JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!

Ge mig bra väder i helgen! Vill inte att de ska komma något regn alls! Så låt de bli som jag vill denna helg iaf!


Sol.



Det ser ut att bli fint väder idag. Jag ska strax ta och göra mig i ordning för att fixa det som ska fixas idag. Lika bra att få de mesta gjort idag så har jag de gjort och inte behöver tänka på det sedan.

smart.

Medans man funderar på vad man ska göra
kan man slå sig ner och sjunga en visa.

-Nalle Puh.

Hemma igen.

Då är man hemma igen ifrån Danmark. Vet att jag inte har skrivit något om att jag har varit i Danmark i bloggen. Har knappt skrivit något alls. Men nu är jag hemma igen iaf. Ska skriva senare om hur jag har haft det också kanske de kommer med nå bilder också.

Jokeren ft Joey Moe - Sig ja.


Jaja.

Jag vet att jag är riktigt dålig på att skriva i bloggen. Men jag ska skärpa mig med de. =)

Nytt inlägg.

Just idag är jag stark!

På tal om ingenting...

Jag har aldrig sett så mycket nyckelpigor någonsin som jag har sett idag.



Tillbaka i tiden.



Aqua har ju kommit ut med ett nytt album. Har lyssnat riktigt mycket på det faktiskt. Då jag vad yngre då var det mina stora idoler. Har sett dom en gång i Danmark. Då man lyssnar på det nya albumet där det är vissa gamla låtar med, då blir det lätt att tankarna går tillbaka en massa år då man poppade dom mycket. Man sitter typ och små ler och nynnar med.

De va bättre förr eller?

Den var bra.

Har sett Systrar i jeans 2 idag. Det var faktiskt riktigt bra. Men jag tycker att ettan var bättre. Men det var helt klart värd att se.


Tralalaaa.

Jag har de BÄST! =D

Im in love.

Jag är kär i mina nya skor. Visst är dom fin? =D






Living is the strongest drug.

I love my life.

Jaou.

Hm har inget att skriva just nu. Orkar inte heller för den delen.

Duktig ja?!

Blev gymmet idag med. Känns härligt att ha hunnit med det också. Först jobb sedan gym. Nu är jag hemma och håller på att tvätta kläder. Så det blir inte mkt sittandes här nu.

Ha de!

Duktig eller knäpp?

Alarmet gick 04.00 imorse. Låg och snoozade ett tag. Sedan var det bara att kliva upp. Ca 05.20 åkte jag med bussen in till stan där jag fick vänta typ 20 minuter på att nästa buss skulle gå ut mot jobbet. Så jag var väl framme runt 06.10. Under dagen måste jag ha fått något fel i huvudet. Jag kommer på tanken att jag ska gå hem från jobbet. Det är ca 9 km. Så jag hör av mig till mamma och hör om hon har lust att komma och möta mig. Och hon gjorde de. Så vi möttes upp efter vägen. Vi stannade först till vid City gross och köpte glass, sedan så stannade vi till på Sibylla i Haga för jag var hungrig. Så de blev en massa mat där. Men vi kom fram till våran slut station till sist. Mamma till sig och jag till mig.
Då jag kom hem då bytte jag om till gym kläder och gick ner på gymmet och tränade.
Men jag kan lova nu att jag är helt slut. Så kommer att somna tidigt ikväll. Hoppas jag?

Näe nu ska jag ta mig ett bad och sedan blir det att lägga sig och sova.


Bilder från gå turen hem.






Skylt på Gula kiosken.

Vad har jag gjort för ont?

Vad har jag gjort för ont för att måsta kliva upp denna tid? Kan det vara för att jag har blive vuxen och måsta jobba? Klockan är iaf nu 05.04 och jag måste rusa iväg till bussen strax.
Är tillochmed vaken före tuppen. Man brukar väl säga att man är uppe med tuppen. Men du den har nog inte ens vaknat än. Aja nu har jag brottom. Ha en trevlig dag allihopa!



Olala.

Är så grymt trött nu. Så ska strax ta och lägga mig och sova. Ska upp sjukt tidigt imorgon. 04.30 blir de ca. För ska ta bussen till jobbet imorgon som går 05.17. Har inte behövt tagit bussen tidigare denna sommar, för jag har en sådan snäll och underbar familj som har skjutsat mig. Men imorgon då är alla borta så då blir det bussen. Men det ska nog gå bra det.
Näe nu blir det att äta lite grann innan jag ska ta och sova.

Godnatt.

Då kör vi.

Då drar jag mig ner på gymmet nu och tränar.


Godnatt.


Jag måste ringa...




YEAH! Hihi.

Garderober.

Sitter hemma nu. Tänkte ta och rensa i garderoberna lite grann. Skulle behövas rensas o kastas?
Annars idag då har jag jobbat. Varit en seg dag. Så trött och slut.

Blir inte mkt skrivet nu. Kanske skriver nå rader senare.

Med detta så säger vi...

Godnatt och sov så gott.


Bad.

Jag vet att jag är grymt dålig på att skriva blogg. Men någon gång ska jag bättra mig.

Ont.

Har så ont i halsen. Så nu ska jag lägga mig och kolla på tv och hoppas bli piggare.


Michael Jackson.

Sitter nu och ser på minnesstuden med Michael Jackson.


Förberedelse.

Håller på att förbereda mig inför Gatufesten!

Ha en bra kväll!

Så trött, så trött.

Är helt slut idag. Somnade tidigt igår. Vaknade imorse av att brorsan ringer och fråga om jag var vaken. Då stod han uranför och skulle skjutsa mig till jobbet. Så då var det bara att lägga på ett kål. Dagen har varit jobbig. Det har varit så otroligt varmt, för varmt. De skulle inte vara helt fel och få lite svalare på dagarna.
Annars idag då har jag varit på sjukhuset. Sedan åkte jag hem la mig på soffan och hann och se lite av ett program sedan somnade jag. Sov i typ 2 timmar, rusade bort då på thaikiosken och fixade mat. Börjar bli stammis där nu. Men det är ju så god mat där. När jag kom hem och skulle äta. Så orkade jag knappt äta någonting. Var för trött och de va varmt. Men fick i mig mat så jag blev mätt. Jag som brukar äta thai mat så jag blir propp mätt. Men inte idag inte. Men nu har jag mat också över så jag har matlåda tills imorgon.
Imorgon efter jobbet då blir det en sväng förbi bolaget. Förbereda inför lördagen då de bärav på Gatufesten.
Oj vad jag har suttit och skrivit en massa trams nu. Men är så trött så jag vet inte vad jag skriver. Så jag bara skriver på. Hihi. Näe nu ska jag ta och förbereda inför morgon dagen. Sedan blir det sova.



Bild på blommor som jag tog i stugan.

Jaja.

Känner mig på inte allt för bra humör.
Orkar inte skriva något idag.
Godnatt.

RSS 2.0