G som i gemenskap.


3dje gången.






Tralalalaaa.

Håller på att tvätta kläder nu. Sedan ska jag packa det jag ska ha med mig till stugan. Men det blir ju mest mjukis kläder och varma kläder.

Skrev igår att det hade hänt både bra och mindre bra saker igår. Jag kan berätta det bra. Jag har fått sommar jobb i sommar. Fett nice. Då behöver man inte oroa sig över det. Jag har även fått tatueringstid. Det är också fett nice.

Längtar tills jag kan dra igång riktigt med träningen igen. Har haft så ont i halsen på sista tiden. Så har inte kunnat tränat då. Men efter påsk så ska jag se till att dra igång igen. För då måste halsen ha blivit bättre.

Nu ska jag ta och rusa ner i tvättstugan.


Bra och mindre bra.

Det har skett en del idag. Både bra och mindre bra grejor. Men hinner inte berätta om det nu. Tar det senare.
Ska iväg och lämna hunden nu och sedan jobba.

Romor has it...

Riktigt rolig film som gick igår på tv (3an). Bland dom bättre filmerna jag sett på länge.


Trött.



Ex Animo var trött igår efter en lång söndag.


Helt otroligt.

Andra branden på två dagar i två olika soprum som ligger ca 200 meter ifrån varandra. Antar att det är samma människa/människor som gjort det(?) Hoppas bara att mitt sophus slipper undan de. Men som tur var så blev det inte lika stor brand som igår. Men kan inte folk ge fan i det som inte är doms!!! Ska dom förstöra så kan dom göra de för sig själv och inte för dom andra!!!

En timme.

Inatt då skulle man skriva fram klockan en timme. Sommartid. Så denna natt fick man sova en kortare. Eller det tänker man inte på då det är helg. Skulle vara annat om man jobbade eller gick i skolan.
Det snöar ute idag och blåser lite också. Tänk att snön aldrig kan ta slut. Jag som trodde att det skulle bli en varm sommar i år. Men fundera nu på att jag har nog fel. Fortsätter det såhär så kommer det aldrig att bli någon sommar. Men idag är det inte lika halt ute som det var igår. Så det är väl ett plus antar jag.
Idag så är det fotbollsträning. Ute. Hoppas vädret hinner att bli bättre innan dess.
Tänkte ta och göra mig lite frukost snart och läsa tidningen här på internet.


Eld.

Var nyss ut med hunden. Sjukt halt ute. Men då vi väl går där så känner man lukten av eld. Det luktar typ jul. Advets ljus typ. Men tänkte inte mer på det. Tänkte att dom höll på att elda inne i husen. Men sedan vänder jag runt huvudet så ser jag hur mycket rök som helst. Skyndar mig in med hunden så han inte ska få i sig massa rök. Stod och tittade ut genom fönstret på all rök och brandbilar som kom. Man undrade ju vad som hade hänt. Så gick ut en sväng. Det var sophuset som stod i lågor. Det var tur att det inte var i någon lägenhet iaf!


Heeelg.

Då är det helg igen. Lördag idag. Tråk väder ute. Sjukt halt är det. Så man får försöka hålla balansen.
Igår var jag med Malin och kollade på fotboll. Det var riktigt roligt att träffa henne efter att inte ha träffat henne på hur länge som helst. Efter fotbollen så gick jag hem till mig. Ex Animo hade gjort oss sällskap på fotbollen. Han var inte direkt ren och fräch då han kom hem. Full med sand och lera typ. Men han skötte sig under hela matchen. Han satt i väskan och följde vad som hände på plan. Så var riktigt stolt över han.
Men jag måste nog ha otur ibland också. Står och håller på att fixa lite att äta då jag kom hem igår så far telefon min ur fickan och ramlar rakt ner i Ex Animos vatten skål. Så jag fick skynda mig att plocka upp den sedan så fick jag använda hårtorken till den. Sedan har den fått legat på tork hela natten. Men jag testade och såg ifall den funkade igår. De gjorde den. Så jag har nog tur att den funkar idag också. Men det skulle kännas surt ifall den skulle pajat. För jag tappade den förra i toaletten för inte allt för länge sedan. Så denna telefon jag har nu är ju ny. Men den höll nog.
Somnade tidigt igår. Typ vid halv 11. Var riktigt trött. Hade varit en lång dag. Hade iaf klivit upp tidigt. Så fick sova bra många timmar i natt. Så nu är man riktigt utvilad.
Har nyss varit ute med hunden. Sitter och äter lite frukost nu. Tänkte gå iväg och träna idag. Det var ett tag sedan nu. Har inte mått så bra i veckan så det har inte varit någon idé att träna då för jag kan ju riskera att bli dåligare då. Har ju även haft ont i halsen så vill ju inte att hjärtat ska ta stryk heller.
Måste ta och dammsuga här hemma också. Man drar in så mycket grus nu då snön börjar tina bort.
Nu ska jag ta och läsa Aftonbladet och sedan fixa lite innan det är dax för att gå och träna.

Jag vaknade imorse...

och så var den dagen förstörd. Nej, positivt tänkande är det som gäller. Men det är svårt då man vaknar av att alarmet ringer 8.30 och man kollar ut genom fönstret, så ser det bara grått ut. Men solen dyker kanske upp senare på dagen så man får hoppas på det bästa. Jag tänkte ta och äta gröt nu sedan åka upp till sjukhuset.
Så ska ta och skynda mig lite nu.

Sommar skor.

Har nyss varit ner och hämta upp sommarskorna. Men det känns lite onödigt egentligen med tanke på att det snöar ute nu. Hittade även två kjolar och två klänningar som jag också tog upp. Sedan några väskor och sådär. Måste ju börja förbereda sommar tänkte jag? Ända fram tills idag då det snöade. Visst det snöade lite igår också men man trodde de skulle smälta bort. Fattar inte. Det har varit så fint väder dom senaste dagarna så man började hoppas på att nu äntligen så är våren och sommaren påväg. Men nej vad fel man kan ha det. Självklart ska det komma lite mer snö.
Igår var jag på Birsta. Kom hem med en kjol, ett linne, rosa strumpbyxor och en scarf (typ en halsduk). På kvällen var vi på bio. Såg Änglavakt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den var väldigt speciell. Det var typ en film man fick tänka mycket i. Det tog ett tag innan man fattade vad den handlade om. Just då kanske den var seg men nu i efterhand då man har fått tänkt lite på den. Så var den helt okej. Jag skulle nog rekomendera att se den.
Nej nu ska jag se klart Sjunde himlen sedan ta och göra lite att äta.

 


(Bild lånad ifrån esprit.eu)

Den är mycket snyggare i verkligheten än på bild. :)


Onsdag.

Idag har jag spenderat dagen först på Birsta sedan så blev det bio. Såg Änglavakt. Känner inte för att skriva så mycket idag. Jag mår sådär. Ont i halsen fortfarande.

Ny dag, fortfarande inte pigg.

Då är det en ny dag. Jag känner mig fortfarande inte pigg. Ont i halsen, huvudet och öronen. Så dagen blir till att bara ta det lugnt.
Nej det blir inte mkt skrivet nu. Ska ta och lägga mig och vila igen.

Godnatt.

Blir snart till att gå ut med Ex Animo sista svängen idag. Sedan blir det till att sova. Har legat på soffan hela dagen. Känner mig fortfarande inte alls pigg. Hoppas verkligen att jag känner mig piggare imorgon.
Näe orkar inte skriva något mer här idag.

Godnatt!

Sjuk.

Nu ligger jag här på soffan. Känner mig inte alls pigg. Mår sjukt illa och känner mig helt slut i kroppen. Jag skulle ha jobbat idag men kan inte jobba då jag är sjuk. Så nu idag blir det till att bara ligga på soffan och tycka synd om sig själv och hoppas på att man känner sig piggare snart. Jag hatar att vara sjuk!!!
Nej nu ska jag lägga mig och vila.


Final.

Håller på att göra mig i ordning för att snart ge mig av ner till IP för att kolla på Giffarna spela final mot Östersund.
Nu hoppas vi på en seger GIF!!!
Vädret ser bra ut. Men de kan vända fort och de blir kallt. Så tar med mig täckbyxorna i väskan iaf.
Igår efter matchen så blev det middag på Allstar och såg slutet av hockeyn. HV71 - Timrå. Är inte ett dugg intresserad av hockey. Men det var gott med mat iaf. Timrå förlorade. Men huvudsaken Gif vann igår så spelar allt de andra ingen roll.
Nej nu ska jag fortsätta med att göra mig i ordning innan jag ska iväg.



Yeah.

Det blev en Gif seger idag. Dom vann tillslut på straffar. Det var super skönt väder idag. Men understället åkte på utifall att jag skulle frysa. Men det blev precis lagomt. Imorgon väntar finalmatch mot Östersund. Så nu håller vi tummarna för en vinst.



Mitt superfina underställ. :b


Match.

Ska ner nu och se Giffarna - Boden. Underbart med lite fotboll idag. :)


Dolda hemligheter?


Hundvakt.

Har varit hund vakt från igår till idag. Det gick riktigt bra. Så Ex Animo och Temper har busat och härjat en massa.



Här tar dom paus ett tag.


Stirra ner.


Sol.

Ännu en dag och solen lyser ute. Var riktigt skönt att gå ut där vid 9 tiden. De var inte iskallt som de har varit på senaste tiden. Skönt att solen äntligen har tittat fram.
Idag tänkte jag bara ta det lugnt. Ska ta och gå ut och gå med Ex Animo på en långpromenad tänkte jag. Annars så är inte mycket annat planerat. Eller jo jag ska skriva ansökan till en utbildning jag tänkte gå. Hade tänkt att börja att skriva den för längesedan. Men det har inte blivit av. Så gör det idag. Måste iaf se till att få de gjort. De är ett tag kvar tills sista anmälningsdatumet men det känns lika bra att få de gjort så behöver man inte stressa i sista sekund och man hinner att ändra lite i ansökan också om man känner för de.
Igår då gjorde jag inte allt för mycket. Jag var ner på gymmet. Var helt slut efter träningen så jag låg på soffan typ resten av dagen. Jag dammsög och diskade också. De blir så snabbt grusit på golvet nu då de börjar tina fram ute. Hunden drar med sig rätt mycket sand och så in. Man brukar inte få bort all sand ifrån hans tassar.
Nu ska jag ta och göra iordning havregrynsgröt och läsa ST och Aftonbladet.


Hmm.

Jag har varit dålig på att skriva på sista tiden. Men det är för att det har varit så mkt som har hänt som jag inte vill skriva om här.
Idag är det tisdag och solen skiner ute. Men ändå sitter jag inne just nu. Men ska iväg och träna idag tänkte jag också ta en promenad med hunden.
Hade inte så mycket vettigt nu att skriva. Kanske blir några fler ord senare idag.

Nedräkning...

Nu kan man börja räkna ner dagarna inför Giffarnas premiär match.
31 dagar kvar...



På sin vakt.



Vakthunden håller span.
Jag som hade tänkt och bära bort den där fotöljen för jag tycker inte att den är så snygg och har ändå ingen användning för den. Hade den framme bara för att katterna låg och sov där förut. Men nu har jag inte katterna kvar här hemma. Men idag så fick Ex Animo användning för den istället så han når upp och ser ut genom fönstret. Så fotöljen får stå framme ett tag till.


Tralalalaaa.

Internet har inte fungerat på hela morgonen. Har suttit och försökt fått igång de men de har inte gått. Men nu så äntligen startade det.
Jag har precis lagt in en massa musik på Ipoden så ska snart ner och träna. Frukosten är äten och ABCDE-vitaminerna och Omega3 är också äten.
Jag tror att Ex Animo har ont i tandköttet idag. Han har tappat bra många tänder. Men jag har bara hittat två av dom.
Näe nu ska jag ta och gå ut med lillen innan jag ska gå ner på gymmet.

Torsdag.

Torsdag idag. Snart är denna vecka slut. Denna vecka har gått fort.
Vaknade imorse och kände mig inte helt kry. Halsen är uppsvälld och jag fryser och så. Jag som var peppad för att träna idag. Men det blir inget av med de då halsen krånglar.
Igår kväll så jobbade jag och det blir samma ikväll med. Så ska strax ta och börja och göra mig i ordning så. För tänkte hinna bort på affären innan också. Måste ju ha någon middag.
Så nu ska jag ta och flytta mig ifrån datorn.


Godnatt.

Godnatt sov så gott!


Proppmätt.

Frukosten är äten. Så nu är man proppmätt typ. Skulle kunna lagt mig och vilat igen ett tag. Men så blir det icke. Jag ska låta maten smälta lite innan jag ska iväg och träna. Ikväll så är det jobb som väntar. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Hade först en massa jag bara ville skriva av mig med det försvann efter jag hade ätit frukosten. Nej, nu ska jag ta och dricka cappuccino toblerone och kolla lite på tv innan det blir träning.

Mätt, trött och frusen.

Det blev fiskpinnar och strips till middag. Det smakade riktigt gott. Sitter nu bara och kollar runt på internet. Det händer inte allt för mycket. Börjar känna mig riktigt trött så det kommer väl bli att man lägger sig och sover tidigt ikväll. Ska nog ta och linda täcket omkring mig och sedan lägga mig och kolla på tv. Fryser hur mkt som helst. Så antingen är det jag som håller på att bli sjuk eller så är det kallt här inne. Eller så är det både och.
Har tränat idag iaf. Det gick riktigt bra. Kändes bra att träna efter att ha vilat från den några dagar. Så nu hoppas jag att jag inte har ont i halsen imorgon så att jag kan träna lite innan jag börjar jobba.
Näe nu blir det tv dax.



"Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag.
Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska."

Våren är riktigt mysig MEN...

Våren är riktigt mysig. Speciellt då solen tittar fram och man verkligen känner att nu är sommaren påväg. MEN det finns en sak jag måste klaga på. Folk som inte kan plocka upp efter sina hundar. Det är så fruktansvärt äckligt då snön börjar tina bort. Då allt de som inte hundägaren orkade ta upp efter SINA hundar tinar fram. Så svårt kan det väl inte vara att ta rätt efter sin hund. Men om ni inte tycker det är äckligt så finns det andra som gör det. Så se till att plocka upp efter hunden din!


Det bästa.

Av alla kex och kakor som finns så måste Marie kex nog vara det bästa.


Så äre.

Då startar vi en ny vecka nu. Det skulle varit sportlov ifall man skulle gått i skolan. Men det gör man ju inte längre.
Helgen har rullat på rätt fort. Lördagen då var jag först ute på Birsta. Köpte nya jeans och en tröja. Sedan på kvällen var jag och åt middag med släkten hos mamma. Hon fyller år till veckan så vi firade henne på lördagen. Sedan igår (söndag) då tillbringade jag nästan hela min dag på fotbollscup. Sedan efter den så åkte vi och åt middag hos min moster, morbror och kusin. Ex Animo var självklart med också. Så han lekte en massa med dom hundar. Så han var hur trött som helst då vi kom hem på kvällen.
Jag har inte varit och tränat sedan i fredags. Har inte känt mig helt pigg. Tänkte träna idag men känner mig fortfarande inte helt pigg. Så träningen får vänta. Hoppas på att man mår bättre imorgon.
Ikväll så ska jag jobba. Så fram tills jag börja så ska jag bara ta det lugnt.
Näe nu tänkte jag ta och fixa in lite musik i telefonen.


Forever young.


Lördag, lördag, lördag!

Precis kommit in efter första morgon turen med Ex Animo. Jag ska snart ta och göra mig i ordning för att åka ut till Birsta. Hittade aldrig någon present åt mamma där igår så hon får hänga med ut dit idag och hjälpa mig med att hitta en till sig själv. Det är lättast det. Hon fyller ju inte år förrens på tisdag men jag hinner inte kolla på någon present en annan dag än denna.
Jag håller även på att bli förkyld. Eller jag är förkyld på ena sidan av ansiktet. Höger sida Sjukt irriterande och jobbigt. Men det blir en vilo dag idag från träning. Ska väl ta en lite längre promenad med Ex Animo hade jag tänkt. Sedan blir det ingen träning imorgon heller för då kommer jag tillbringa hela dagen på fotbollscup. Så får vänta med träningen tills på måndag.
Nej nu börjar klockan ticka iväg. Måste hinna med lite saker innan jag ska åka.

Ha en toppen dag!


Alla älskar fotboll.



Alla älskar fotboll, så är det bara!


Fredag morgon.

Vaknade rätt tidigt idag. Men det tog ett tag innan jag orkade kliva upp. För ville inte väcka Ex Animo så att jag skulle behöva gå ut så tidigt. Men jag hörde att han var vaken. För han låg i sin bädd och vände och vred på sig. Man hörde verkligen att han låg och väntade på att man skulle prata lite med han så att han fick sällskap. Han är go han. För han vill verkligen inte komma och väcka mig på morgonen så istället försöker han "smyga" runt så att jag vaknar. :b Smart hund.
Det tog ett tag för mig att somna i natt. För jag har börjat läst en bok Släpp inte taget. Har inte kommit så jättelångt, men hittills tycker jag att den är riktigt spännande. Så det var svårt att lägga ifrån sig den. För ville bara läsa lite till innan jag la ifrån mig den och sedan lite till osv. :b Beställde lite nya böcker som jag fick i veckan, så det blir lite läsa framöver. Läste mycket förut men sedan trappades det ner. Så ska se till att ta igen läsningen igen. För det är rätt rogivande då man väl har hittat koncentrationen.
Nu sitter jag här och kollar runt lite på internet. Äter lite frukost. Tänkte gå ner på gymmet innan min tvättstugetid börjar. Men får se om jag hinner det. Men det blir inte ett långt träningspass idag. För måste verkligen hinna att tvätta.
Näe nu ska jag försöka skynda mig lite.



   


God natt!

Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på tv och sedan sova.
Imorgon bitti väntar tvättstugan och en massa tvätt.
Godnatt sov så gott!


Kanske finns det hopp ändå.

Solen skiner ute. Det är rätt varmt. Det kanske finns hopp ändå för att det ska bli vår och sommar. Det var tveksamt där ett tag. Men man märkte nu då jag och Ex Animo var ute att det rasar snö från taken och fönsterbrädorna. Så man får passa sig att gå för nära så man inte blir träffad av de.
Jag vet att jag har klagat mycket på att det har varit kallt. Men blir de en supervarm sommar så kommer jag antagligen att klaga på det också. Det brukar oftast vara så. Att man glömmer bort hur kall egentligen vintern var då man står där och håller på att flyta bort av värmen. Men vi får hoppas på att det blir en lagon sommar. Att det inte regnar allt för mycket och att det inte blir stek hett så de knappt går att vara ute.



Tog bilden då jag var ute förut. Nu börjar marken att synas iaf.


Nuuu!

Jag vill ha sommar nuuu!!!


Yeay!

Kom hem från gymmet för ett litet tag sedan. Satt innan och funderade på ifall jag skulle gå ner eller inte. Men jag är nöjd nu att jag gick ner dit iaf.
Det blåser ute. De blåster kallt. Men det är ändå bara typ -3 ute.
Nu ska jag ta och dammsuga iaf. Sedan äta något tror jag.
men det kommer nog något mer skrivet senare. Nu orkar jag inte skriva något. Lite trött efter träningen.


Du är inte trasig.


Bla,bla,bla!

Det där med att formatera om datorn gick inte så bra. Med andra ord så lyckades jag inte formatera om den. Men jag klickade på massa annat så nu tycker jag att datorn funkar bättre. Så får hoppas att det håller i sig.
Kom precis hem så nu sitter jag här och kollar runt lite innan jag ska lägga mig och sova. Denna kväll är jag inte hungrig för ovanlighetens skull. Så då slipper man tänka på det. :)
Imorgon väntar Gym och sedan Birsta med pappa och brorsan. Pappa är uppe nu och hälsa på. Han kom hit idag. Super kul att träffa han. :) Så imorgon möter jag upp dom efter jag har tränat så blir det en tur på Birsta.
Idag är jag mer tom i huvudet än dom senaste kvällarna jag har skrivit. Men det är nog för att jag är så trött. Var upp tidigt i morse. Sedan så har det varit full fart hela dagen med träning och träff på ungdomscentrum och allt sådant.
Näe nu ska jag ta och göra mig i ordning för att lägga mig och sova. Förresten, Ex Animo tappade sin andra tand idag. Jag tror det är den andra. Har bara hittat två stycken. Men han har iaf tappat en tand. :)

Godnatt nu!


Formatera om.

Idag tog jag mig orken till att ringa om datorn som har kronglat sedan jag köpte den. Så nu ska jag typ formatera om den eller vad jag skulle göra. Håller nu på att föra över bilder och sådant på en usb som jag vill ha kvar. Så nu får vi hoppas på att allt går bra. Så vi håller tummarna. Yeah!
Så jag skriver senare om hur det har gått för mig.

Ge oss Sverige tillbaka, som det var innan de började hata!




Idag då posten droppar ner i brevlådan så får jag se något som jag inte vill se. Hade fått någon reklam från Sverigedemokraterna. Sådan reklam är det sista jag vill se. Så det blev snabbt rivet i småbitar och kastades i soporna. Där det hör hemma!


RSS 2.0