Toppen helg.

Jag är för seg idag för att orka skriva så mycket i bloggen. =P
Men imorgon har jag väl mer ork för det.
Tack alla för en toppen helg!

Gårdagen.

Först var det skola på dagen. På lunchen åkte jag in på bolaget. Efter skolan kom mamma och hämtade upp mig och vi åkte ut till Media Markt för att kolla om telefonen var klar. Men självklart var den inte det. Jävla skit. Har ju haft telefon inne på lagning hur länge som helst nu. Men dom sa att jag nog skulle få den på måndag eller tisdag. Så vi får väl hoppas på de nu. Efter vi hade varit där då åkte jag hem och duschade och gjorde mig i ordning. =D Vid 17 tiden kom mamma och dom och hämtade upp mig och vi åkte på förfest. =) Sedan vid 19 tiden åkte vi ner på Olearys där det var Patronfest. Jag hade det super kul iaf. =D Vid 1 halv 2 tiden skjusade Marcus hem mig. Tack så mkt. Guld värt. =D
Aja det var en kort samanfattning av min fredag. Jag hinner inte skriva så mycket mer. För nu ska jag börja göra mig i ordning igen. Det blir utgång ikväll med tjejerna. =D
Hoppas alla får en kanon kväll! =D

Yeah. =D

Jag hade de riktigt roligt igår. =D Jag skriver om gårdagen lite senare. =D

Torsdag idag.

Det har varit rätt mkt idag. Känner mig fortfarande uppivarv och stressad. Så jag ska nog ta och lägga mig snart och varva ner och somna. Kan skriva lite om min dag. Det började med att jag vaknade vid halv 9, får veta då att vi har sovmorgon som vi inte hade tydligen fick jag veta då jag kom till skolan. Men men. Klev upp iaf då och åt frukost och duschade. Sedan iväg till skolan. Hände inte så mkt på skolan, hjälpte 2orna att julpynta lite, sedan åkte jag, Amanda och Tilda in till stan. Amanda hämtade ut sina skor som hon hade klackat om också kollade hon på en klänning. Den var jättesnygg. =D Sedan åt vi mat på Mc Donalds. Vid 13.00 tiden då skulle vi vara ute i Gärde. Där åkte vi kälkhockey. Det var jätteroligt och grymt svårt. Men det var roligt att pröva på iaf. =D Efter kälkhockeyn åkte jag hem och hämtade lite saker. Sedan stack jag iväg och träffade Karro. Efter träffen med Karro då gick jag förbi mamma på jobbet och hejjade. Sedan åkte jag hem till mormor och morfar och åt mat. Satt där och pratade lite. Sedan gick jag hem. Så jag kom hem för ett tag sedan. Tror jag börjar bli lite sjuk också. =( Vill inte. =( Jag fryser, ont i halsen och fryser. Det är jättejobbigt. Men jag får hoppas på att jag piggnar på mig. =D

Sov så gott allihopa!

Så bra.


Robbie Williams - Angels

Godmorgon.

Nu har jag vaknat, klivigt upp och har ätit några mackor. Nu sitter jag och dricker lite té -Grönt té Hallon. =D
Det var grymt länge sedan jag åt frukost hemma.
Har sovit rätt bra i natt. Tror inte jag har vaknat så många gånger.
Fick sms nu där de stod att vi fick sovmorgon, jag som trodde jag hade försovit mig. =P Näe nu ska jag ta och duscha och fixa till mig.
Ha en bra dag. =)


Torsdagen.

Sitter här nu och kollar runt. Ska nog snart lägga mig och sova. Börjar bli små trött.
Dagen har varit riktigt bra. =) Började med skolan som knallade på rätt bra som vanligt. Sedan åkte jag hem en snabbis och fixade lite saker sedan for jag iväg och träffade Karro. Long time no see. Var så kul att träffa dig gumman. <3 Sedan vid 15.30 for jag ner till stan och mötte upp Malin. Gick vi runt lite sedan gick vi och åt lite mat. =D Vid 18.00 tiden då gick vi iväg på Taurus för Malin skulle tatuera sig. Den blev jättesnygg tatueringen. =) Sedan gick vi in mot stan då kom Malins kille och hämtade upp oss. Jag hängde med dom hem en snabbis. Kollade på doms lägenhet. =D Dom har nästan nyss flyttat in dit. Jättefin lägenhet och granne nästan med mig. =D Mamma kom förbi efter hon hade slutat jobbat och drack glögg.
Näe nu ska jag ta och tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sedan blir det titta lite på tv och sedan sova.
Godnatt allihopa!


Jag och Karro för massa år sedan.


Jag och Malin sommaren 2008

Onsdags glider.

Kom precis hem från skolan. Åkte hem lite tidigare idag. Annars har dagen flytit på bra. Var rätt pigg i morse ändå.
Nu ska jag iväg och träffa Karro. =) Sedan ikväll då ska jag hänga med Malin då hon ska tatuera sig. =)
Jag skriver mer ikväll då jag kommer hem.
Hoppas ni har en bra dag! =D

Godnatt.


Tisdag.

Håller på att bli tokigt. Har så stökigt hemma. Ingen som har något tips på hur man får det roligare då man städar? Skulle behöva det.
Ska väl ta och städa till lite hemma snart. Sedan blir de att duscha och sova.

Idag har det knallat på fint. Skoldagen gick rätt snabbt ändå. Men jag var ändå trött i slutet. Efter skolan var det hem och byta och och äta sedan fotbollsträning. Fotbollsträningen gick bra som vanligt. =) Efter träningen då mötte jag upp Malin så gick vi och solade. =)
Varit och fikat hos mormor o morfar också. Mamma kom också förbi. Men nu är jag hemma. Satt mig här ett litet tag. Men ska nog ta och fixa lite strax. Imorgon så blir det skola, sedan ska jag nog hälsa på Karro. Det var ju ett tag sedan man träffade henne. =/ Vid 18 tiden då ska jag hänga med Malin då hon ska tatuera sig. =D

Åh jag börjar bli så sugen på att börja träna igen. Vill komma i form igen! Så jag får se till att ta mig i kragen och börja dra igång igen!!!


Fotograf: Patrik "PH" Larsson http://www.DragonPH.se

Jättetrött.

Har precis kommit hem från Birsta. Har shoppat lite. Köpte mig en jättesnygg klänning, örhängen, handväska och en eyeliner. =) Är så otroligt trött nu. Har precis borstat tänderna ska väl strax lägga mig och kolla lite på tv och somna till det. =) Imorgon blir det skola och sedan fotbollsträning.
Nu ska jag ta och tvätta av mig sminket och sedan ringa mitt glitter Robine. <3
Sov så gott allihopa, det ska iaf jag göra! =D


I miss you!

Måndag & Skola.

Sitter nu i skolan. Det snöar ute. Hoppas det inte smälter bort lika snabbt.
Hittills har det gått rätt bra. Slutar 16.45 idag. Lång dag. =/
Kanske ska ut till Birsta senare. Får se. =) Måste ut och kolla på lite kläder hade jag tänkt. Försöker få tag i Media Markt också. Vill ha tillbaka min telefon nu!!! Inget svar där hittills men jag får fortsätta ringa dit. Börja sista lektionen snart. Men jag skriver mer då jag kommer hem.
Hoppas ni alla har en bra dag! =D

Empty Room


Hemma igen.

Nu har jag kommit tillbaka till Sundsvall igen. Jag har haft en riktigt trevlig helg i Järvsö. =)
Tog det lugnt och så. Har kännts bra att bara vara och inte behövt att känna någon stress att behöva göra något. =) Kollat en massa på film och bara umgåtts. =) Var förbi Blå huset och hälsa på också. Det var Ulla som jobbar. Var roligt att träffa henne. =) Var och fika idag med Ulf också. Det var kul att träffa han. Fått snacka en massa. =) Jag trivs bra nere i Järvsö. Man känner sig så lugn där nere. =) Så jag ska se till att åka ner dit oftare.. =)
Tack för en trevlig helg! =D
Hoppas ni alla andra har haft en bra helg. =D

Järvsö...

Är i Järvsö nu. Jag har det bra. =) Skriver mer då jag kommer hem till Sundsvall imorgon.

Fredag.

Har precis vaknat och klivigt upp från sängen. Nu ska jag ta och duscha sedan tagga iväg till skolan.
Jag vet inte om jag kommer hinna skriva någon blogg i helgen. Men kanske. Ni får hålla koll. =D
Nu ska jag ta och skynda mig.
Ha en bra dag och helg!

:'/

Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
Men den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut


Torsdag.

Dagen har knallat på rätt bra. Det gick väl rätt bra på sjukhuset idag och skolan gick också rätt bra. =) Åkte sedan hem till mamma och brorsan ett tag. Vi åkte iväg och handlade lite mat på Sibylla och tog med det hem till mig där vi åt. Det var riktigt gott! Ikväll ska jag tvätta kläder. Inte det roligaste nöjet men man måste ju tyvärr. Imorgon åker jag till Järvsö. Det ska bli fett kul. =D Träffa folk man inte har träffat på massa år. Så det är något jag ser fram emot. =D



Brorsan. <3

Det snöar iaf...

Sverige förlorade matchen mot Holland med 3-1.
Här snöar det en massa. Så nu får man hoppas att det inte försvinner lika snabbt.
Ikväll har jag varit hos Viktora och sett fotbollen. Trevligt trevligt. =)
Nu sitter jag hemma ska snart lägga mig och kolla på tv sedan sova. Klockan 10 imorgon ska jag vara på sjukhuset. Det blir lite sovmorgon iaf.


Viktoria vi måste komma iväg och se Chris Brown! =D



Fotograf: Patrik "PH" Larsson

Allt är för mycket nu...

- Vet du?
- Näe?
- Jag vill inte ha dig!


Håller på att städa ihop lite hemma nu. Ska gå ner till Viktoria lite senare. Ikväll har jag inte gjort mycket. Har varit över och ätit middag hos mormor och morfar.
Naturkunskaps provet vet jag inte riktigt hur det gick idag. Det var svårt. =/ Men jag får hoppas på att jag får ett G iaf.
Jag funderar också på att åka ner till Järvsö tidigare. Kanske åker redan på fredag. Vill komma härifrån. Behöver rensa tankarna. Det är för mkt nu som cirkulerar i huvuder.

Det gjorde ont detdär, det sårade mig!

Onsdagen den 19 November.



Ja, må han leva! Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva! Javisst
ska han leva uti hundrade år!


Grattis Andreas Tiren20 års dagen!
Jag hoppas du får en kanon dag!


Satt mig här framför datorn en snabbis ska snart duscha.
Tog och sov ut i morse. Jag har även försökt fått tag i Sony Ericsson för att höra hur lång tid det tar tills jag får tillbaka min telefon. Ringde Media Markt förut och dom sa att de skulle komma när som helst. Så det är upp till Sony Ericsson hur snabb dom är. För han jag fick tag i då jag ringde Sony Ericsson han verkade vara dummare än tåget. Men men. Jag ska inte dömma han. Alla kan juh inte vara smart?!
Nu hinner jag inte sitta här och söla nå mer. Måste in i duschen, sedan ner på skolan och göra prov i Naturkundskap -Ekologi.
Så önska mig lycka till!
Ha en bra dag!

Tralalaaa.

På lördag ska jag till Järvsö/Ljusdal/Delsbo. =D WEE! =D

Sitter hemma nu. Kom hem för några timmar sedan. Dagen har väl varit som alla andra dagar typ. Började dagen men skola. Sedan efter skolan var det bara att skynda sig hem och byta om sedan iväg till fotbollsträningen. Fotbollsträningen gick bra. Som vanligt. =) Efter träningen åkte jag hem till mamma och brorsan. Viktoria och Håkan kom förbi med Kina mat. Så då åt vi det. Gottgott! =D
Näe nu ska jag flytta mig från datorn.
God natt!

Skolan.

Sitter på skolan nu. Kom precis tillbaka hit. Jag och Emelie har varit på studiebesök. Dagen har gått rätt bra. Fick sova rätt bra inatt. Det var uppskattat.
Ska snart på Naturkunskap. Vid 15 tiden då ska jag iväg på Guldtrofé möte. Då ska vi få reda på vårat nästa uppdrag.
Sedan får jag skynda mig. Har fotbollsträning klockan 17.
Skit väder ute idag. =/ Inte alls kul. Kan inte en massa snö?
Näe nu ska jag ta och logga ut och gå på lektion.



3dje gången gillt.



Guldbollen för 3dje året på rad!



Dagen har varit tung.

Dagen har varit tung. Jag har inte mått allt för bra. Nu sitter jag hemma hos mamma. Har pluggat lite.
Ikväll ska jag se på fotbollsgalan.
Orkar inte skriva så mycket idag. Är inte på det humöret.
Ha en bra kväll!


Ännu en helg har passerat.

Då är en helg passerat. Helgerna går så fort.

Idag har min dag varit bra. =) Tog mig en sovmorgon idag. Vid 13 tiden klev jag upp och gjorde mig i ordning. Sedan bar det av till Birsta med mamma, Viktoria och Håkan. Håkan skulle kolla på en soffa där. Den var riktigt snygg. =) Så han köpte den. Sedan åt vi på McDonalds. Jag köpte mig även hårfärg och en ögonfransböjare. =P
Efter Birsta åkte jag hem till mamma och var där ett tag. Sedan vid 19 tiden åkte jag till Andreas och umgicks med han och kollade på tv. =)
Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Ska snart lägga mig och sova så jag är pigg tills imorgon.
Åh jag vill ha lov nu. Jag orkar inte med skolan längre. Men 5 veckor till får man stå ut med, tills det är jul lov.

Sov så gott allihopa!


Umgås med lillasyster ikväll. <3

Ikväll blir det att jag ska umgås med lillasyster! <3
Så nu ska jag ta och duscha och sedan iväg till henne.
Hoppas ni alla får en trevlig kväll!


Tråk väder.

Lördag idag. Det är riktigt tråkigt väder ute.
Har haft fotbollsträning förut idag. Det gick bra. =D

Igår då började dagen men att jag gick till skolan. Hade bara en lektion sedan lunch. Efter skolan åkte jag hem till mamma och pratade lite och umgicks med henne.
Mötte upp Anna vid 17 tiden så gick vi och åt mat. Det blev kebab. =D
Satt och pratade lite med henne. =D
Marcus kom och hämtade mig vid 18.30 då åkte vi och såg på hockey. Sundsvall hockey spelade. Hade riktigt trevligt. =) Det var länge sedan man var och såg en Sundsvall hockey match. Jag och Angelica gick mycket på hockey då vi var små.
Men Sundsvall förlorade igår iaf. Så det var ju synd.

Idag vet jag inte vad som händer längre. Verkar som att det blir ändrade planer.


Tare lugnt.

Sitter och tar de lugnt nu bara. Ska ta och äta lite mackor och sedan kolla lite på tv sedan blir det SOVA! =D
Dagen har varit bra =) Nu är det snart helg också. Inte så mycket planerat inför helgen. Så får se vad som dyker upp. =)
Sov så gott!


Se you later allegater.

Nu har jag precis kommit hem. Fick sluta tidigt idag. Det är nice.
Började 8.25 i morse med lektionen människor i behov av stöd. Sedan åkte jag, Sandra, Sara och Adam till Ö-grillen på Alnön och åt mat. Fett gott. =D Efter det så skulle vi på studiebesök på Bågskytteklubben på Alnön. Fick pröva bågskytte också. Det var riktigt svårt. Men roligt. =D
Det blev inte mycket blogg skrivande igår. Orkade inte skriva något. Jag tvättade kläder. Tvättade 10 maskiner. Helt otroligt. Höll på med tvätten hela dagen. Var så trött i slutet av dagen.
Nu tänkte jag ta och plocka undan lite här hemma sedan lägga mig och kolla på tv ett tag.



Onsdag.

Nu är nationella provet Svenska B uppsattsskrivning avklarat. Jag hoppas det gick bra. Det kändes som så iaf. =)
Nu håller jag på att storstäda. Så jag skriver mer senare. =)

Nervös?!

Är lite små nervös nu inför nationella provet imorgon. Men jag hoppas och tror att det kommer att gå bra.

Idag har jag varit i skolan. Det gick bra faktiskt. Efter skolan åkte jag hem och bytte om sedan var det iväg på fotbollsträning. Nu sitter jag hemma och gör inte allt för mycket. Ska ta och plugga lite hade jag tänkt. Näe nu orkar jag inte sitta vid datorn. Kanske tittar förbi senare.

Det är över nu.

Farväl allsvenskan, välkommen superettan. Jävla skit. Att det kunde gå så jävla dåligt i år.
Jadu finns inget att göra åt det nu. Nu får vi ladda inför nästa år i superettan.


Idag gäller det!!!

Idag gäller det Giffers!
Nu ska jag skynda mig och göra mig i ordning, sedan ner till Olearys och se Gif-Malmö!
Vi hörs mer ikväll!



"Vi är Giffarna från Sundsvall
Vi är Norrlands stolta lag
Och vi sjunger våran sång
Vi ska vinna än en gång
Vi är Giffarna och vi ger aldrig upp"

Haft en riktigt bra kväll.

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Kvällen har varit riktigt bra. Mötte upp Viktoria nere på stan så gick vi till bion och kollade vad det gick för filmer. Så bestämde vi vilken film vi skulle se. Det blev Vicky Cristina Barcelona. Sedan gick vi på Saigon och åt mat. Vi åt 4st olika grillade spett och ris. Det var hur gott som helst. Efter maten gick vi till bion igen och köpte biljetter och satt oss och snackade lite skit. Filmen var riktigt bra. Värd att se. =D

Nu ska jag ta och tvätta av sminket och lägga mig och läsa eller sova. Hoppas ni andra har haft en lika bra kväll som mig.
Godnatt sov så gott!
 
   

Lördag!

Kom hem från fotbollsträningen för ett tag sedan. Träningen gick jättebra. =D

Ikväll ska jag umgås med Viktoria. Ska ut och äta middag först sedan blir det bio. Så det blir en tjej kväll ikväll. =) Vi har inte riktigt bestämt viken film vi ska se än. Så vi får kolla de då vi kommer ner på stan. =)

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska ta och duscha nu och göra mig klar. =D
Ha en trevlig kväll allihopa! =) Det ska iaf jag ha. =D

Ja vad?

Kvällen har inte alls varit som jag hade tänkt mig. Har inte mått så bra. Men men. Man kan väl inte alltid må bra? Har varit hos mamma hela kvällen. Kom precis hem. Tänkte sätta mig och betala räkningar. Och då funkar inte mitt kort. Det är nå fel på chipet. Kan man bli mer less? Så på måndag måste jag gå in på Nordea och fixa det också. Näe nu ska jag sätta mig och äta chips och se klart på Idol får se vem som åker ut.
Hoppas ni andra har haft en bättre kväll än vad jag har haft!

Äntligen helg...

Sitter hemma hos mamma nu. Tänkte äta lite här. Sedan så ska jag väl hitta på något annat.
Har varit i skolan idag. Det rullade på. Det var en tjej där och föreläste. Hon berättade om sitt liv. Hon hade blivigt blind då hon var 23 år gammal pga av hennes diabetes. Det var riktigt intressant.
Efter skolan åkte jag in på stan. Gick runt på stan med Amanda och Ida ett tag. Åt glass och så. Sedan åkte jag till mamma.
Jag orkar inte skriva så jättemycket just nu. Skriver kanske mer senare ikväll då jag kommer hem. =D
Ha en bra dag allihopa!

Sjung en sång för mig?

Nu börjar det bli kallt ute. Kanske vintern är påväg nu. Snön också hoppas jag. Längtar riktigt mycket till att få åka snowboard. Jag hoppas mina knän tillåter det. Ska till ortopeden i december för att kolla upp knäna. Kanske kan jag få någon ordning på dom.

Igår lämnade jag in mobilen igen på lagning. 3dje gången. Jag och mamma åkte ut till Media markt och lämnade in den. Fick skälla lite på dom också. =P Fick även 300 kr i presentkort där för allt besvär jag har haft med telefonen. Men jag vill ju hellre ha telefonen hel och slippa lämna in den på lagning hela tiden än ett presentkort. Fett surt ju. Har ju abonnemang på telefonen och avbetalning på den. Kul att få betala för en telefon som man har inne på lagning hela tiden. Har räknat ut att jag har haft den inne på lagning totalt i 2 månader. Är det så det ska vara? =S

Dagen har varit bra idag. Kom lite sent på skolan, men då jag väl var där då rullade de på bra. Efter skolan åkte jag in på stan och köpte ett grattis kort som jag ska skicka till Niclas. Stötte på Edin där också. Var sjukt länge sedan jag träffade han så det var riktigt kul. Strosade runt lite. Sedan mötte jag upp R och Micke. Snackade lite skit med dom. Sedan åkte jag hem och gick över till mormor och morfar och åt mat. Micke kom förbi sedan och snackade lite skit och nu har han åkt. Har precis suttit och kollat på Du är vad du äter. Niclas ringde förut idag också. Det var jättekul att få prata med han.
Nu ska jag ta och kolla lite på tv.

Hoppas ni alla har haft en bra dag!

Hade iaf tur med vädret.

Idag har det varit riktigt bra väder ute. Men jag längtar efter snön faktiskt.
Kom precis hem från skolan. Ska snart iväg till Birsta. Måste lämna in telefonen igen. Skit telefon.
Nu ska jag rusa. =D Skriver mer senare.
Ha det så bra. =D

Jaja.

Fotbollsträningen gick jättebra idag.
Har precis pratat med Malin i telefon. Saknar dig min vän. Men alla minnerna finns kvar. =D
Ikväll blir det nog lugnt. Ska ta och duscha och sedan glo på tv tror jag. Är inte på så jättebra humör idag.



En tisdag.

Håller på att dammtorka lite hemma nu. Ska snart iväg på fotbollsträning. =D
Har varit i skolan idag. Det flöt på bra. Snart är det nationella prov i svenska b också.
Det ser jag inte fram emot. =/ Men man får bara hoppas på det bästa.
Nu ska jag ta och göra någon snabb mat. Tror det blir Grandiosa pizza. Hinner inte med att göra något annat.
Näe nu ska jag ta och skynda mig lite. Skriver kanske ett par rader senare ikväll. =D


Kärlek & Respekt!


Godnatt.

Nu ska jag lägga mig och läsa/kolla på tv sedan sova.
Godnatt sov så gott!

Städning...

Håller på att städa förfullt. Men det går lite trökt. för det är ju inte det roligaste jag vet precis. =P
Tog en paus nu och åt några mackor.

Fick veta nyss att nu har vi fått tider för fotbollsträningar. Så imorgon har vi träning. Det ska bli riktigt roligt. =D

Näe nu ska jag fortsätta med städningen.

Less?!

Det har knasat med telia så det är någon kabel som har gått av så nu kan man inte skicka sms. Vet inte hur länge felet kommer vara. Men jag hoppas att det inte är allt för länge iaf!

Nu har jag precis klivigt upp. Har sovit i typ 14 timmar. Hur skönt var inte det då? Fett skönt. Var så grymt trött.
Idag kommer det inte hända så mycket. Ska städa här hemma och så. Packa upp mina väskor från Danmark och så.
Har precis anmält mig till tränarutbildningen fortsättningen på BAS 1.
Längtar tills träningen drar igång igen. Men vi har inte fått några tider än. Men jag hoppas vi får dom snart. =)

Jag har fått orderbekräftelse nu på studentmössan. =D Så nu är det bara att vänta tills man får den. =D

Nu ska jag börja städa till lite hemma.


En förlust.

Nu är jag hemma i Sverige igen. Kom hem 4.11 på lördag morgon. Sov typ hela dagen igår. Var helt slut. Tågresan gick bra, fast det tog så många timmar.
Var och såg GIF matchen idag. Det blev en förlust. =/ Efter matchen då var jag på födelsedagsmiddag, mormor fyllde år.
Nu sitter jag hemma. Ska snart sova. Är så otroligt trött. Orkar inte skriva så mycket i bloggen idag.
Sov så gott allihopa!


RSS 2.0