Gott nytt år!


Snart ett nytt år.

Nu kan man snart räkna ner timmarna innan det blir ett nytt år. Detta år har gått riktigt fort. Mycket som har hänt. Bla. att jag har tagit studenten och skaffat hund. Sedan har det hänt mycket mer också som jag inte orkar rabbla upp.

Håller på att packa ihop lite julprylar också. Men vissa julsaker står framme året om. Det blir som mina hustomtar eller något. :b
Mår inte allt för bra nu. Tror jag håller på att åka på en förkylning. Har ont i kroppen, halsen, huvudet också fryser jag hur mycket som helst. Men hoppas den inte bryter ut helt tills imorgon.
Längtar även hur mycket som helst tills på fredag. Ska hämta hem min lilla bäbis vove Ex Animo då. Saknar han så jättemycket.

Ska strax lägga mig och sova så man är utvilad tills imorgon.



Men jag kan passa på att säga
gott nytt år till er alla!
Ifall jag inte skulle hinna imorgon!



Den jeg er.


God Jul!


2 viktiga dagar.

Imorgon väntar brorsans födelsedag och på torsdag är det julafton.

Men nu ska jag ta och läsa Aftonbladet och ST och se vad som händer i Sverige.

Sooova!

Sovtime nu.
Skriver mer imorgon(?)

Goooood naaaaatt!

Vila i frid!


Vila i frid Brittany Murphy.
10 november 1977 - 20 december 2009


Äntligen.

Nu är jag nere i Danmark igen. <3 Jag älskar detta land. Trivs så bra här.
Tågresan gick bra. Men den var lååång. Brorsan var inte mycket till sällskap. :b Han sov turen mellan Sundsvall - Stockholm. Sedan så mellan Stockholm - Köpenhamn då satt vi vid varsin dator och såg film och spela spel typ. Jag såg Renee möter cirkus Zlatan, som man säkert har sett över 10 ggr iaf. :b
Sedan så spelade jag lite spel.

Nu sitter jag och ta det lugnt i soffan. Är så trött efter resan. Man blir seg av att åka tåg länge. Men det är skönt att äntligen vara framme.

Jag saknar min lilla Ex Animo. :) Men får träffa han snart igen.

Vad heter Tomtens fru?

Tomtens fru heter Mary Christmas!

Fyrkantiga ögon?

Har suttit och spelat The Sims 3 fööööörlänge. Tiden bara rusade iväg då jag satt mig där. Men det är rätt roligt spel.
Har nyss varit ute med Ex Animo en liten tur. Dåligt kallt de är ute nu. Kallare kommer det att bli.
Idag då har jag varit på sjukhuset. Det gick bra. Känner att jag inte orkar skriva något längre inlägg idag. Så det blir några rader.
Imorgon kommer de kanske några fler rader. :)


Godnatt!


Ibland så önskar man att man kunde.

Ja ibland så önskar man att man kunde skruva tillbaka tiden och få göra om vissa saker. Visst så lär man sig av sina misstag. Men ibland så kan man göra misstag som man ångrar länge länge. Ibland så vill man även spola tillbaka tiden och få uppleva vissa saker igen. Men vissa minnen finns alltid kvar på platser man varit och människor man mött.

Men jag har lite drömmar om vad jag vill göra med min framtid och jag har ju en sak jag har funderat länge på vad jag vill utbilda mig till men det tänkte jag inte skriva och berätta nu. För jag vill fundera och se hur allt blir först.

Nu har jag precis kommit in från en liten promenad ute med Ex Animo. Tänkte att vi kunde leka av oss lite ute för han härjade bra mycket innan vi gick ut. Men han har fortfarande massa energi kvar. Men han leker en massa sedan så tvärslocknar han och sover bra länge. Han är så go.
Åh vad jag kommer sakna han medans jag är i Danmark.

Nu ska jag ta och läsa Sundsvalls tidning och Aftonbladet och se vad som hänt här i landet.


Det snöar!

Nu snöar det en massa ute, nu har äntligen vintern kommit. Jag hoppas att Ex Animo också kommer att gilla att det är såhär mycket snö. Nu då man håller på att lära han och bli rumsren liksom.

Håller nu på att tvätta kläder. Inte det roligaste men det måste göras. Somnade om efter jag hade varit ute med lillen första gången. Sedan vaknade jag till och glömde totalt bort att jag hade tvättstugan idag. Så blir att jag tvättar en timme kortare idag. Jag hann med att tvätta nästan allt. Det som är jobbigast är att kläderna inte blir helt torr i torkrummet. Men men.

Nu ska jag rusa ner i tvättstugan. Skriver några mer rader senare.


Kan det bli ljusare snart?

Då har ännu en helg passerat och vi påbörjar en ny vecka. Inte många dagar kvar tills det bär av ner till Danmark, tills det är jul och att vi firar in ett nytt år. Jag har hittills lyckats hålla mina nyårslöften som jag hade i år. Det var ju att jag skulle börja träna mer och att jag skulle sluta snusa och röka. Så får se vad det kommer bli för nyårslöften till året som kommer. Detta är första året jag har lyckats hålla mina nyårslöften. Men det var väl för att man inte satt allt för höga löften och att man hade viljan till att lyckas.

Idag då är det måndag. Jag hade tänkt att fixa lite hemma idag så att det ser rätt bra ut innan jag åker till Danmark. Så slipper man sedan komma tillbaka till ett kaos.

Jag hoppas att de snart blir ljusare ute. Man blir så deppig och trött då de är så mörkt och trist ute. Solen skin på oss!


Dubbel S!

Snö+Söndag=Dubbel S

Det snöade i morse då jag vaknade. Skönt att vintern är påväg nu. Jag tycker om snön, men inte kylan lika mycket. Synd att det inte kunde vara snö och varmt samtidigt.
Känner mig små trött idag. Somnade kanske runt 4 och sedan vaknade vid 9 eller något. Då tog jag och lillen en tur ut sedan gick jag in och la mig och sov ett tag igen.
Sitter nu och har svårt att bestämma mig. De är någon film på tv nu som jag nyss börjat sett. Den verkar rätt bra. Men måste även diska också.
Ähh jag ser filmen och diska senare. :)


Hallå, hallå, hallå!


Välkommen hem!


Godmorgon världen!

Vilken underbar dag, säg vart går färden vart åker vi idag? Då har vi vaknat. Skulle vilja ha sovit några timmar till, men Ex Animo var pigg så då var det bara att kliva upp. Ska ta och äta lite frukost snart.
Idag ska jag iväg och kolla på en julklapp eller två. Ikväll då ska vi fira lilla julafton med släkten eftersom brorsan och jag är i Danmark över jul.

Erik vann Idol igår men det antar jag att alla vet om redan. Jag höll ju dock på Calle. Men som alla andra år så har det ju gått bättre för tvåan så vi får hoppas att det blir samma i år. Men hoppas även på att det går bra för Erik också.

Näe nu ska jag och Ex Animo chilla och kolla på tv.


Idol och välling!

Idol finalen ikväll! Jag hoppas nästan att Calle vinner. Men dom är ju bra på olika sätt liksom. Så det är svårt att avgöra. Men får se hur det går ikväll.

Jag har nyss gjort välling åt Ex Animo innan jag ska plocka bort hans mat för kvällen.

Dagen har passerat rätt fort?! Eller något? Jag vaknade vid 10.10. Hörde att lillen stod och gnällde. Då var det bara att kliva upp. Sedan så har brorsan och mamma varit här och vi har ätit thaimat.

Jag har inte så mycket att skriva om med tanke på att de inte händer så mycket just nu. Är hemma hela tiden med lilleman.

Jag fundera på att kanske göra om min design på bloggen(?) har inte riktigt bestämt mig än.
Nu ska jag ta och rensa lite på datorn.


Vi har det bra.

Jag och Prins Ex Animo har det bra. Busar och kramas. Det blir inte allt för mycket sömn för min del men det kommer bli bättre ju äldre han blir. Tänkte ta och passa på att vila nu då han sover. Skriver kanske nå fler rader senare.


Välkommen Prins Ex Animo!



Väkommen hem mitt hjärta!


Snart snart snart!

Inte länge kvar nu!


Jag vill...

ha tisdag eftermiddag nuuu!


Bara för att...

allt känns så bra just nu!

Nu är det lördagkväll!

Dammsugningen är klar och nu är det städat överallt hemma här. :)
Har ätit middag också. Det blev kykling och makaroner. Det smakade faktiskt godare än vad jag trodde de skulle göra.
Nu tänkte jag ta och duscha strax och göra mig i ordning för att sedan dra mig ner till F och umgås. :)

Hoppas alla kommer ha en toppen bra kväll!


Sovmorgon.

Idag blev det en lång sovmorgon. Orkade verkligen inte kliva upp imorse. Även att någon med doltnummer ringde vid halv 5 i natt. Dåligt less man blev. Vid den tiden hade jag sovit några timmar. Också blir man väckt av att det ringer. Jag pallade verkligen inte att svara och svårt var det sedan att somna om. Men lyckades till sist. :)

Nu satt jag mig här, tänkte ta och läsa Aftonbladet och ST.


Så niiiiice!


Fredags myyyyyyyys!

Då är det fredag ännu en gång! Jag är upp tidigare än vad jag trodde att jag skulle idag. Var väl vaken vid 10 kanske. Idag då drar jag nog ner till gymmet ett litet tag sedan ikväll så har jag tvättstuga. Tänkte även ta och städa upp här hemma. Var först tänkt att jag skulle gjort det i veckan men så blev det inte. Vet att det är fredag, men nästa vecka kommer jag inte ha någon tid. För då kommer de hända andra roliga saker. Det kommer komma ut kort så då ska ni få se.

Jag är rätt less på min Ipod också. Det har börjat levt sitt egna liv. Det vill inte lyda mina order.

Nu ska jag ta och äta lite frukost och göra mig i ordning för att möta dagen!

 


Det gäller att klä sig riktigt.

Det blev gym idag. Ibland så brukar det vara riktigt jobbigt att ta sig dit men då man väl är där går det riktigt bra. Efter gymmet gick jag bort och pratade lite med Anna. Och nu ikväll då har jag tagit en promenad runt Sidsjön. Det är skönt att få frisk luft. Det gäller att klä sig riktigt så går det bra. :)
Nu tänkte jag ta och luta mig tillbaka i soffan och kolla lite på tv.
Snart är det helg. Det gillar vi.


Peppa!

Nu håller man på att peppa för att gå ner och träna. Känner inte alls för att gå ut idag. De ser sjukt kallt ut ute. Men jag ska ta mig i kragen och ta mig ner på gymmet.
Känner att de skulle vara grymt skönt att få träna.

Ta de luuuuuuugnt!

Glad glad glad!

Då har ännu en onsdag passerat. Har varit på möte nu ikväll. Smög därifrån lite tidigare för jag skulle iväg och träffa F. Så var där fram till kanske 23.30 eller något. Vi satt och surrade på. Var riktigt trevligt. Var länge sedan vi sågs så det var riktigt kul. :)

Imorgon då är det torsdag och jag fundera på att dra mig ner på gymmet. Det blev aldrig något gymmande idag. Så imorgon är det dax att gymma igen tror jag. Jag känner för det iaf. Sedan blir det nog antagligen städning. Dammtorka, dammsuga, skura(?). Lika bra det så har man gjort en storstädning iaf.

Nu har jag precis tvättat av mig sminket och ska strax gå och lägga mig hade jag tänkt. Klockan blev sent ikväll med. Hade tänkt att lägga  mig och sova i tid ikväll men det blev det ju tyvärr inte. Så imorgon ska jag göra ett nytt försök. :)

Jag tänkte även också någon dag försöka ändra min design här på bloggen. Men det får bli någon gång framöver.
Jag måste även bli bättre på att lägga in bilder här. Så ska ta och skärpa mig och se till att de blir av snart. :)

Nu säger jag godnatt för mig idag!

Hööööööörs! 



<3


Mobil + Gym = ?!

Då är det onsdag idag. Halva veckan har gått och snart är det helg.
Tänkte ta och färga håret nu på dagen. Färga utväxten. Jag håller mig till att fortfarande vara blond. :) Ikväll då ska jag iväg på möte med fotbollen och efter det ska jag träffa F.
Har inte hunnit varit ut än men det ser kallt ut ute. Jag hoppas att det inte är allt för halt. För tänkte ta mig en promenad bort till affären snart.

Måste skriva en sak jag stör mig lite på då man är på gymmet. Det är då folk sitter på maskiner och smsa eller prata i telefon. Visst om man kanske väntar ett viktigt samtal. Men inte skulle man vilja prata med en som typ halv springer på ett löpband och flåsar då man pratar i telefon. Så man kan väl vänta med att träna tills man har pratat i telefon? Jag tycker man ser så oengagerad ut då man sitter och smsa eller något då man är där. Visst kan man ha telefon med in på gymmet ifall man har musik på den som man vill lyssna på. 
Då jag var nere i Danmark i somras var jag på ett gym, då fick man inte ha telefon med in i gymmet. Det tycker jag är riktigt. För är man på gymmet är man väl där för att träna?
Men någon gång måste väl man kunna koppla bort och vara ifrån telefon. Iaf en timme?
Det är kanske bara jag som är larvig som tycker såhär, men vi har alla olika åsikter.


<3


Ska försöka bättra mig.

Jag har varit riktigt dålig på att skriva i bloggen. Men det är både för att jag känner att jag inte har orkat skrivit och att de kanske inte har funnits så mycket att skriva om. Men jag ska försöka att skärpa mig.

Idag blev det gymmet och sedan har jag mest bara tagit det lugnt.
Jag orkar inte skriva nå vidare långt inlägg ikväll.
Imorgon skriver jag väl några rader. :)

Godnatt!

RSS 2.0