Tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka igen i bloggen. Har inte haft någon tid alls att skriva blogg i helgen. Fick främmande i helgen av en gammal kompis som jag inte har träffat på hur länge som helst. Det var jätteroligt. =D Annars i helgen har vi träffat massa gammla kompisar som vi bodde tillsammans med nere i Järvsö. Så det var mycket prat om gammla minnen och så. Hade jättetrevligt iaf. =D
Annars igår då var det skola. Sedan kvällen tillbringade jag tillsammans med läxböcker. Har prov på torsdag i rättskunskap. =/ Idag då har det varit skola och nu är jag hemma.
Det finns inte så mycket att göra längre i skolan. För det är ju snart över!!! YEAH!
Ikväll är det fotbollsträning sedan så blir det plugga inför provet.

Fredag och helg igen.

Nu är det äntligen helg igen. =) Nu är det bara typ 1 ½ vecka kvar i skolan innan det blir lov och sedan går vi ut på APU. Hur skönt som helst. =D Näe nu ska jag ta och städa ihop lite här hemma.

Yeah!

Nu ska jag äta godis och se på du är vad du äter! =D
Ha en bra kväll!

Olala.

Orkar inte skriva så mycket idag. Är hur trött som helst. Ska ta och göra någonting att äta nu. Det blir snabb och då vet jag att jag inte misslyckas?! Eller?!
Godnatt sov så gott!

Lita aldrig på en smal kock.

Iaf inte då jag har lagat maten. Jag måste verkligen lära mig att laga mat. Jag försökte mig på att göra strips och bacon idag. Hälften av stripsen blev brända och baconen blev sönder stekta. Hur fan kan man misslyckas med att laga en sådan lätt maträtt? Det måste bara vara jag som kan lyckas med det.
Men jag åt nästan upp allt iaf. Det gick ner. Men jag kan lova att jag har ätit godare mat i mina dagar.


20 år och hemmafru?!

Näe tror inte det. Saknar både man och barn. =P haha.
Näe men jag känner mig som värsta hemmafrun idag. Först skola, sedan gick jag hem och la mig på soffan och läste en bok. Håller nu på att tvätta kläder och lagar mat. Har varit på affären och handlat mat också. Låter vuxet?! Men det måste göras.

Vart är sommaren?

Jag längtar sjukt mycket nu efter sommaren. Börjar bli så less på vintern. Det bara snöar och snöar. Men nu har de iaf precis slutat. Har snöat nu i två dagar på rad. Jag som hade börjat hoppats på att sommaren var påväg men jag hade fel med det.
Nu sitter jag här framför datorn men ska flytta på mig snart. Orkar inte sitta här längre. Orkar nog inte heller gå ner och träna. Är sjukt trött. Också vill jag helst inte gå ut nå mer idag. Så kallt ute och så halt. =/ Men men. Näe nu ska jag flytta mig härifrån och lägga mig i soffan och kolla på tv!

Nej vad är det som händer?

Rusar upp från sägen idag typ och tror att jag ska åka iväg till skolan om en kvart. På med alla kläder och så. Sedan ringer jag mamma som hade lovat att skjutsa mig till skolan. Då hon svarar låter hon hur trött som helst. Jag frågar varför hon ligger och sover nu. Då får jag som svar. Klockan är bara kvar i 8. Nej vad fan?! Då var det bara att lägga sig ner igen och vila. Men klev upp nu. Insåg att somnar man om då kommer man vara så grymt trött sedan då man ska upp igen. Lika bra att kliva upp då.
Det tog lång tid innan jag somnade igår. Låg och läste boken Zlatan är Zlatan. Har inte haft så mycket tid eller ork att läsa på kvällarna så jag har inte hunnit så långt i boken än. Men igår hade jag typ sovit hela dagen så det var svårt att somna på kvällen. Då passade jag på att läsa medans jag var pigg. =)
Annars idag så blir det skola. Har lång dag idag. Men det ska nog gå bra. Snart är det påsklov. Sedan går vi ut på APU. Så det är inte allt för mycket kvar i skolan.
Funderar på att kanske träna efter skolan. Beror också på hur trött jag är då jag kommer hem. Har även tvättstugan idag. Näe nu ska jag ta och göra klart en skoluppgift om jag hinner.
Ha en bra dag allihopa!


Söndag.

Ska strax lägga mig och sova. Gårdagen var riktigt trevlig iaf. =D
Orkar inte skriva så mycket idag. Men jag skriver nog mer imorgon!
Sov så gott!

PAAAAARTY!!!

Utgång ikväll med min kusin Johan! Det ska bli fett nice! Hoppas ni alla får de roligt ikväll! För jag ska iaf ha det bäst! =D


Jag och kusinen sommaren -06 tror jag det var!

När vi ska dansa i neon...

Tralalaaaa... Kom hem från fotbollsträning för ett tag sedan. Träningen gick bra. Nu sitter jag här och kollar runt lite. Ska strax ta och städa till lite hemma. Fundera på att lägga mig och vila ett litet tag också. =) Ikväll blir det utgång. Ska bli trevligt. =D

Nu ska jag på date med...

Nu ska jag ta och dejta John Blund. God natt allihopa sov så gott.

Det var en gång...

Äntligen helg igen! Den var efterlängtad! Sitter nu och kollar runt lite på internet. Kom hem för ett litet tag sedan. Stressade ner tilll skolan så jag skulle hinna vara där i tid. Men läraren dök aldrig upp. Dåligt less man vart. Vissa i klassen bor ju en bra bit från skolan. Kul att åka in till skolan då och det inte blir någon lektion. Men men. Åkte in till stan efter skolan och gick på Bolaget. Sedan åkte jag hem. Ska snart börja fixa till lite hemma. Diska och så. Ikväll blir det lugnt. Har fotbollsträning imorgon.
Igår hämtade jag katterna. Så skönt att äntligen ha dom hemma igen. Saknat mina gullhjärtan. <3
Även att jag bakade igår. Något som aldrig brukar hända. Men fick för mig att jag skulle ta och baka Scones. Dom smakade faktiskt riktigt gott.
Näe nu ska jag ta och flytta mig från datorn. Orkar inte sitta här nå mer.

Projektarbete!

Yes nu är det avklarat! Vi hade redovisning idag. Det kändes som att det gick bra. Så nu får vi bara vänta och se hur det gick. =) Känns så bra att det är över nu. Var hur nervös som helst inför redovisningen. Då vi hade redovisat klart kändes allt så lätt. Att det äntligen är avklarat. =D

hey you!

Har varit dåligt med blogg skrivandet nu på slutet. Men har haft sjukt mycket att göra.
I fredags då va det utgång med tjejerna i klassen. Hade det jätteroligt. =D
Lördagen då var det fobollsträning sedan på kvällen blev det tidig läggdax.
Söndagen var det att kliva upp runt 6 tiden. 7 hade vi samling för det var fotbollscup.
Igår då var det skoterkortsutbildning på kvällen och en massa plugg hela dagen!
Nu har jag precis kommit hem från skolan. Ska snart iväg och träna funderar jag på. Var ett tag sedan nu man tränade. Men det är dax att dra igång med det igen också. =D Annars idag blir det att plugga sjukt mycket. Har en massa att göra. Vill bli klart med det så fort jag bara kan. Måste bli klart med det. Snart drar man ut på APU och då vill jag ha det mesta att läxhögen gjord.
Näe nu ska jag ta och göra något vettigt.
Höööörs!!!

Mjohopp!

Näe orkar inte skriva blogg idag. Är på ganska dåligt humör. =/
Sov gott!

Fest!

Ikväll blir det festa med tjejerna i klassen! Så jag skriver mer imorgon!
Ha det bra ikväll! Det ska jag iaf ha! =D


Dax för städning...

Kom precis hem. Har varit och träffa handledaren jag ska ha då jag har APU. Pratade om tider och sådär.
Dagen har rullat på fint. Först skola, sedan mötte jag upp brorsan så gick vi ner på stan så köpte jag biljett till studentfesten imorgon. Sedan åkte vi upp på mammas jobb och hämtade bilden. Så åkte jag hem till mig och brorsan till dig. Sedan hämtade han upp mig och skjutsade mig dit jag ska ha APU. Sedan hämtade han upp mig, åkte på affären och köpte man så nu ska jag sätta mig och äta lite. Sedan drar jag igång med att städa här hemma. Imorgon kommer några tjej från klassen hit så förfestar vi här sedan drar vi ner på Aveny. Känner mig fett peppad inför morgondagen. =D
Nu ska jag ta och äta, är grymt hungrig.

Zlatan är Zlatan.

Sitter hemma nu. Ska snart ta och byta om och gå ner till mamma och äta lite mat. Sedan ikväll blir det Olarys. Först se Timrå matchen sedan se Manchester United - Inter. Får hoppas på en Inter seger! =D
Dagen har gått ovanligt bra. Har fått mycket gjort i skolan idag. Så jag är riktigt nöjd över dagen. Synd dock att jag har en stor hög med läxor hemma.
Efter skolan åkte jag iväg till Selånger och skulle hämta upp lite saker på kansli. Men då hade dom gått för dagen. Så jag får åka ut dit en annan dag denhär veckan.
På fredag blir det utgång med tjejerna i klassen. Det ska bli stört kul. =D
Näe nu har jag inte tid att sitta här något mer. Måste börja göra mig i ordning.
Ha en trevlig kväll allihopa! Det ska jag iaf ha! =D


Goodbye my lover.

Sitter hemma nu. Ska snart lägga mig och sova. Har precis skruvat ihop sängbordet. Börjar få mer och mer ordning hemma nu. Så det känns riktigt bra.
Dagen började med att jag försov mig lite. Mamma kom förbi sedan och skjutsade mig till skolan. Skulle inte hon ha gjort de då skulle jag nog ha varit hemma hela dagen. Har varit ett sånt dåligt väder. Snöat grymt mycket. Vi fick även sluta tidigare idag. Så då åkte jag in till stan och strosade runt där. Köpte mig en klänning och ett linne. Grymt fint om jag får säga mitt. =D Sedan åkte jag iväg till skjuhuset. Morfar kom och hämtade mig då jag var klar där så åkte vi förbi Sibylla och köpte lite mat. Åt maten påväg till fotbollsträningen. Efter träningen då kom mamma och hämtade mig så åkte vi ut till IKEA. Så jag shoppade lite saker hem hit. Åkte hem efter IKEA och mamma gjorde mig sällskap och hjälpte mig att bära upp allt. Sedan åkte vi iväg och köpte godis och åkte hem till mamma och kollade på Andra avenyn. Då det var slut då promenerade jag hem till mig. Och nu sitter jag här. Var tvingad och sätta mig ett tag vid datorn för jag skulle göra lite läxor. Men nu är dom klar. Så nu ska jag ta och göra mig i ordning för att lägga mig och sova. Upp tidigt imorgon. Första lektionen 8.30 Musik/Data.
Näe nu ska jag flytta mig ifrån datorn.
Godnatt!

Lång daaaag.

Precis kommit hem. Har varit hos mamma ikväll. Hon fyller år idag så har varit där och ätit mat och fikat. Mormor och morfar kom också förbi och grattade henne. =)
Dagen har varit riktigt lång. Började med att jag åkte med mamma klockan 6.15 till sjukhuset imorse då hon skulle iväg och jobba. Åkte med för att jag skulle på magnetkameraundersökning och röntgen. Skulle kolla det vänstra knät. Sedan efter sjukhuset åkte jag hem och duschade, sedan iväg till skolan.
I helgen har det varit en massa fotbollstittande. Brorsan spelade Sund cup. Också var Danne här och spelade den cupen också. Roligt att träffa han, det var ett tag sedan man gjorde det.
Men iaf. Brorsans lag åkte ut i kvartsfinalen och det gjorde även Dannes lag. Så det var ju synd.
Aja nu orkar jag inte skriva nå mer. Ska ta och lägga mig och läsa Zlatan är Zlatan, sedan blir det att SOVA!!!
Godnatt sov så gott!

Dålig upptadering.

Jag har varit riktigt dålig på att upptadera. Men jag har haft mycket att göra. Men i veckan ska jag försöka skärpa mig och skriva mer. Imorgon startar skolan igen. Så nu tänkte jag ta och lägga mig och sova så jag kommer upp imorgon. Har lite viktiga saker som ska göras imorgon!
Sov så gott och dröm sött!

Sova.

Dax för mig att sova nu. Skriver några rader imorgon istället.
PösZ!

Fredag.

Kom precis hem till mig. Har varit på sjukhuset och gjort ett test. Satt mig nu vid datorn ett litet tag. Tänkte ta och fortsätta fixa här hemma.
Igår då var jag på Olearys och kollade på hockey. Slutspelet. Timrå-HV71. Timrå vann med 2-1.
Ikväll då ska jag ut till Nordic och kolla på brorsan då han spelar fotboll, han spelar cup i helgen. Så får hoppas det går bra för han och hans lag där. =)

Internet.

Nu har jag fått till internet hemma. Det känns kanon de. =) Håkan hjälpte mig att sätta upp speglar idag och mamma har hjälpt mig att plocka till här. Så nu är det inte allt för mycket kvar. Men det är ändå en hel del.
Men jag orkar inte stressa. Det får ta den tid det tar. =)
Ska snart ta och äta. Börjar bli smått hungrig. Satt mig bara vid datorn en snabbis för att se om jag skulle lyckas koppla in internet! Och det gjorde jag!
Nu ska jag ta och röra på mig. =)
Skriver kanske några fler rader senare!

Klicka er in och lyssna!

Klicka er in och lyssna!
www.myspace.com/drickcity


Det börjar likna något nu.

Nu börjar det lika något hemma. Börja få ordning på det mesta. Men har dock en massa kvar att göra. Men det är rätt roligt att hålla på att fixa där hemma. Nu ska jag snart ut på Ikea och kolla på lite saker.
Skriver kanske mer senare om jag kommer åt något dator.

Helt slut.

Är helt slut. Ska snart lägga mig och sova. Har varit ute på Birsta med Lisa hela dagen och kolla på saker till lägenheten. Sedan nu ikväll då har jag fixat i lägenheten. Brorsan och Lisa kom upp senare och hjälpte mig att packa upp. Blir strax sova. Ska upp tidigt imorgon och fortsätta att fixa och trixa hemma. Sover nu hos mamma fram tills jag har fått till i ordning allt. Nu ska jag kolla på tv sedan sova. God natt sov så gott.

Flyttlasset har gått.

Nu har vi hållt på att flyttat hela dagen. Så nu har jag alla mina saker i mitt nya hem. Tack brorsan, kusin Johan, mamma, mormor och morfar för all hjälp jag har fått. Ni är guld värd. Imorgon blir det Ikea och fixa lite saker. Sedan börjar packa upp allt och så. Nu ska jag se på Advokaterna. Bye!

Packa!

Idag blir det att packa ihop allt. Imorgon går flyttlasset! Så har en massa att göra idag.
Helgen har varit trevig.
I fredags så var det bio med Malin,Jonas och Robert. Vi såg I taket lyser stjärnorna. Sedan efter bion gick vi på krogen. Först blev det Irish och sedan Avenyn. Träffade massa människor ute som jag inte har träffat på hur länge som helst. Hade en super trevlig fredag iaf.
Igår (Lördag) då blev det först fotbollsträning, sedan efter fotbollsträningen åkte jag in till Norrporten Arenan och såg Giffarnas träningsmatch mot Umeå. Det blev en seger för Gif fast det såg lite tungt ut där. Hann bara se sista halvlek. Då jag kom dit då stod det 0-1 till Umeå efter första halvlek, sedan början av andra blev det 0-2 sedan reducerade Gif till 1-2 sedan rullade de på hela matchen och matchen slutade 3-2.
Efter matchen gick jag in till stan och mötte upp mamma, vi åkte ut till Birsta och kollade runt där. Mamma var ute efter ett par skor. Men hittade inga. Efter Birsta for vi hem till mamma. På kvällen då kom Lisa förbi så jag, mamma, Lisa och brorsan vi satt och såg Melodifestivalen. Sedan satt jag och mamma och såg slutet av Legally blonde. Det är en film som verkligen kan få en att må bra. =D
Sov kvar hos mamma och brorsan. Nu för typ en halv timme sedan skjutsade brorsan hem mig då han skulle iväg på träning. Så nu sitter jag här. Ska ner i tvättstugan och kolla om det finns någon tvättstuge tid.
Mormor och mamma kommer snart också förbi och hjälper mig att packa ihop det sista.

Är så sugen på att åka iväg på Friskis och träna. Det var så längesedan jag tränade nu. Men har inte hunnit. Har haft så mycket att göra. =/ Men nu då flytten är klar då har jag nära till gymmet och kan gå dit när som helst. Så det känns bra. =D

Näe nu kan jag inte sitta här och klottra nå mer. Har en massa att göra.
Ha en nice dag allihopa!
Peace!

RSS 2.0