Todelooo!

Tralalalalalalalalaaaa! ;D

Tisdag och veckan fortsätter.

Dom som fortfarande går i skolan dom har lov denna vecka. Men nu går man inte i skolan längre så lov det har man inte längre.
Jag trivs fortfarande riktigt bra på min praktik. Det känns bra att ha någon att göra på dagarna. Få struktur på dagarna.

Igår var jag och hämtade katterna. Så mysigt att få hem dom igen.

Hinner inte skriva så mycket nu. Måste hinna äta och så innan jag ska iväg på praktiken.

Ha en toppen idag!


Torsdag snart helg.

Jag har varit dålig på att skriva blogg nu igen. Jag har inte haft någon tid med att sitta vid datorn. Har inte heller orkat suttit vid någon dator. Har varit så trött på kvällarna så har bara blivit sittandes i soffan framför tvn.
Har varit på praktik hela veckan. Det har gått bra. Jag tror även att min förkylning börjar avta. Jag håller tummarna för det iaf. Har varit förkyld för länge nu. Har inte tid att vara det längre.
Nu ska jag ta och kolla runt lite på nätet sedan så ska jag kolla lite på tv innan det blir en sovtime.

Heja Heja Sundsvall!

Gif - Ljungskile idag.
Ni hoppas vi på 3 poäng för Giffarna!



Tittar mot himlen.

Det är inte ett moln på himlen idag. Det ser varmt ut om man kollar ut genom fönstret. Har inte varit ute än så jag vet inte riktigt hur kallt/varmt det är.

Tog lite sovmorgon idag. Vaknade vid 10.20 kanske. Skönt att få sova lite. Behövdes med tanke på att jag var upp 7 igår och tvättade kläder.

Idag kommer släkten och ska fira min födelsedag. Så idag ska det ätas tårta. 






Måste även passa på att gratta min underbara vän Sara som fyller år idag! GARTTIS!  :) <3


Regn?! Vart är snön?

Klockan 7 i morse hade jag tvättstugetid. Så jag har tvättat kläder nu på morgonen. Är känner mig duktig som tog mig upp så tidigt på morgonen för att tvätta kläder. Men jag kände att jag var tvingad att tvätta. Det är även hur svårt som helst att få tvätt tid här. Så då var det bara att pallra sig upp och tvätta.

Vaknade upp med en stor besvikelse över att se att det regnade ute. REGN?! Det ska ju snöa nu ju! Så jag får fortsätta gå och hoppas på att snön ska komma snart. Men det kanske är lika bra att det inte har börjat snöa än. För det är inte direkt det roligaste och stå och kolla på fotboll då det snöar. Men det är inte heller roligt att kolla då det regnar. Så vi får helt enkelt vänta några veckor med snön.

Igår då fyllde jag år. De blev en lugn dag. Var först på praktiken, fick sluta tidigare för jag skulle in på stan och äta med mamma. Vi åt på Stekhuset. Det var hur gott som helst. Sedan så tog vi det mest bara lugnt resten av dagen. Släkten kommer och gratta mig på lördag, då blir det tårta.

Idag då ska jag på praktiken. Jag trivs hur bra som helst där. Känner verkligen att jag har hittat det jag vill jobba med.

Jag längtar tills min hals blir mycket bättre. Har haft ont i den nu i typ 4 veckor, jätte irriterande. Har även hosta. Jag längtar efter att få träna. Det var så länge sedan nu. Men jag får vänta tills jag mår bättre med förkylningen. För så länge jag är förkyld så kommer jag inte att träna.

Nu ska jag ta och se färdigt på Våra bästa år.

 


Grattis till mig.

Idag är det min dag.
Jag fyller år.
Ett år äldre.
Grattis till mig.


Frostigt.

Nu måste det vara kallt ute. Ser så ut. För de är vitt på marken. Frostigt ju. Så nu måste ju snön komma snart. :)
Igår kväll var det sjukt kallt ute iaf. Trodde man skulle frysa till is ju. Men det finns ju inga dåliga väder bara dåliga kläder. ;)

Nu tänkte jag ta och koka lite te och sedan börja göra mig i ordning. :)

Vi blundar.


Så sjukt glad!

Snacka om att vissa saker kan göra en så jäkla glad. Fick praktikplatsen jag ville ha. Så just nu svävar jag mer eller mindre på moln.





Då välkomnar vi den nya veckan.

Då är det ny vecka. Jag har gjort mig ordning och ska snart ut och upptäcka världen. (Eller något?)
Jag fyller även år i veckan. Kan man inte bara få sluta fylla år snart?! Jag vill inte bli gammal! -Forever young, i want to be forever young-

Nej nej nu har jag brottom.

SEEEEEEEEEEEEEEEES!

Fields of Gold


Nu är det nära.

Nu är det nära. Snön måste komma snart. Längtar sjukt mycket. Jag älskar vintern!

Idag är det Gif match. En måste match. Dom måste vinna. Vi håller tummarna allihopa!
3 poäng idag hoppas vi på.

Nu ska jag ta och duscha och göra mig i ordning. Har en ganska mycket att göra idag.

Kärlek och respekt!

Söndag!

Jag tycker inte att Lagerbäck ska avgå!

Nu ska jag fortsätta med städningen.

Lonely day.


RSS 2.0