Haha.



Det är inte lätt att vara ung alla ggr. Haha.

Utgång...

Ikväll blir det utgång med Nattis och massa andra. =D
Ha en trevlig kväll allihopa för det ska iaf jag ha! =D



Shan The Man.



Shan "The Man" Atci
- Blattefierad -

Har du sett hans nya show?
Om du inte har gjort de. SE DEN!!!

Kärlek & Respekt !

Jävla skit väder.

Piss väder... Fan ska det aldrig sluta regna?!
Det måste vara nå fel. Det har typ regnat hela jävla sommaren. =S

Trött och seg.

Är för trött för att skriva blogg idag.
Hur seg som helst.
Piss väder ute!
=/

Kommer man stå ut?

16.55 / Har varit första dagen i skolan idag. Började inte dagen så jättebra. Började med att komma försent 20 minuter. Sedan så hittade jag inte stället vi skulle vara på. Men till slut kom jag fram iaf. Jag kan säga att jag gillade Åkersvik bättre. Kommer man att stå ut att gå på Metropol ett år? =S Det återstår och se. Eller jag måste stå ut!!!
Efter skolan då åkte jag ut till Birsta. Köpte en iPod nano. =D Hur nöjd som helst. =D
Näe nu ska jag ta och göra mig i ordning. Ska iväg på fotbollsträning. Hoppas att det inte börjar regna iaf!

21.22 / Kom hem för ett litet tag sedan. Träningen gick bra. Efter träningen blev de Blå & Gul. Dom har världens godaste kebab där. =P Nu ska jag ta och kolla lite på tv och sedan duscha och sova.
Sov så gott inatt!
Peace!


Sista dagen...

På sommarlovet då. Imorgon drar skolan igång igen. Sista året nu. Skönt.

Kom precis hem nu från Birsta. Var där med Nattis och Malin. Jag köpte nya mjukis byxor och underkläder. Var även tvingad och köpa nya skrivböcker till skolan. Så nu är man redo för att börja då?
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir nog att bara vara hemma och ta de lugnt. Ska nog lägga mig och sova tidigt.

Jag är inte på så jättebra humör idag för att skriva blogg. Så jag får se om jag skriver mer ikväll.
Ha en bra dag allihopa!

Släkt träff.

Idag har det varit släkt träff. Har varit jätteroligt att träffa alla. Många av dom har man aldrig träffat. Så det var riktigt roligt. =D Så jag hoppas att det blir nå fler sånna här träffar. =D
Här kommer det några bilder.




Uppe och vaken.

08.01 / Håller på att äta lite frukost nu. Det blev lättyoghurt blåbär. Gott. =D Har varit vaken några timmar nu. Somnade vid 1 tiden i natt kanske. Sedan har jag vaknat och somnat under hela natten typ.
Det var ett tag sedan man var uppe såhär tidigt. Speciellt på en lördag. Ska snart iväg på match. Samling först på Selånger IP. Så jag ska ta bussen som går 09.13 från stan. Fundera på att gå ner till stan. Så jag både är säker på att jag hinner och att jag får röra på mig lite och vakna till. Mellan 11-12 är det match i Torpshammar.
Ska iväg till stugan senare idag. Vi ska ha släkt träff imorgon. Det blir jag, brorsan, Johan, våra 3 männingar, morbror, brorsans tjej, mormor, morfar, morfars syster och mamma och moster och doms kusiner. Så vi blir runt 25 stycken kanske.
Igår kväll då gjorde jag inte mycket. Var bara hemma och tog det lugnt.
Näe nu har jag lite små brottom.
Ha en bra dag allihopa!

13.29 / 7-1 seger är det något mer jag behöver säga? =D Tjejerna gjorde en kanon match idag. Är så stolt. =)
Vid 15.30 åker jag till stugan idag. Så jag ska väl ta och packa ihop lite saker snart hade jag tänkt mig. Men det är inte så mycket saker som behövs då jag ändå ska åka hem imorgon.
Kollade även upp nyss då jag ska börja skolan på tisdag. Det var inte förens 13.00 jag börjar. Jag trodde först att det skulle vara värsta mördartiden typ vid 9.00 på morgonen. Men det var chill att få sovmorgon första dagen. =P
Näe nu ska jag gå och fixa lite.
Ha en trevlig dag och kväll ! =)

Det finns minnen som aldrig försvinner...

Jag har precis kommit hem nu. Har varit ute på Birsta city med Petra. <3 Vad roligt det var att träffa henne. Long time no see. Har pratat massa gammla minnen. 'Det finns minnen som aldrig försvinner'. Köpt nya säng kläder idag också köpte jag fransk manikyr.
Ikväll blir det nog lugna puckar. Ska upp tidigt imorgon. Match i Torpshammar.
Fundera på att ta en stor städning hemma. Men jag får se hur mycket jag orkar och har lust med. Har lust att hitta på något skoj ikväll men somsagt jag ska upp tidigt imorgon bitti.
Träffade även Maddie en snabbis igår. Blir alltid så glad av att träffa henne. =D <3
Fotbollsträningen gick bra igår. =D Efter träningen då blev de filmkväll.


Upp och hoppa...

16.55 /

Igår var jag och Malin och blev fotade. Vädret var bra. Nu får vi hoppas att bilderna blev bra. Jag lägger ut bilderna så fort dom är klara så får ni se dom. =D Det var så roligt att träffa Malin igår. Vi måste börja umgås mer. Vi har planerat in att umgås nästa vecka. =D

Ska snart iväg på fotbollsträning. Ska bli kul. Har varit ledig från den nu några veckor under tiden jag har varit i Danmark. På lördag drar höst serien igång. Första matchen spelar vi i Torpshammar. Så vi får hoppas på vinst. =D

Igår kväll började jag med gardinerna också. Har tagit ner dom gammla gardinerna nu. Ska hä upp dom nya snart också. Men det är så svårt att göra det själv. Så jag får se om jag väntar tills jag får hjälp. Eller om jag ska pröva göra det själv. Det löser sig alltid.

Nu ska jag göra mig klar, ska åka strax.


:)

Måste skynda mig lite. Bussen går om ett tag. Ska träffa Malin. Det ska bli så roligt att få träffa dig det var ett tag sedan.


Massa regn och snabbmat...

17.20 / Precis kommit hem.. Varit ute på birsta. Köpte lite shampo och balsam och så.. Också köpte jag nya gardiner och handdukar. =) Så idag ska jag byta gardiner. Hoppas det blir snyggt. =D Men det tror jag.
Nu sitter jag och äter en panpizza. Orkar inte göra någon riktig mat idag... Som vanligt då. =P
Patrik och Lisa kommer och hälsa på ikväll också. MYS! =D

Snart börjar skolan också. Precis om en vecka idag. Rätt skönt att den börjar snart så då blir klar fortare med den. Eller något? Men man får iaf tillbaka rutinerna iaf.

22.50 / Brorsan och Lisa gick nyss. Vi har suttit och sett film. Leagally blondie 2. Hur bra som helst. =D Nu sitter jag här. Har inte hängt upp gardinerna heller. Får göra det imorgon istället. Sex and the city är på tv. Även om man har sett avsnitten hur många gånger som helst så är dom lika bra ändå. =D

Hemma i Sundsvall igen...

14.46 / Då är man tillbaka i Sundsvall igen då. Tågresan har varit seeeeeg. Det gick bra fram till Stockholm. Sedan då jag ska ta tåget till Sundsvall då är de försenat över en timme. För dom saknar tydligen en lokförare.
Men jag kom hem iaf.
Idag blir det att jag ska packa upp mina saker också ska jag städa lite här hemma.
Blir även en massa vila. Knappt sovit något i natt. Ibland går de jättetrökt att somna på natt tåg. =/

Danmark.

Idag åker jag hem. Hur känns det? Det känns inte alls nå bra. Jag har haft det så bra här nere. Har mått riktigt bra också. Men jag saknar familj, släkt och vännerna hemma och mina älskade katter.
Men i oktober kommer pappa och Charlotte (faster) upp. Det ska bli jätteroligt. Dom kommer upp tills jag fyller år. =D Sedan åker jag ner till Danmark igen i November.
Det känns så bra att jag kan åka ner hit nu när som helst. Att pappa har kommit ifrån henne. Att nu får jag vara som jag vill och göra som jag vill att slippa höra massa kritik det känns riktigt bra.

Nu ska jag börja göra mig klar. Ska iväg och växla pengar och fika hos farmor.
Hoppas ni alla får en jättebra dag!

Danmark.

12.34 / Nu duschad nu. Ska strax sminka mig. Ska ut till farfar idag på födelsedagskalas. =) Han fyller år på måndag. Skriver mer senare ikväll. Ha en bra dag! =D

20.45 / Nu är jag hemma. Kom hem för ett litet tag sedan. Det har varit en riktig trevlig dag. God mat och gott fika.
Det blir inte så långt inlägg idag.

Imorgon åker jag hem. Vill inte. =( Jag stannar gärna kvar ett tag till. Men skolan börjar. Ska sattsa stenhårt på skolan. Ska verkligen fixa det. Det är ju bara ett år kvar. Men jag kommer ner hit igen i november. Så det är inte så långt tills dess. Pappa och faster min kommer också upp till Sundsvall i oktober till min födelsedag! =D

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra dag! =D

Danmark.

Har varit på Ströget idag. Köpte en ny parfym Lancôme- Hypnôse. Det luktar underbart. =D Köpte även 4 filmer och en mascara och ett par solglasögon. Efter Ströget då gick vi hem till farmor och åt mat. Gott gott. Vid 20.30 tiden tror jag den va så drog vi oss hemmåt. Gick förbi macken innan och köpte chips. Så nu sitter jag vid datorn och äter lite chips och tar de lugnt.
Orkar inte skriva så mkt blogg idag. Men jag skrev några rader iaf.

Jag ska även påminna er alla om att exakt två månader är det min födelsedag!

Danmark.

Ni vet ni älskar mig.

Har precis nästan satt mig vid datorn. Ska berätta lite om min dag. Roligt va? =P Vid kvart över 4 i natt då kollade jag på klockan en sista gång. Hade legat och läst i massa timmar. Vaknade vid halv 7 tiden i morse då pappa skulle iväg på jobbet. Kunde inte somna om. Så jag la mig och läste ett tag och sedan satt jag mig vid datorn en snabbis. Vid 20 över 9 försökte jag somna om igen och jag lyckades. Vid 15 tiden vaknade jag till och låg och drog mig ett tag. Sedan klev jag upp och åt frukost eller vad man ska kalla det. =P Duschde och gjorde mig i ordning. Sedan åkte vi och skjssade min faster till teater. Hon hade en massa pakning med sig. Hon ska åka till Mallorca imorgon. Hoppas hon får de nice. =D
Sedan åkte vi och åt mat. De blev kina mat. Fett gott. Efter maten åkte vi och hälsade på nå kompisar. Var riktigt trevligt.
Så har min dag varit idag. Hur har din dag varit ? Imorgon blir det Ströget tror jag. =)
Ha det så bra allihopa!

Danmark.




22.34 / Precis kommit hem. Har varit hos min farbror och hans fru och min kusin. Den andra har flyttat hemmifrån. Det var jätteroligt att träffa dom. Har inte träffat dom på säkert 6-7 år eller något. Annars idag så har jag varit ute på Christiania. Det var en upplevelse. Torben min fasters ex var våran privata guide. Han har jobbat där ute också bor hans barns mormor och moster tro jag det var där ute. Va mkt fina hus där ute. Va massa gammla hus. Konstnärligt byggt. Sedan kom vi till pusher street. Det var helt annat än vad jag hade trott. Det var typ som att lagen inte fanns där. Orkar inte skriva om allt jag såg där. =P Var även på toa där på Christiania. Huuga... Det var det äckligaste jag har sett. =P Vattnet i kranen då jag skulle tvätta händerna var gult. Tur att faster min hade handsprit med sig.
Efter vi hade gått runt området då åkte vi och åt glass. =D Efter det lämnade vi av Charlotte (faster) och Torben vid Charlotte. Sedan gick jag och pappa runt och kikade lite i affärerna. Jag köpte lite smink. Efter åkte vi hem till farmor och fikade lite.
Då vi kom hem till oss då ringde vi min farbror och hörde om vi kunde komma förbi och som jag skrev från början så har vi varit där ikväll. =D Och nu sitter jag här!



Ingen mår så bra som jag!

Danmark.

Ännu en dag har gått. Idag har det inte hänt allt för mycket. Klev upp vid ca 14.45. Jag låg och läste ett tag. Gossip girl. <3
Klev upp sedan duschade och fixade lite. Då pappa kom hem började vi göra lite mat. Farfar och Evy kom och åt middag hos oss. Dom gick vid 22.00 tiden. Då dom hade gått diskade vi och nu sitter jag här vid datorn.
Ska väl lägga mig snart och läsa sedan sova. Ska vara inne hos faster min vid 13 tiden imorgon. =)
Imorgon blir det Christiania.
Hoppas ni alla har haft en bra dag! Sov så gott!

Danmark.

Då har en till dag passerat. Dagarna går så fort här nere. =/ Det känner inte bra att man snart måste åka hem.
Låg i sängen till 14.00 idag. Det var skönt. =D Var själv hemma. Klev upp och duschade och fixade till mig. Pappa kom hem vid 15.30 då gick vi och handlade lite mat. Sedan så åkte vi ut till Felds. Åt på Burger king. ÅHH I LIKE IT! Köpte även väska idag. En rosa/röd Nike väska. Fett snygg.
Sedan åkte vi hem till farmor och fikade. =D
Giffarna förlorade även sin match idag mot Hammarby. Matchen slutade 1-2. Hörde att domaren var värdelös.

Jag tycker att Burger king får ta och komma till Sundsvall snart!

Danmark.

21.18 / Nyss varit och lämnat av brorsan vid tåget. Kommer sakna han. =/ Hoppas han får en bra resa iaf. =D
Nu sitter jag och pappa hemma. Han kollar på tv och jag är här.
Varit och hälsa på några som heter Allan och Annie idag. Doms son kom också förbi. Annars har de inte hänt så mkt mer.
I veckan är de inte så mycket planerat. Faster min ringde förut och frågade om jag ville hänga med hon och Torben till Cristiania på onsdag. Så det är de ända som är planerat i veckan.
Pappa jobbar i veckan så jag får strosa runt här själv. Vet inte om jag ska gå ut på gatorna med mitt lokalsinne. Då kommer jag aldrig hitta tillbaka. =P Men han är ledig på onsdag så han hänger nog med mig, Charlotte och Torben till Cristiania.
Hoppas det blir bättre väder i veckan iaf! =D

Danmark.

16.52 / Har nyss kommit hem. Har varit på marknad. Hittade inget. Gick bara och strosade runt.
Faster min och Torben var med. Eller hur man stavar hans namn. =)
Varit en jättetrevlig dag.
Nu sitter vi hemma och ta det lugnt. Blir en lugn kväll ikväll. Brorsan åker hem imorgon. Han har varit här en vecka längre än mig.
Ska dra mig från datorn nu. Får se om jag skriver mer senare. =)

19.27 / Nyss sett Disturbia. Det är riktigt bra. Otäck. =P Charlotta (Faster) har precis åkt hem.
Nu får jag se vad som händer. =)


Måste även skriva att jag tro jag vet hur jag kommer se ut då jag blir äldre. Kommer bli lik min faster. Vi är rätt lik varandra faktiskt. Men det är inget fel med det. =D

Danmark.

13.13 / Regnar idag. När ska det sluta? Det sägs att efter regnet kommer solen... Men jag börjar undra. Tycker att det aldrig slutar regna. Jag hoppas ni har bättre väder hemma i Sundsvall nu då det är Drakrodden.

21.26 / Precis kommit hem nu. Har varit hos farmor och ätit födelsedagsmiddag. Faster min fyllde år igår juh.
Annars idag har jag varit och shoppat lite. Köpte en jättesnygg skjorta och ett par leggins.

Orkar inte skriva så mycket idag.

Ni får ha det så bra ! =D

Danmark.

12.32 / Nyss duschat. Ska sminka mig strax. Igår kväll var vi hos farfar och Evy och åt middag och umgicks. Jättekul att träffa dom. Var även på Ströget och strosade runt. Köpte några piercing kulor. Bokade också tatueringstid. Så klockan 14.00 idag ska jag tatuera mig.
Brorsan sitter och ser på fotboll. Brasilien - Beligien. Matchen står 0-0.
Näe nu ska jag göra mig klar. Det kommer bild på tatueringen.
Ha en bra dag.

17.08 / Nu har jag tatuerat mig. Det blev jättefint. I november ska jag fylla i den igen tror jag. Den skulle bli snyggare då sa tatueraren.

19.35 / Sitter här nu. Har ätit för ett litet tag sedan, nu tvättas det kläder. Min faster fyller år idag också. GRATTIS! =D Vi ska iväg och äta födelsedags middag imorgon.

Det har varit rätt bra väder här idag. 27 grader varmt har det varit.



Bild på tatueringen. På bilden är den svullen.
Men så ser den ut iaf.


Danmark.

12.48 / Nu sitter jag vid datorn. Ska kolla några adresser. Har nyss duschat och sminkat mig. Ska ut snart och strosa runt lite. Igår kväll var det film kväll. Såg Taxi 4, Into the blue och otecknade katten Gustav 1 & 2.
Huvva vad jag skrattade åt katten Gustav. Har ni inte sett dom filmerna måste ni se dom. Hihi.
Tyvärr har vi inte hitills haft tur med vädret. Men jag har några veckor kvar här så om man har tur kanske vädret vänder.

Danmark.

14.29 / Är verkligen utvilad nu. Somnade vid kanske 23.30 tiden igår och blev väckt vid 13 tiden. Hur skönt som helst att nu att vara utvilad. Var så seg efter tågresan. Har nyss duschat och sminkat mig.
Nu sitter och vänta på att pappas tv ska komma från lagning. Den skulle komma mellan 10-14 tiden och dom har inte kommit än och lämnat den. Så hoppas den kommer snarat då.
Idag ska vi på Ströget och strosa runt.
Det är inte så roligt väder ute. Men har man tur kanske de spricker upp och blir bättre.

Gifmatchen gick inte bra igår såg jag. Dom förlorade med 2-1 mot Helsingborg.
Men det var bättre än sist dom mötte Helsingborg. Då förlorade Gif med 0-3.

Nu ska jag kolla St.nu och se om det har hänt något intressant.

Hoppas det är bra med er alla i Sundsvall !

18.29 / Kom precis hem. Det blev aldrig Ströget. Det blev Fields eller hur det stavas. Det är typ ett stort varuhus. Köpte en ögonbrynspenna bara. Brorsan köpte sig ett par fotbolls skor.

Ikväll blir det bara att vara hemma och ta de lugnt. Kolla på film.
Imorgon ska jag kolla om det finns någon tatueringstid tror jag.


Brolle Jr - Det är hon.


Danmark.

Äntligen nere i Danmark efter en riktigt seg resa.
Tåget skulle gå klockan 23.40 igår natt. Men det var försenat så det gick inte förens vid ca 00.00. Väl på tåget så gick jag in i min kupé och skulle lägga mig och sova. Kupén var full så det var sååå varmt inne där. Var grymt svårt att somna. Men jag somnade till slut. Vaknade upp och fick veta att tåget var en halv timme sent. Skulle kliva av i Lund, då jag väl va i Lund då hade mitt tåg gått för ca 10 minuter sedan. Så jag fortsatte med tåget som jag hade åkt hela vägen med vidare till Malmö. Väl i Malmö bytte jag tåg till Öresundståget, så jag var framme i Danmark vid ca 11 tiden. Där kom pappa och brorsan och mötte mig.

Vi åkte hem och åt frukost. Sedan åkte vi vidare till Fisktorget. Det är ett stort varuhus. Som Birsta city typ fast mycket större.
Var där och kikade runt lite. Men nu är vi hemma igen. Sitter och se på film. Eller rättaresagt brorsan ser på film, jag smyg kollar lite då och då bara.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Jag får se vad som händer.

22.09 Nu sitter jag vid datorn igen. Har varit och hälsat på farmor ikväll. På onsdag ska vi äta hos farfar och hans flamma.
Hoppas jag får träffa faster min snart också.

Åhh det känns så bra att vara här nere. Så kul att få träffa alla igen. Har saknat dom så mycket.

Vi var ute och åkte bil idag.
Då var de en porsche framför oss.
Jag: Kolla vilken snygg bil. Var är de för märke på den?
Pappa: Det är en porsche.
Jag: Hur vet du det?
Pappa: Sånt vet en kille.



RSS 2.0