Vackraste jag vet.


Så mycket bättre - Petter.




Längesen.


Det är så logiskt alla fattar utom du.


Söndag.

Då har ännu en helg passerat. Helgerna går så fort. Sista dagen på lovet idag. Visst jag läser deldistans men vi hade ändå lov denna vecka. Så nu är det bara att dra igång med pluggandet igen.

Var iväg och tränade igår. Har inte varit nere på gymmet på nästan en månad. Det märks idag. Vaknade med en lätt träningsvärk sådär. Men man får skylla sig själv. För skulle man tänka till så måste man ju fatta att man inte ska orka lika mycket som man gjorde för en månad sedan. Konditionen är en färskvara och man orkar självklart inte lika mkt kg heller. Men det är liksom nu bara att börja om från början igen. Men det tar inte så långt tid att komma tillbaka. För man har ändå grundkonditionen och man får se till att inte heller ställa in allt för tunga vikter på maskinerna heller.
Men ser verkligen framemot att dra igång med träningen igen.

Denna söndag kommer det att bli rätt mycket fotboll. För denna söndag så avgörs det vilka Giffarna får möta i kvalet  på onsdag. Antingen blir det Gefle eller Åtvidaberg. Spännande.
Men nu väntar det lite pluggläsning i Konsten att hantera stress och möta förändringar. Innan Bari - Milan drar igång sin match om 46 minuter.


Forever.

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever young?


Det finns någon för alla.

Det sägs att det finns någon för alla. Har precis suttit och sett en tjej på The Tyra Banks show som är gift med Eiffel tornet. Det låter helt osannolikt men det är sant. Trodde först hon bara satt och drev med det för att vara med i tv, men då hon väl började prata så lät hon mer och mer trovärdig. Helt ärligt så trodde jag inte att det var sant. Att man verkligen kan bli kär i föremål. Men som sagt, man lär sig något nytt varje dag. Ibland så slutar man aldrig att förvånas. :b Det viktigaste är väl att personen är lycklig.


När helvetet fryser till is.

Det är bara skit snack det där med att det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.

Men om någon tycker att det stämmer med att det inte finns några dåliga väder, bara dåliga kläder så får den personen gärna berätta vad som är bra kläder för en vinter på -30.

Meningslöst inlägg.

Har varit totalt omotiverad för att skriva något här. För det har hänt lite saker så har haft annat att tänka på. Men får se om jag kommer att fortsätta att skriva något i överhuvudtaget. För vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Känns som att alldeles för många sitter och hänger ut hela sitt liv på bloggen. Visst det är ju superkul ifall dom får ut något av det och tycker det är skönt att skriva av sig. Men jag känner inte för att sitta och skriva om min "dagens outfit" och så. Men visst det är upp till var och en att välja vad dom vill skriva om, jag väljer ju själv om jag vill läsa de eller inte. ;)
Jaja, jag har inte direkt något vettigt att skriva om idag heller så nu avslutar jag med detta inlägg.


Hoppa, dansa, gör vad du vill,
men vad du än gör så stå aldrig still.

RSS 2.0