Danmark.




22.34 / Precis kommit hem. Har varit hos min farbror och hans fru och min kusin. Den andra har flyttat hemmifrån. Det var jätteroligt att träffa dom. Har inte träffat dom på säkert 6-7 år eller något. Annars idag så har jag varit ute på Christiania. Det var en upplevelse. Torben min fasters ex var våran privata guide. Han har jobbat där ute också bor hans barns mormor och moster tro jag det var där ute. Va mkt fina hus där ute. Va massa gammla hus. Konstnärligt byggt. Sedan kom vi till pusher street. Det var helt annat än vad jag hade trott. Det var typ som att lagen inte fanns där. Orkar inte skriva om allt jag såg där. =P Var även på toa där på Christiania. Huuga... Det var det äckligaste jag har sett. =P Vattnet i kranen då jag skulle tvätta händerna var gult. Tur att faster min hade handsprit med sig.
Efter vi hade gått runt området då åkte vi och åt glass. =D Efter det lämnade vi av Charlotte (faster) och Torben vid Charlotte. Sedan gick jag och pappa runt och kikade lite i affärerna. Jag köpte lite smink. Efter åkte vi hem till farmor och fikade lite.
Då vi kom hem till oss då ringde vi min farbror och hörde om vi kunde komma förbi och som jag skrev från början så har vi varit där ikväll. =D Och nu sitter jag här!



Ingen mår så bra som jag!

Kommentarer
Postat av: Bäzz

How come?

2008-08-13 @ 19:07:41
URL: http://bigbazz.blogg.se/
Postat av: Teela ♥

Nu har jag ny blogg & bloggnamn. Hoppas du vill följa mig där istället :)

2008-08-13 @ 19:10:53
URL: http://www.metrobloggen.se/teela
Postat av: sofia

vad underbart att du mår bra :)

Hoppas vi ses snart

2008-08-14 @ 11:04:41
URL: http://mittsofia.blogg.se/
Postat av: Christian

Kul o höra att du mår bra!! :)

Roligt läsande förövrigt :D

Ta hand om dig..! (f)

2008-08-15 @ 01:45:24
URL: http://purifyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0