. Ska ju dit på lördag med brorsan, Lisa och Hassan. Ska kolla på fotboll. Giffarna har sin första träningsmatch för i år mot Gefle.
Pratade med K också förut. Var så roligt att få prata gamla minnen och så. Skratta åt det som har varit och åt allt tok. Prata lite om vad som händer nu och vad man gör på dagarna.
Näe nu ska jag ta och tvätta av ansiktet och sedan lägga mig och kolla lite på tv innan jag somnar. Har sovmorgon imorgon. Ska in och prata med rektorn vid 11.20. Sedan har jag lektion. Slutar 13.20 imorgon kanske tidigare om man har tur.
Godnatt med er!


Skolan.

Sitter på skolan nu. Har precis varit och ätit lunch. Rätt gott faktiskt. Det var tacos.
Förmiddagen har också rullat på rätt bra. Började dagen med människor i behov av stöd där vi såg en film och sedan hade vi projektarbete. Nu satt jag mig här ett tag och väntar på att vi ska börja.
Det är så otroligt kallt ute. Kan det inte värmen komma snart?

Jaja Godnatt.

Godnatt med er!

Näe nu.

Är inte på nå humör nu. Kanske skriver senare!

God natt.

Nu ska jag ta och lägga mig och försöka sova. Är sjukt trött. Så jag skriver mer imorgon. Jag har mycket att berätta då. =) sov så gott allihopa.

Tisdag.

Blir ett kort inlägg nu. Är hos mamma nu ska hem nu och byta om, ska iväg på fotbollsträning. Så jag skriver mer senare ikväll kanske. =)

Snälla, snälla...


Caroline Af Ugglas - Snälla, snälla.

Ny vecka.

Nyss tagit en dusch. Fick sluta tidigare idag i skolan. Skönt. =D Ska snart in på stan och möta upp Vickan så ska vi ta och äta mat och sedan ska vi ut till Nordic ikväll och kolla på fotboll.
Jag tänkte bara ta och skriva ett kort inlägg nu för jag måste göra mig klar och så.
Men skriver mer ikväll då jag kommer hem. =)

Lite bilder från i fredags.


Helgen.

Sitter nu och ser på Beck - Flickan i jordkällaren. Har sett den förut men det var länge sedan. Så jag kommer inte ihåg den riktigt.
Annars idag då sov jag till 16 sedan klev jag upp och packade ihop träningskläderna och sedan åkte jag iväg med Malin och Jonas och tränade. Efter träningen då åkte jag hem till mormor o morfar och åt mat. Men nu är jag hemma igen ska snart lägga mig och försöka sova.
Helgen har varit riktigt bra. Fredagen var jag ut med Malin och Jonas. Först blev jag bjuden på middag hemma hos dom också satt vi där och förfestade sedan åkte vi ner på Standshuset. Hade de jättetrevligt.
I lördags då var jag nog mer död än levande. Huva. Men åkte iväg och hade fotbollsträning. Sedan åkte jag hem och la mig och sov några timmar. Vid 18.30 gick jag ner till Vickan och åt mat och såg på Melodifestivalen.
Nu ska jag ta och lägga in lite bilder från i helgen. =D

Utvilad.

Shit vaknade för ett litet tag sedan. Somnade ca halv 1 i natt och sov fram till typ 16 tiden. Jag hinner inte skriva så jättemycket blogg just nu. Ska iväg och gymma med Malin och Jonas. Det kommer ut bilder sedan från fredagen.

Utgång.

Nu ska jag ta och dra mig mot Malin och Jonas. Ikväll blir det utgång! =D
Ha det så bra allihopa ikväll! =D

Ville hjärtat.

Idag har min ögonsten varit och blivigt kastrerad. Han är helt väck nu stackarn. Han bara sitter och kollar rakt fram. Jag hoppas han piggnar på sig snart.

Jag började dagen med att jag åkte iväg först till vetrinären och lämnade av Ville där sedan åkte jag till skolan. Hade lektion i typ 20 minuter. Onödigt att man åkte dit bara för att ha en sådan kort lektion. Efter skolan då åkte jag in till stan och gick på bolaget sedan mötte jag upp Amanda, Sara, Lina och Lulzim på Mc donalds så åt vi mat. Efter gick jag förbi HM och köpte hårfärg. Sen kom morfar och hämtade mig så åkte vi upp och hämtade Ville. Nu sitter jag hemma här och bara tar det lugnt. Fundera på att vila lite. Ikväll då ska jag ut med Malin och Jonas. Det ska bli riktigt trevligt. =)
Igår då var jag i skolan efter skolan gick jag till Friskis och mötte upp Isa så tränade vi. Sedan gick jag hem till mamma och åt mat med hon, brorsan och hans tjej. På kvällen då hade brorsan och Lisa hyrt film så vi satt allihopa, mamma med och såg film och åt godis. Såg filmen Varg, den som Peter Stormare är med i. Den var riktigt bra. =) Jag åkte hem efter filmen satt mig vid datorn ett litet tag sedan gick jag och la mig och sov.
Nu är det äntligen helg iaf. Hur skönt som helst. Nu är det bara ca 3 veckor kvar till sportlovet. Kanon!
Näe nu ska jag ta och kolla till hur Ville mår sedan så ska jag vila lite.


Ser starka ut.


Bilder.


Vad händer sedan?

Kommer hem från skolan idag och kollar posten då har jag fått dethär:



Ja vad händer egentligen sedan efter gymnasiet? Det har jag faktiskt ingen aning om. Men visst jag har mina planer.

Är det så?

Huva vad kallt det är. Vill ha värme nu. Slippa gå och frysa hela tiden! Blir galen.
Har iaf vilat ett litet tag. Det var hur skönt som helst. =)
Har även fått tid idag till magnetkameraundersökning och röntgen. Ska kolla upp knät ju. Jag hoppas att det finns något att göra åt det, så att jag slipper ha ont hela tiden.
Ikväll då ska jag iväg på fotbollsträning. Innan dess ska jag möta upp morfar så ska vi gå på Sibylla och äta lite. =) Så jag ska alldeles strax ta och byta om till träningskläder och gå iväg.



Vila.



Nu ska jag ta och lägga mig och vila ett litet tag. Är så fruktansvärt trött. Så jag skriver lite mer senare.

Ny klippt.

Nu har jag precis varit och klippt mig. Det blev att jag bara toppade det. Ville få bort det slitna. Håller på att spara ut håret juh så jag har det långt och fint till studenten. Så nu får vi hoppas att det blir så också. =)
Men jag blev nöjd iaf. Det är sällan jag blir det då jag har varit hos frisören men idag blev jag det faktiskt. =)
Nu sitter jag hemma och väntar på att Malin ska sluta jobba så ska jag, Malin och Jonas iväg och gymma. Har inte tränat sedan i onsdags. Så det är ett tag sedan nu. Efter träningen så ska jag gå förbi mamma och äta mat, sedan då ska jag iväg på skoterkortsutbildningen.
Igår efter skid-sm då åkte jag hem ett tag sedan kom mamma förbi och hämtade upp mig så åkte vi hem till henne och jag pluggade lite och sedan åt vi middag med brorsan och Håkan. Efter maten då skjutsade Håkan hem mig. Sedan på kvällen kom Robin förbi och kollade på Beck - Skarpt läge.
Annars idag då har jag varit på skolan bara. Hade bara två lektioner sedan efter lunch då var det föredrag om könssjukdomar och massa annat. Jocke (Ellos) har skrivit ett inlägg om "Det kan aldrig bli för säkert" som jag tycker ni måste läsa om och det hittar ni här.


Frisören.

Ska rusa iväg nu till frisören. Ska klippa mig. Får se vad det blir för frisyr.
Jag skriver mer då jag kommer hem.

Skid-sm.

Kom precis hem. Har varit med mamma och kollat på skid-sm uppe på Norra. Vi åkte upp så vi hann och se herrarnas lopp, det var fri stil dom åkte 15km. Anders Södergren vann.
Jag är inte så intresserad av att se längdskidåkning men det är inte alltid det är sm här i Sundsvall.
Men vad mycket frächa killar det finns som åker skidor. Haha. =P
Även att jag trodde ett tag att jag skulle frysa fötterna av mig. Men dom klarade sig. =)
Igår då kom Martin och Micke förbi hit och chillade. Vi kollade på tv och snackade skit.
Annars idag då ska jag städa till det sista här hemma också ska jag plugga lite.

Här kommer lite snö bilder från idag!






RSS 2.0