Lördag.

Hur trött som helst idag. Somnade vid 5 i natt. Det var ju inte så konstigt med tanke på att jag hade sovit typ hela dagen. Sedan vid 12 klev jag upp i morse gjorde mig klar för fotbollsträning. Vi slutade tidigare idag på träningen för det var inte så många som kom dit idag.
Har städat lite idag. Men har mycket kvar att städa. SUCK! Men det orkar jag inte ta nu. Har precis varit hos mormor och morfar och ätit. Gott gott. =D
Ska ta och lägga mig och vila nu ett litet tag.

Jag och Malin.









Jag sådde några blommor, en för varje vän
Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar o log
Sen kom regnet med moln stora grå
Nästa gång jag fann dem så var det bara två
Sen kom solen med allt ljus den har
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar
Du härdades i solsken, du drunknade i regn
Men en sak är säker, du är en riktig vän


Alexander Hysén klar för GIF.


Bild: Från St.nu

Alexander Hysén är klar för Gif Sundsvall.
GIF Sundsvall har hittat en ny målvakt.
Det blir Alexander Hysén som konkurrerar med Fredrik Sundfors
om platsen mellan stolparna kommande säsong.
Hysén lämnar allsvenska nykomlingen BK Häcken och har
skrivit på för Giffarna till och med 2011.
– Sundsvall är en fantastisk lösning för mig, säger Hysén till ST-sport.



Bild: Från Gif Sundsvall

Fakta Alexander Hysén
Född: 87-05-12.
Längd: 189 cm.
Vikt: 98 kg.
Position: Målvakt.
Klubbar: IK Zenith, BK Häcken.
Aktuell: Målvakt som skrivit på för GIF Sundsvall.


Fredag.


Grattis Malin på 23 års dagen!

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!



Har precis klivit upp. Har legat och sovit nästan hela dagen. Hur skönt som helst att få sova ut. Känns som att det var 100 år sedan man gjorde det sist.
Nu satt jag mig vid datorn en snabbis och skriver lite blogg. Ska ta och städa strax. Det måstes göras. Har dragit för länge nu på städningen.
Igår då var jag ut på Birsta ett tag med mamma. Köpte mig ett par jättesnygga stövlarn, en klänning och ett stickad tröja. Efter Birsta skjutsade mamma in mig till Olearys så mötte jag upp Micke och Micke, så satte vi oss och såg Modo-Timrå. Matchen slutade 3-2. Tyvärr en förlust för Timrå.
Näe nu ska jag ta och börja städa.

Dagens låt.


Gyllene tider - Vart tog alla vänner vägen.

Torsdag.

Sitter hemma nu och pluggar. Hade en lektion imorse klockan 8.25-9.40 människor i behov av stöd. Sedan for jag hem. Lång håltimme också ska jag till sjukhuset vid 13 tiden. Tänkte lägga mig och vila lite snart om jag hinner. Men måste först göra klart rättskunskapen. Efter sjukhuset då ska jag iväg på rättskunskapen som börjar 15.00. Efter skolan då blir det nog att jag ska träna. Undra när Malin slutar jobba idag? Ifall hon också ska på Friskis. =D
Igår då var jag i skolan hade bara två lektioner, efter skolan då åkte jag, Isa och Fitore iväg och tränade på Friskis. Det var riktigt skönt att få gymma, hade inte tränat på ett tag. Då jag kom hem från träningen då satt jag mig och pluggade lite sedan umgicks jag med Martin och Micke. =) Kollade på fotbollen.
Den senaste tiden har jag pluggat riktigt mycket. Tror aldrig jag har pluggat så mycket under mina år i skolan som jag har gjort dethär året. Men bättre sent än aldrig. =)
Snart är det helg. Veckorna går rätt fort faktiskt. Snart är de studenten. WOHO! =D
Har inte så mycket planer inför helgen mer än fotbollsträning. Men som det känns nu så tror jag att det blir en lugn helg. Men det kan ju ändras snabbt.

...

Tankarna flödar då jag är själv om natten.

Woho. ;)


Hemma.

Blev hemma från skolan idag. Kände att jag inte mådde så bra för att orka gå. Har inte sovit allt för bra inatt heller. Så om jag har tur kanske jag somnar tidigt ikväll.
Jag tänkte inte skriva allt för mycket nu. För jag ska ta och plugga lite skoter teori nu.
Men jag skriver lite mer sedan. Ha det så bra!

Ingen rubrik!

Ny vecka. Nya möjligheter!

Det är alltid så jobbigt att kliva upp på måndagar. Eller det är ju jobbigt att kliva upp alla dagar så tidigt med måndagar är värst.
Åkte iväg till skolan vid kvart i 9, började 9. Sedan rullade dagen på. Var på Hedbergskas vårshow. Den var faktiskt riktigt bra. Bland dom bättre vårshowerna jag har sett på Hedbergska faktiskt. Efter skolan då åkte jag hem till mamma och åt mat och pluggade lite. Sedan på kvällen då drog kursen igång för skoterkörkortet. Så kanske i mars har jag kortet klart. Det känns faktiskt riktigt roligt. Ska börja med körkortet snart också. Det är på tiden att man drar igång med det. Har inte känt något behov av att ta körkortet men det är ju alltid bra att ha.
Imorgon då är det skola igen. 8.30-14.45. Så det är ju inte en allt för lång dag om man jämför med vissa andra dagar jag går. Sedan på kvällen är det fotbollsträning.
Har inte tränat på ett tag heller. Men det har varit så mycket i skolan som jag tycker har varit viktigare. Men nu börjar allt lugna sig. Jag börja komma ikapp med allt. Och då får jag tid med träningen också.
Nu ska jag upp på affären innan det stänger.


Sovdax...

Ska snart ta och sova. Ska duscha först. All läxa är nästan klar så det känns jätteskönt. =D
Har tvättat kläder ikväll också har jag umgåtts med Micke och Martin.
Imorgon är det en lång dag som väntar. Börjar skolan 9 och slutar 16.45, efter skolan ska jag gymma, sedan äta mat och sedan börjar skoterkurts utbildningen. Så det kommer bli en riktigt lååång dag.
Nu ska jag ta och slita mig från datorn. Sov så gott allihopa!

Plugg.



Pluggandet fortsätter. Inte så mycket kvar nu!

Pluggdag.

Idag blir det en pluggdag. Har en massa att göra. Blev så otroligt less igår. Hade först varit på fotbollsträning sedan hade jag varit och sett på innebandy och då jag kommer hem och ska plocka upp mina skolsaker från träningsväskan hade en av katterna kissat ner hela jävla väskan. Så vissa skolsaker var helt ner pissat. Då gick typ droppen. Var så nära på att strunta i allt som har med skolan att göra då. Men mina nära och kära stötta mig så jag fortsätter. Så idag då ska jag göra klart massa arbeten jag ligger efter i.
Jag hoppas att jag hinner träna ikväll också. Men nu går skolan först.
Hinner inte skriva så mycket mer nu. Ska ta och plugga så jag hinner med mig.


Lonely day.

System of a Down- Lonely day

Such a lonely day
And it's mine
The most loneliest day of my life

Such a lonely day
Should be banned
It's a day that I can't stand

The most loneliest day of my life
The most loneliest day of my life

Such a lonely day
Shouldn't exist
It's a day that I'll never miss

Such a lonely day
And it's mine
The most loneliest day of my life

And if you go
I wanna go with you
And if you die
I wanna die with you

Take your hand
And walk away

The most loneliest day of my life
The most loneliest day of my life
The most loneliest day of my life

Such a lonely day
And it's mine
It's a day that I'm glad I survived

Im a rockstar!

Ännu en dag har passerat och nu är det äntligen helg.
Har sovit några nätter hos mamma därför har jag inte skrivigt någon blogg. Har inte orkat suttit något vid datorn.
Igår då var det först skola har även börjat med en ny kurs där, Rättskunskap. Det verkar rätt intressant faktiskt. Så nu får man hoppas på att det går bra. På kvällen då blev det Olearys med brorsan, Ante, Adam, Martin, Micke, Lisa och hennes kompisar. Några av oss åt mat. Även att jag fick ett hårstrå i maten. Så då klagade jag! För det är ju äckligt att få hår i maten! Men vi var iaf på Olearys för att kolla på då Timrå mötte Brynäs. Timrå vann iaf.
Idag då hade jag bara en lektion. Så efter den då åkte jag in på stan och mötte mamma en snabbis. Jag fick en julklapp av henne. En Gif tröja! =D Sedan så gick jag upp på Hudfixarn och köpte en ansiktskräm och sedan mötte jag Anna så gick vi och åt mat på Tant Anci och Fröken Sara.
Åkte hem till mamma efter de och väntade på att hon och brorsan skulle komma hem. Då dom kom hem då åkte vi till Viktoria och Håkan och åt mat. Brorsan åkte efter maten för han skulle iväg och umgås med kompisar. Vi andra vi satt oss i soffan och kollade på Let´s dance. Äntligen så åkte BlondinBella ut! Det var på tiden. Efter tv tittandet så ringde jag en taxi och åkte hem. Jag körde den lata stilen idag och åkte taxi fast det bara tar typ 5-10 minuter och gå hem. Men det är kallt ute också orkade jag verkligen inte gå. Men nu är jag hemma iaf! Ska snart lägga mig och sova hade jag tänkt. Har fotbollsträning imorgon. Har inte riktigt bestämmt mig heller än om jag ska gå ut imorgon eller om jag bara ska vara hemma och ta det lugnt. Har grymt mycket som måste göras hemma också. Massa skolarbeten som ska vara klar tills på måndag också måste jag städa hemma. Så jag får se hur det blir.
Det var några dagar sedan man tränade nu. Måste verkligen komma igång riktigt med träningen nu. Men det har varit så mycket som har hänt runt omkring så jag har inte hunnat med. Men från och med nästa vecka då ska jag se till att komma igång igen.
Nu ska jag ta och fixa till lite här hemma innan jag lägger mig och sover.


En lång dag.

Ännu en till dag avklarad i skolan. Det går förvånansvärt bra. Så det känns ju bra. Har dock en massa läxa. Men den 11 juni då slipper jag allt som har med skolan att göra. YEAH!

Då jag kliver in i trapphuset idag då jag var påväg hem då möter jag en tant som ligger ner på golvet och en annan som försöker hjälpa henne upp. Hon hade halkat med broddarna. Det var tur att hon hade dunjacka och en tjock luva på jackan annars skulle hon ha slagit huvudet. Men jag hjälpte tanten upp på bena och hon var hel och verkade inte ha ont någon stans.
Nu satt jag mig ett litet tag vid datorn, ska snart iväg och gymma. Håller på att vänta på att Malin ska sluta jobba så ska vi dra iväg. Jag har inte tränat på ett par dagar nu så det ska bli skönt att få komma iväg och röra lite på sig snart.
Jag måste även skriva om hur less jag var i morse. Ville verkligen inte kliva upp. Men det gjorde jag. Så halv 9 var jag nere på Hedbergska och skulle ha musik/data. Men inte kom det någon lärare. Satt och väntade ett tag. Läste mailen nyss och då hade han skrivigt ett mail igår kväll att det inte skulle vara någon lektion idag. Så då hade jag klivigt upp i onödan imorse alltså. Skulle kunna ha fått sovit en timme längre. Men från och med nu ska jag se till att läsa mailen varje dag!

Nu ska jag ta och flytta mig från datorn och packa ner träningskläderna och sticka iväg!
Ni får ha en bra dag allihopa!


4 frågor.

4 frågor.
Blev utmanad utan Malin


4 av mina favorit program: Andra avenyn, Gossip girl, Sex and the city, 2 ½ men.

4 saker jag gjorde i går: Skolan, Stan, Var och kollade på fotboll, Var med Viktoria.

4 saker jag ser fram emot: Studenten, Fotbolls sesången, Framtiden, Ett hälsosammare liv.

4 favoritrestauranger: Tant Anki och Fröken Sara (Sundsvall), Istanbuls kebab, (Köpenhamn), Olearys (Sundsvall), Där det finns kina mat.

4 saker på min önskelista: Körkort, Att gå ur skolan, Få bra jobb efter skolan, Leva lyckligt.

Utmanar: Viktoria och alla er andra!

Trött.

Orkar inte skriva något nu ikväll. Är så otroligt trött så jag ska ta och gå och lägga mig och sova nu ja!
Godnatt!

Träna, tvätta, plugga!

Imorgon kommer jag nog ha träningsvärk. Känner det på mig. Tränade armar idag. Det var ett bra tag sedan man tränade armarna.
Tränade lite över en timme idag. Det är så kul att träna nu då man har tränings sällskap. Jag tränar med Malin och Jonas. =D

Nu sitter jag och pluggar för fullt. Måste ta igen det jag ligger efter i. Det är dumt att man inte pluggar ikapp på en gång än att man låter det ligga och måsta göra det senare. Men man kan ju inte vara smart jämt?! Men jag ska skärpa mig nu med skolan. Jag ska inte slöa så mycket. Det är ju inte så lång tid kvar. För jag har ju praktik också.

Håller även på att springa upp och ner i tvättstugan. Måste tvätta alla träningskläder och sådant.
Kommer även bli en tidig kväll ikväll. Är så grymt trött. Huva!

Näe nu ska jag ta och fortsätta med det jag höll på med!


En bra helg.

Ännu en helg som snart är över. Helgen har varit bra.

Fredags var jag bjuden på middag hos Malin och Jonas som jag skrev om förut. =) Jättemysigt. =D
Igår då hade jag fotbollsträning sedan då kom Martin och hämtade mig på träningen så åkte vi in till stan och mötte upp Micke och Viktor. Då gick vi och fikade. Sedan gick vi på Olearys och såg på hockey. Timrå spelade. Dom vann också. Efter matchen så hämtade vi upp Viktoria då åkte vi hem till mig och såg på film som vi hade hyrt. Ping pong kingen. Rätt speciell film men den var rätt bra ändå. =)
Så idag då har det varit lugnt. Ska snart iväg och träna hade jag tänkt. =) Nu då man är frisk igen kan jag komma igång med träningen igen. =) Så nu ska jag ta och packa träningskläderna och åka iväg och träna. Skriver mer då jag kommer hem. =)

Helg!

Satt mig vid datorn en snabbis. Ska strax lägga mig och sova. Kvällen har varit jättebra. =) Blev bjuden på middag hemma hos Malin och Jonas. Vi åt tacos, såg lets dance och pratade en massa. Det var hur trevligt som helst. =D Tack för en kanon kväll! =D
Dagen har funkat bra. Skolan rullade på. Det var dock svinkallt ute idag. Så man ville ju inte vara ute i onödan.
Igår var jag och såg på innebandy med Kim och Viktoria. Granlo mot Sundsvalls City. Granlo vann med 5-4. Grattis till de!

Näe nu orkar jag verkligen inte skriva något mer. Måste lägga mig och sova så jag orkar upp till fotbollsträningen imorgon.
Hoppas alla har haft en bra dag och får en kanon helg!

På bättringsvägen...

Börja bli bättre nu. Är uppe på bena nu iaf. Men är fortfarande halv seg. =/
Jag orkar inte skriva så mycket just nu. Tänkte ta och vila lite till.

Sjuk.

Det blir inte mycket blogg skrivande för mig. Jag ligger hemma och är sjuk. Men så fort jag har kryat på mig så kommer jag att skriva igen. Ta hand om er. Puss

Små klen.


Känner mig små sjuk. Ska vila lite nu. Skriver senare.

Ingen rubrik.

Nu fungerar datorn iaf. Gick över med datorn till morfar fick han hjälpa mig!
Idag då har jag varit hemma hos mamma på middag. Hela släkten var där. Det var typ lilla julafton. Vi firade ju inte denna jul tillsammans som var. För jag och brorsan var ju i Danmark då.
Så fick lite julklappar och så idag.
Det blev ingen träning idag. För jag har så ont i halsen. Får hoppas på att den är bättre tills imorgon. Men jag tänkte i vilket fall som helst träna imorgon. Jag får ta det lite lungt ifall jag har ont i halsen imorgon också. Så imorgon möter jag upp Malin på stan då hon har slutat jobbat och jag har slutat skolan så åker vi iväg och tränar. =)

Söndag.

Datorn knasar. Så jag skriver ett kort inlägg från telefonen. Helgen har varit riktigt bra. Jag vaknade i morse med ont i halsen. Så det blev ingen träning idag. Jag som var så sugen på att träna. Men hoppas det är bättre imorgon. För då sticker jag iväg och tränar med Malin. Nu ska jag försöka få igång datorn så att jag kan skriva ett bättre inlägg.

Äntligen.

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen. Har varit på gymmet både idag och igår. Så nu är jag helt slut. =P
Skolan har även börjat igen. Dagarna där i skolan har väl gidit på rätt bra.
Jag orkar verkligen inte skriva något idag. Ska göra mat och sedan sova!

Sista dagen...

Idag är det sista dagen på lovet! Synd att man inte alltid kan få vara ledig.

Kom precis hem från mormor och morfar nu. Dom har hjälpt mig med pluggandet. Tack! Håller även på att tvätta kläder. Så snart är allt rent. Dagen har rullat på rätt bra. Jag åkte ner till stan och mötte upp Viktor och höll han sällskap tills hans buss hem till Sollefteå skulle gå. Vi gick förbi Max och åt mat och hälsade på Martin också!
Då jag kom hem från stan då tog jag på mig täckbyxorna och mötte upp Malin så gick vi ut och gick. Tror vi gick ca 5-6 km kanske? Vi gick till Ryggis som ligger en liten bit ifrån oss. (Jag och Malin bor ju grannar nu. =) Så gick vi två varv runt. Sedan så skulle jag hem och plugga och tvätta.

Igår då var jag, Vickan, Micke Muster, Martin, Viktor, Jonas, Micke och Christian nere på Olearys och såg Timrå-Modo spela. Timrå vann! Efter matchen då tog några av oss och bowlade. Efter bowlingen for vi hem till Micke Muster och såg Green Street Hooligans och inväntade att JVM finalen mellan Kanada-Sverige skulle spelas. Sverige förlorade. =/ Fett surt! Domaren var skandal!? Efter matchen så gjorde jag Vickan sällskap en bit sedan så gick jag hem och sov!

Imorgon börjar skolan igen. Vill ha längre lov!
Efter skolan då blir det gymmet med Malin! Det ska bli riktigt skönt att få komma igång med träningen igen!

Nu hinner jag inte skriva mer. Ska rusa ner i tvättstugan!




Skriver senare.




Galen i kärlek.

Är fortfarande kvar hos mamma. Ska sova här i natt.
Vi har nyss suttit och sett film på tv. Galen i kärlek heter den. Det var super rolig. =D
Det blev ingen bio idag. Så det får bli en annan gång.
Nu ska jag snart ta och sova. Orkar inte skriva allt för mycket blogg idag.


Hassela.

Sitter hemma hos mamma nu. Har träningsvärk. haha. =P Var i Hassela igår med Vickan, Björn och Håkan. Det var hur roligt som helst. Det var även länge sedan man åkte snowboard. =D Så det är värt att ha ont i knät och träningsvärk idag.
Idag då blir det bio. Vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska se. Men det går rätt mkt bra filmer nu. =)
Nu har jag inte tid att sitta vid datorn mer. Ska ta och duscha och fixa till mig. =D

God fortsättning på det nya året.

Mitt nyår kvar kanon. Jag hade det riktigt trevligt. =D Tack Micke Muster för en kanonbra och lyckad fest. =D
Det var jättegod mat också. Bästa nyår på väldigt länge. Massa plus till det.
Igår var jag för sliten för att orka skriva något. Har typ nästan sovit ett dygn. =P
Jag orkar inte skriva allt för mycket nu ska åka ut till Birsta. Jag kommer att lägga upp bilder från nyår på bloggen senare. =D
Ha en nice dag.

RSS 2.0