Söndag.

Ännu en helg har snart passerat...
Sitter nu och försöker peppa mig själv för att gå runt Sidsjön med Ex Animo och sedan springa ett varv. Får se hur de går då man väl kommit dit upp.

Ikväll hoppas vi på Gif seger.

Seger!!!

Blev GIF seger ikväll! Så grymt nice. :)


Sommar.

Sitter nu och väntar på att tvätten ska bli klar. Så för att få tiden att gå så sitter jag och kollar på kort från sommaren som varit. Sommaren har gått så fort. Dagarna har rusat fram, solen har stekt och regnet har öst ner vissa dagar.
Dom 5 veckorna jag jobbade i sommar gick alldeles för fort. Men det blir så då man har super roliga kollegor.
Giffarna ligger nästan i topp i tabellen.
Jag har kommit in på den utbildning jag har sökt.
Har hunnit med och badat fler gånger än förra året. Alltså så har jag badat två ggr i år. Förra året blev det bara en gång.

Det känns tillochmed bra att det ska bli höst nu. Ser framemot att börja plugga. Det måste vara bland dom första gångerna man känner att man ser framemot att få plugga. Men nu kommer jag få läsa om det jag är intresserad av iaf.


"Sommaren är kort
de mesta regnar bort
men nu är den här
så ta för dig solen skiner idag"

Underbart.

En bild kan säga mer än 1000 ord...





Köpenhamn. <3


2 veckor och 2 dagar...

sedan jag skrev något här.

Har inte haft fantasi eller ork att skriva något. Känner att det inte finns något vettigt att skriva om. Så händer det något super spännande så kommer de några rader om det(?)

Men någon gång i denna blogg så (kanske) jag börja skriva aktivt i den. Men nu är det sommar och då är datorn inte det första man väljer att sitta vid då solen skiner ute.


RSS 2.0