Inget mer att säga.

Nej nu har jag inget mer att säga.
Iaf inte för idag här på bloggen!

Efterlyst!


Nu ska jag sätta mig och kolla på Efterlyst!

Onsdag.

Jag förstår inte vad det är med Våra bästa år. Det är ju egentligen så dåligt, men ändå sitter man och kollar på det. Det är som typ ett gift eller något. Visst man behöver inte se det varje dag. Det räcker och se det typ då och då för det händer sällan något nytt där.

Nu sitter jag här ett litet tag. Tänkte läsa tidningen och se om det har skett något här i världen.

Igår kväll såg jag Barca matchen. Helt otroligt vilken fotboll dom spelar. Dom är ju en klass för sig.

Näe nu ska jag ta och läsa tidningen.

Citat.

När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker,
upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan,
är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.
- Nalle Puh

En bro och massa vatten.

Jag har fortfarande inte lagt upp kort sedan jag var i Danmark. Men många av korten blev inte allt för bra. Så de dyker väl upp något kort då och då därifrån.
Här är iaf Öresundsbron.

Nytt inlägg.

Idag kom jag iaf upp i tid. Ställde klockan så att jag hann se Våra bästa år. Sedan klockan 11 då började min tvättstugetid. Så nu håller jag på att tvätta förfullt.
Så min dag kommer att bestå av att jag ska tvätta. Tänkte också ta och diska och plocka ihop lite hemma. Sedan ikväll då är det fotbollsträning. Jag skulle även behöva hinna med att färga håret. Men det kan jag göra imorgon också.
Nu måste jag ta och rusa ner i tvättstugan.

Vad händer?

Klev upp bara för ett litet tag sedan. Var verkligen inte ens tänkt att jag skulle sova såhär länge. Ställde klockan på 9.00 imorse. Men sedan har jag snoozat ett bra tag också ställde jag om klockan ett par ggr. Har vaknat flera gånger i natt, har så ont i halsen också försöker man hosta bort allt men då blir det bara ännu värre. Men lite glass har hjälpt för att dämpa det värsta.

Nu ska jag ta och dricka lite te och kolla på tv.


Bara att kämpar vidare.

Har precis kommit hem. Har varit och sett Gif-Åtvidaberg med Sara. Giffarna förlorade en viktig match där med 1-2. Jag orkar inte ens kommentera vad jag tyckte om domaren denna match. Det var även länge sedan jag såg en domare dela ut så mycket kort under en och samma match.

Igår då var jag hemma hos Sara och såg på hockey. Sundsvall hockey mötte Björklöven. Blev även där en Sundsvalls förlust med 4-1.

Så denna helg har inte varit Sundsvalls helg innom sporten iaf.
Men det är bara att kämpa vidare.

Misstag.

Vissa gör vi misstag. Vissa gör fler än andra. Så är de bara.

Helg helg helg!

Då är det helg igen. Veckan har gått riktigt fort.

H0h0.

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Men jag har inte suttit så mycket vid datorn på senaste tiden. Hinner inte skriva så mycket nu heller. Har lite brottom. Men de kommer nog några rader skrivandes lite senare.

Trött.

Huvva det är inte en dröm att kliva upp denna tid på morgonen. Är så otroligt trött.
Har precis duschat, nu  blir det att göra sig i ordning sedan är det match.



Aquarius.


Barn av vår tid.


Så dumt!

Låg vaken typ halva natten inatt och läste Mia Törnbloms bok Så dumt! Det är så svårt att slita sig ifrån boken.



Be yourself.


Bravo.

Har haft tvättstugan mellan 11-15. Så har hunnit tvättat några maskiner med tvätt. Så nu har man fått det överstökat. Vill egentligen bara ligga och kolla på tv och vara sjuk. Men jag hinner inte riktigt vara sjuk idag. Ikväll ska jag ta mig iväg på fotbollsträningen. Tänkte stå på sidan och titta på. Det är onödigt att anstränga kroppen i onödan då den inte är helt frisk.
Nu ska jag ta och vika ihop tvätten.



Tråk tråk tråk.

ÅHHH! Nu är jag så otroligt less på att vara sjuk. Det är så sjukt tråkigt alltså. Nu då det är fint väder ute det är då man blir sjuk. Tärt. Näe nu ska jag lägga mig igen och kolla på tv och läsa lite.




Less.

Nu är jag så less på att vara sjuk. Visst har inte varit de i så många dagar. Men det är ändå riktigt tråkigt.
Lalalaaaaa. Börjar bli hungrig också. Dåligt med mat hemma. Så om jag har tur kanske brorsan kan skjutsa bort mig på affären så jag kan få lite mat hem.


Onsdag.

Känner mig piggare idag men fortfarande inte bra. Så det blir att ta det lugnt idag också.

Orkar inte skriva något just nu. Blir kanske någora fler rader senare idag!

Sämre idag.

Vakna upp imorse och känner att jag mår sämre idag än vad jag gjorde igår. Värker i hela kroppen, halsen gör ont och huvudet känns som det väger betong. Åh jag pallar verkligen inte vara sjuk. Får hoppas att man blir frisk fort.






Barcelona med Zlatan spelade även match igår mot Sporting Gijon där Barcelona vann med 3-0. Zlatan gjorde de sista 3-0 målet. Tummen upp för det!



RSS 2.0