Ny vecka.

Då påbörjas det en ny vecka.
Helgen har varit lyckad.
Jag orkar inte skriva något just nu.
Ha det bra.

Lööööördag!!!

Igår då var jag hos Cilla med, Frida, Linus och massa andra. Det var trevligt att träffa dom. Det var så längesedan.

Imorse hade vi match. Sedan så efter matchen kom mamma och hämtade mig och skjutsade ner mig på Entré så fixade jag biljett tills ikväll på Stadshuset. Där Ken Ring och M.O.P spelar bla. Så är man säker på att man kommer in.
Sedan då jag kom hem då kom morfar och hämtade mig så åkte vi och hämtade hem katterna. Så nu är dom hemma hos mig igen.
Nu sitter jag bara här. Ska ta och göra mig i ordning snart för kvällen också ska jag äta lite mat. Skulle även behöva vila en timme eller något. Är lite smått trött. :/
Men jag hinner nog med mig allt. Beror på hur länge R blir ute på travet. :b Haha.

Näe nu ska jag flytta mig från datorn så jag hinner med allt.

Ha en toppen kväll!
Det kommer jag att ha!


Våra bästa år.

Då är förmiddagen avklarad. Jag brukar oftast börja mina dagar med att se på Våra bästa år. Har följt serien i sjukt många år. Jag vet att det är en dålig serie. Men man blir fast i den ändå. Och går man hemma på dagarna kan man lika gärna se det på morgonen. Det är ändå perfekt att det börjar 10.30. För då kan man kliva upp då och se det, man sover liksom inte bort hela dagen som det är lätt hänt att det blir att man gör då man inte har något speciellt att passa på morgonen.

Igår då rullade dagen på rätt bra. Hann med rätt mycket. Började med att jag åkte ner till tågstationen och mötte upp Sofia och pratade lite med henne innan hon skulle iväg med tåget till hennes syster. Det var jätteroligt att träffa henne. Sedan gick jag till arbetsförmedlingen som ligger bredvid tågstationen. Där träffade jag först jobbcoachen och vi pratade och gjorde ordning mitt Cv. Sedan så satt jag och lyssnade på ungdomsinfo, där pratade dom om vad som händer och ser på arbetsförmedlingen. Eller det blev att jag pratade rätt mycket där, hade mycket frågor och åsikter jag ville fråga om. Dom andra som var där på det där mötet måste ha tyckt jag var sjukt jobbig eller något? Men vafan frågar man inget får man inget veta. Dom hade säkert frågor dom också som dom undrade över men kanske inte vågade fråga om? Och det är inte så att jag hade tänkt vara arbetslös resten av mitt  liv. Så man måste vara på hugget och fråga ju. Efter mötet så var dom här från olika fjäll och sökte sesångsarbetare. Så jag sökte faktiskt några jobb uppe i fjällen. Så nu får man hoppas på det bästa.
Sedan igår eftermiddag/kväll då var jag nere på  IP och kollade på Norrporten arena cup. Kul att se lite fotboll.
Men vad fruktansvärt kallt det börjar bli ute på kvällarna nu. Fötterna frös hur mycket som helst.

Nu hade jag tänkt att börja rensa lite lådor och så här hemma. Det är lätt hänt att man samlar på sig för mycket.




Våra bästa år, engelsk originaltitel: Days of Our Lives, är en amerikansk såpopera som har spelats in i över 10 000 avsnitt sedan 1965. Serien visas med svensk textning i Sverige på TV 3 sedan 1997 (avsnitten från 1993). Våra bästa år utspelas i den fiktiva staden Salem. Handlingen kretsar kring de två familjerna Horton och Brady, deras vänner och fiender (bland annat familjen DiMera) och intrigerna är full av romantik, äventyr, mystik och drama.

God morgon.


Hm hm hm.

Orkar inte skriva något ikväll. Är sjukt trött.

Godmorgon världen!

Nu har jag precis stigit upp. Ska ta och göra mig i ordning. Sedan bär det av till arbetsförmedlingen. Känns som att jag är jämt där nu för tiden. Men det är massa möten och så. Det är en nog inte så bra om missar dom heller. Men det finns ju ändå inte så mycket att göra på dagarna. Då kan jag ju lika gärna sitta där på möte. Men det skulle inte vara helt fel med ett jobb snart. Är sjukt less på att gå hemma nu. Jag saknar rutiner. Men man försöker så gått det går att kliva upp i tid och se till att göra något bra av dagarna. Men det blir svårt efter ett tag. Vädret har ju inte gjort det bättre. För det har ju mest bara regnat i sommar och då är det inte så vidare roligt att vara ute alla gånger. Men tur att regnkläder finns iaf.
Har rätt mycket inplanerat idag. Efter arbetsförmedlingen då ska jag upp på sjukhuset och fixa lite saker. Måste även byta ut mitt knä skydd. Hon på apoteket sa att det var min stolek sedan då jag kommer hem och ska pröva den. Då måste jag först och främst kämpa för att få på mig den, sedan då den väl ha hamnat på plats runt knät då får ja se till att skynda mig att ta av mig den. För skulle jag ha haft den på ett litet tag på knät då skulle jag ha fått blodstopp. Den var alldeles för liten.
Efter sjukhuset då ska jag iväg och kolla på fotboll. Patron cupen. Så jag hoppas att det inte börjar regna. För jag orkar inte släpa med mig regnkläder nu hela dagen, fram tills det blir fotboll. För jag hinner inte hem emellan och hämta dom.

Oj vad det känns som att jag bara har suttit och skrivit massa tok. Hihi.
Näe nu ska jag ta och skynda mig lite.

Ha en toppen dag!




Tog detta kort då jag var i Danmark nu i sommar. Satt på en fiske resturang och skulle äta. Fågeln kom så nära så jag var tvingad och ta kort på den.

Ja just ja.

Jag glömde skriva att jag köpte nya skor igår då jag var på stan med Emma.




Mitt i veckan.

Mellan 11-15 var det tvättstugan som gällde. Så nu har man kläder tvättade.
Nu tänkte jag ta och lägga mig i ett varmt bad. Det börjar bli så kallt ute nu. Hösten är påväg. Men det känns bra att man snart får börja plocka fram långkalsongerna, raggstrumper, mössor och vantar. Hoppas det blir en riktig vinter i år!


Tummen upp.

Igår kväll så var det fotboll. Giffarna mötte Ängelholm. Det blev en Gif seger med 4-1. Tummen upp för det! Träffade på Sara på matchen. Det var super kul, har inte träffat henne på hur länge som helst. Så då fick man sällskap av henne under matchen. =) Efter matchen så tog vi en sväg till Olearys där det blev en massa tjej snack.

Idag var jag upp rätt tidigt ändå. Cyklade ner till stan och mötte upp min kusin Emma. Vi tog oss en fika och satt och pratade en massa. Blev en rund tur på stan också.
Sedan hade jag ett möte på arbetsförmedlingen. Det gick rätt bra. Efter mötet cyklade jag och träffade Anna och pratade lite med henne. Nu ska jag snart ta och byta om för fotbollsträning.


Birsta city.

Ska åka ut till Birsta nu med Lisa och kika runt lite.



Surströmmings lukt! Tummen upp för de. Eller?

Jag kan berätta att vi vann våran match med 3-2. Så det känns kanon.

Då jag kommer hem från matchen, genom blöt av allt regn. Då kliver in i trapphuset möts jag av en rejäl lukt. Surströmmings lukt. Visst jag äter surströmming och tycker det smakar bra. Men lukten är något som inte är så himla trevligt. Men då jag kliver in genom dörren hemma hos mig och känner att lukten fortfarande är kvar. Då har alltså lukten spridit sig genom ventelationen och in till mig. Så nu har jag tänt rökelser så att jag slipper surströmmingslukten ett tag.
Men med tanke på hur mycket jag tycker det luktar surströmming nu hemma hos mig, hur mycket surströmming luktar det inte då hos dom som sitter och äter det?


Regn + Fotboll = Sant!

Då är det lördag och en ny match väntar. Det regnar ute. Det känns mindre roligt.
Men vi hoppas på en seger idag!
Nu måste jag rusa iväg!

Tyst!


Vuxenpoäng?

Jag startar denna dag med att tvätta kläder. Jag brukar aldrig tvätta såhär tidigt på dagarna. Men det är så svårt att få tid i tvättstugan här så man får passa på då det väl finns tid. Vuxenpoäng eller? Så nu ska jag springa ner och hänga upp kläder på tork och starta nya maskiner med tvätt.


Godnatt!

Nu ska jag lägga mig och sova. Godnatt sov så gott.


En poäng.

Gif matchen slutade 1-1. Så ett poäng iaf. Bättre än ingenting.


Jo tack, lever gör jag.

Har lite halvt träningsvärk i bena idag. Så man känner verkligen att man lever. Jag får se till att bättra mig då jag stretchar. Man är ju inte lika vig i kroppen längre som man var för 10 år sedan. Om ni undrar varför jag nu har en sådan träningsvärk är för att jag har varit på gymmet nu i några dagar och har kört mycket kondition. Jag har testat och sprungit så länge jag bara har kunnat och orkat. Jag har kommit fram till att jag har inte så dålig kondition som jag trodde att jag hade. För jag skulle ha orkat sprungit längre än vad jag gör. Men mitt knä håller inte. Har så problem med ett knä och då brukar jag omedvetet belasta det andra knät för att det inte ska göra så ont i det jag har problem med. Men då brukar det bli att jag får ont i båda till slut. Är så less på att ha ont i knät. Men jag vet att det är någon jag kommer att få leva med. Så man får se till att göra det bästa av situationen. Att träna så mycket man kan.

Jag vaknade med ett glatt humör. Hade fått sms från min älskade vän Karro. Var så längesedan jag hörde eller pratade med henne. Saknar henne så otroligt mycket. Så att få sms av henne imorse var en bra start på dagen.

Nu ska jag göra mig i ordning för att ta en promenad runt Sidsjön.

Ikväll då ska vi äta pizza med fotbollslaget sedan så blir det Gif match.


Tack för hjälpen med väggtexten brorsan.

Min snälla broder hjälpte mig att sätta upp min väggtext idag. Jag försöker få ordning på allt hemma. Har inte vetat hur jag skulle vilja ha det. Men väggtexten kom på sin plats idag.


Såhär blev resultatet:




Nikotin och tobaksfri!

Nu är jag inne på dag 231 som rökfri och dag 40 som snusfri.



Godnatt.

Nu lägger jag mig och sover. Godnatt sov så gott!

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Shit idag är det en sådan dag då allt känns så otroligt bra. Eller allt har flytit på så grymt bra hittills. Var på arbetsförmedlingen och de känns iaf som att jag har en ljus framtid. Jag måste även säga att jag har en sådan grymt bra jobbcoach. Hon är toppen. Hon har hjälpt mig mycket fast jag bara har träffat henne två gånger.
Efter arbetsförmedlingen då cyklade jag till gymmet. Det gick grymt bra att träna idag. Var länge sedan det gick så bra. Trodde inte jag skulle orka att ta mig hem från gymmet. Jag klev av cykeln och gick hem dom sista 200 meterna. Bena bar mig inte. Haha.
Men nu är det bara att ladda om. Fotbollsträning ikväll.




Tisdag.

Hann inte allt på listan igår som jag pratade om. Får se om jag gör det idag istället.

Gårdagen bestod av att jag satt vid datorn en hel del. Satt och sökte jobb. Sedan så åkte jag iväg till Selånger, vi i laget och alla andra lag skulle städa upp efter Selånger marknaden. Men vi hade tur, för vårat område vi fick som vi skulle städa var inte alls så skitigt.
Så efter städning och fikat där ute så cyklade jag till affären och handlade. Lämnade sedan av sakerna hemma och mötte Malin. Så gick vi runt Sidsjön.

Tiden rusar iväg. Hinner inte skriva mer nu. Ska ner på arbetsförmedlingen.

En Näve Näring.


Då har en ny vecka börjat då.

Då har en ny vecka startat. Och jag ska börja veckan med att städa. Skrev faktiskt upp lite saker jag ska göra idag så kan man bocka av eftersom.
Så nu ska jag dra igång med att diska.
Ska försöka hinna med att träna också. Men har så ont i knäna idag så jag får se hur det blir.



Dax att sova så en ny vecka kan starta.

I helgen har jag varit i stugan. Skönt att komma dit och få rensa tankarna lite. Det behövdes.
Nu ska jag sova.
Godnatt.

Då drar de igång.

Höstens seriespel i fotboll. 9-manna. Nu ska jag iväg på match!
Så håll tummarna!

Dagens bästa.


Favoriten.


Från det ena till det andra.

Nu har jag nyss duschat efter att ha varit nere på gymmet. Nu ska jag äta sedan drar jag iväg på fotbollsträning.

Gymmet.

Nu ska jag gå ner på gymmet och träna lite. Tummen upp för det ! =D

Träning.

Har precis bytt om till träningskläder och ska gå ner på gymmet nu.



Tisdag kväll.

Sitter hemma nu. Träningen gick bra. Vi hade rätt tur med vädret. Det regnade lite grann men inte allt för mycket. Så det var ju skönt.

Nu sitter jag här och kollar läget. Ska ta och fixa till lite innan jag ska lägga mig och sova. Tänkte sova tidigt ikväll faktiskt. Men det kommer nog bli svårt med tanke på att jag sov till och från till klockan 15 idag.

Nu orkar jag inte skriva mer just nu.

Fotbollsträning

Tisdag idag och då innebär det fotbollsträning. så ska ta och äta lite strax sedan åker jag iväg på fotbollsträning. Får hoppas på att det inte börjar att regna.
Näe nu har jag lite brottom.

Skotten i Knutby.

Igår kväll gick jag till brorsan och såg film med han och Lisa. Dom hade hyrt Skotten i Knutby. Jag måste ju säga att det var en fruktansvärt lågdragen film/dokumentär. Trodde aldrig den skulle ta slut, men den gjorde äntligen de till sist.
Jag kan rekomendera denna film om ni har riktigt tråkigt och vill få tiden att gå väldigt långsamt.


Helt slö.

Är helt slö i kroppen. Orkar typ ingenting. Undra om jag håller på att bli sjuk eller om det beror på att jag fick allt för mycket sol på mig i helgen.

En ny vecka igen.

Tiden går så snabbt. Det är redan vecka 33, då är de alltså bara ca 20 veckor kvar tills de är ett nytt år. 143 dagar. Man hinner inte med tiden ibland.

Nu satt jag mig här ett litet tag vid datorn för att kolla runt. Håller på att tvätta kläder. Som tur är så är det inte allt för mycket att tvätta, för jag tvättade ju för bara några dagar sedan.
Idag ska jag iaf fixa mitt personligabrev/cv. Kan inte skjuta på det något mer. Men det är så otroligt svårt att skriva det. Men nu ska jag iaf ta mig i kragen och göra klart det.

Nu ska jag ta och rusa ner i tvättsugan.


Hey nu börjar jag längta efter vintern.

Ja precis. Har fått så mkt sol på mig denna helg så har varit typ helt förstörd ikväll. Har haft sol frossa eller var det heter. Har både svettats och frysit samtidigt.
Så nu kan gärna vintern få komma så man iaf kan klä sig efter vädret. Det kan man ju inte göra nu iaf.

Så snälla ge mig vinter så fort som möjligt så slipper man denna värme som var i helgen!

Nu kastar jag in handduken.



Nu pallar jag inte jag att sitta vid datorn något mer. Ska ta och göra mig i ordning och sedan försöka lägga mig och sova. Imorgon är det sista dagen på fotbollscupen så jag ska se till att vara pigg tills dess. Har ju trotts allt varit vaken sedan larmet gick 05.30 imorse. Eller jo visst jag snozade ett litet tag. Men under den lilla tiden får man ju inte mycket sömn. Näe som sagt nu orkar jag inte sitta vid någon dator.

Godatt!

Ja det är lördagkväll.

Ligger hemma nu och kollar lite in i datorn också kollar jag lite in vad som är på tv. Kanske inte det roligate på varken datorn eller tvn. Men det känns riktigt skönt att bara ta det lugnt idag. Det har ju som sagt varit en lång dag på fobollsplan och massa sol har man fått på sig. Jag hade tänkt att lägga in lite bilder från då jag var i Danmark, men jag kom på att jag inte har kameran hemma. Så det får vänta med det.
Nu ska jag ta och gå ner på affären nu innan det stänger. Blev så sugen på Yoghurtglass.
Sedan fundera jag på att fixa till mitt personligabrev/CV.


Så bäst!

Kom precis hem ifrån en dag av fotbollscupen. Vi vann 2 matcher och 1 förlust. Imorgon väntar de oss mer matcher. Och jag hoppas att de kommer gå lika bra imorgon som idag!


Trött.

Idag har jag varit på stan med brorsan och Lisa. Sedan så åkte jag och Robert upp till Sidsjön och solade. Var riktigt skönt väder ute. Sedan tog vi svängen förbi pizzerian och sedan gick vi ner på stan för att kolla på Drakrodden.
Nu har jag kommit hem och ska ta och lägga mig och sova. Ska upp tidigt på fotbollscup. Så ni alla får hålla tummarna för oss.
Godnatt!

Stan nu.

Nu ska jag gå ner på stan och möta upp Lisa och Patrik så ska vi ta och strosa runt lite där.
Det är kanon bra väder idag iaf!

God natt.

Med detta så säger jag godnatt för ikväll. Klockan är för mycket för att jag ska vara vaken nu.


Tiden går så snabbt ibland. Vart tar den vägen?

Ja precis som rubriken säger de. Tiden går så snabbt ibland. Man planerar ena dagen och tänker att imorgon då ska jag hinna med och göra det där och det där. Så då när nästa dag kommer och den dagen har passerat då tänker man och undrar vad man har hunnit med dagen egentligen, så kommer man fram till att man inte alls har hunnit gjort de man hade tänkt gjort. Att man nästan inte hunnit med någonting. Vart tar tiden egentligen vägen?

Idag har jag hunnit med lite grann iaf. Tog en sovmorgon, sedan upp och åt frukost och bara tog de lugn hemma. Vid 15 tiden gick jag ner till mamma och brorsan och åt mat. Efter jag hade ätit så cyklade jag bort till Ica och hämtade ut ett paket. Hade beställt vägg text som man kan ha på väggen. Hade även kommit på idén tidigare att jag skulle cykla bort till fotbollsträningen. Trodde det skulle ta längre tid än vad det tog. Det tog ju bara 10-15 minuter. Så jag fattar inte varför jag inte hade cyklat dit förut. Efter träningen lämnade jag cykeln där och brorsan kom och hämtade mig. Så lämnade han av mig, så gick jag och mötte Robert. Vi tog oss en promenad ner till IP för och se Giffarna. Väl nere på matchen mötte vi brorsan, Ante, Adam och Lisa. Så vi satt oss med dom och kollade på matchen. Ni vet ju hur matchen slutade om ni läste tidigare inlägg.
Efter matchen åkte jag, brorsan och Lisa till Ica och köpte lite frukt och sånt. Sedan hem till brorsan och såg på film. Never back down. En riktigt bra film enligt mig iaf. Så den var verkligen värd att se.
Efter filmen gick vi hem till mig för dom ville se det nya kaklet i köket.


3-1.

Vilken seger!
Giffarna vann idag mot Norrköping. En riktigt spännande match. 3-1 seger.
Alla 3 målen i Giffarna gjordes av Aziz Corr Nyang.


Nytt.

Jag håller på att göra om min bloggs uteseende. Men fantasin är inte på topp. Men någon gång i framtiden så kommer den se annorlunda ut. =)

Hej världen!

Då har jag precis klivit upp. Skönt att få sova ut. Ligger och kolla på Sjukhuset nu. Ska ta och göra i ordning lite frukost/lunch strax.
Sitter även och väntar på att posten ska komma så jag får se om jag har fått mina skivor.
Ikväll då är det fotbollsträning och sedan Gif match.

Näe nu måste jag äta något.

HÖÖÖRS!

Kvällens låt.


Nya tag.

Nu ska jag se till att dra igång och skriva blogg igen. Har ju ändå inte så mycket annat att göra på dagarna, så då kan jag lika gärna skriva lite här då och då. =)

Dagen har bestått av att jag har varit på arbetsförmedling och pratat med en jobbcoach. Ska jag vara ärlig så känner jag på mig att jag kommer få jobb snart. Känner att jag kommer ha den turen. =)

Jadu annars idag då har jag varit på gymmet, Birsta och sedan har jag tvättatkläder. Så har hunnit med lite ändå idag. Så det känns ju rätt skönt ändå.

Näe jag ska fixa lite nu.

Ny vecka.

Då är de en ny vecka. Måndagen börjar med fint väder. Jag har inte hunnit varit ute än. Tog sovmorgon och sov ut idag. Så nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att fixa en massa saker. Har lite saker som jag måste hinna med idag. Men jag skriver kanske mer senare.

Stefan Sundström!


Urkult!

Hade en kanon helg på Urkult. =)

RSS 2.0