Fredag.

Nyss hemkommen ifrån bolaget. Nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen och sedan försöka få tag i Petra. Färgade håret igår. Men måste lägga i mer färg idag för glömde några fläckar. Det ser liksom inte snyggt ut om håret är kritvitt och sedan finns de några mörka fläckar i det. Så det ska fixas till.
Ska ta och flytta mig ifrån datorn. Skriver några fler rader senare idag antar jag.
Ha de så bra.

Onyttigt.



Blev pizza idag. Har inte ätit pizza på flera månader. Eller visst har ätit Bite line pizza. Men det räknas inte. ;)
Lyckas aldrig äta upp en hel pizza. Varför kan man inte få beställa halva pizzor istället? Skulle varit bättre. :) Men nu blir det inte pizza på länge. Det räcker med att äta det typ någon gång då och då. Väldigt sällan liksom.


Changes.


Långpromenad igår.

Igår så tog jag och Ex Animo en långpromenad. Skönt att vara ute på långa promenader också än att bara vara inne i gymmet. Tog några bilder då jag var ute. Det är rätt speciellt faktiskt. För på vissa ställen då är det snöa och på andra då har både tussilago och vitsippor börjat slagit ut.


  
(Klicka på bilderna för att få dom större)


Godnatt.

Godnatt allihopa. Nu blir det tvn en stund sedan sova. Har så sjukt ont i huvudet. Så hoppas de är bättre tills imorgon.

Ladda om.

Det blev iaf ett poäng igår. Bättre än ingenting. Men det är bara att ladda om tills på lördag då det är borta mot Väsby United.

Solen skiner ute. Tänkte ta en promenad sedan med Ex Animo. Tänkte först tvätta klart. Så man har fått det gjort och inte behöver tänka på det. Sedan får man se vad som händer.
Ska ta och gå ner i tvättstugan nu och hänga upp lite kläder och slänga in mer kläder i maskinerna.


Äntligen tisdag.

Då är det äntligen tisdag igen. Fotboll ikväll. Gif - Jönköping Södra. Känner på mig att Giffarna tar 3 poäng idag. Så nu får vi hoppas på att de stämmer.
Det skulle vara underbart ifall det skulle bli lite varmare ute ikväll. För har inte riktigt bestämmt mig ifall jag ska hämta upp vinterjackan och ha med mig den. Utifall det skulle bli kallt. Hmm.
Nu ska jag ta och börja göra mig i ordning innan jag drar mig ner mot stan.


Ex Animo.



Ex Animo älskar sitt nya ben. Ligger och gnager på det en massa. :)
Gosen min.


Himlen är oskyldigt blå.



Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

När vi växte upp, lekte livet,
vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.

Somrar svepte fram,
jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade, och gräset växte grönt.
Hela livet var så skönt.

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

Frusna på en strand,
Flög vi med drakar
medans tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så blå

Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig.

Himlen är oskyldigt blå,
djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå.
Är himlen så oskyldigt blå


Ny vecka.

Vaknade riktigt sent idag. Hade planerat att kliva upp i tid, men icke. Vaknade till runt halv 9 och tänkte att jag bara skulle sova lite till. Men vaknade vid halv 12 igen.
Var ut med hunden för en stund sedan. Nu sitter jag och fundera på att gå ner på gymmet.
Blir inte mycket mer skrivet än såhär just nu.

Yeah!



Nyss fått upp Zlatan på väggen. Men jag blir lite smått irriterad att bilden ska vika sig längst ner. Men det problemet tar jag itu med imorgon. :)


Underbart väder.

Hur fint väder som helst ute. Solen lyser förfullt.
Nu kanske man äntligen kan börja packa bort vinterkläder?



Soool!

Då är det lördag igen. Sov hos mamma i natt. Var förbi där igår och åt middag också fick hon hjälpa mig med min ansökan till en utbildning jag sökte igår. Sedan såg vi på Så ska det låta. Efter det så var det Disturbia på tv. Har sett filmen flera gånger och har den till och med på dvd. Men ändå blir jag lika rädd varje gång då jag ser den. Så det blev att jag sov kvar där. För de var för mörkt ute för att jag skulle vilja gå hem. :b

Ska snart ta och göra mig klar för att gå ner på gymmet och träna. Det är riktigt fint väder ute också idag. Så blir lite solning kanske senare? Men nu blir det först och främst träning.



Fredag.

Nu har jag nästan precis satt mig i soffan och tänkte ta och läsa St.nu. Jag och Ex Animo har varit uppe vid Sidsjön med Anna och Boba. Så nu är Ex Animo helt slut efter en massa bus med Boba. Så han har lagt sig här i soffan brevid mig och är påväg att somna. Men direkt då vi kom hem så blev det en dusch för han. Han var jätte smutsig. Sedan blev det mat för han.

Har lite träningsvärk efter all träning igår. Mest typ vid smalbenen. Så blev inget gym idag, blev promenad istället.
Nu ska jag ta och läsa tidningen och lägga in lite musik på Ipoden.


Nöjd!

Riktigt nöjd över mitt pass på gymmet idag. Konditionen börjar komma tillbaka igen. Det känns kanon.
Det ser ut för att börja regna ute snart. Men håller tummarna på att det inte börjar med det.
Blir inte mycket skrivet just nu. Skriver kanske mer ikväll.

Onsdag lalalalaaa.

Det blev en förlust igår för Gif. Men vi spelade bra. Vi var värd poäng. Vi spelade bättre än Hammarby. Vi spelade snyggare än Hammarby. Men på tisdag så laddar vi om och hoppas på en seger mot Jönköping Södra.

Min dag idag har bestått av att tvätta kläder. Så nu är det gjort. Ska ta och dammsuga strax hade jag tänkt. Idag tänkte jag ta en vilo dag ifrån tränandet. Måste göra det ibland. Kände att jag orkar inte träna idag. Så då är det lika bra att vila.

Nu tänkte jag ta och dammsuga så det är gjort så slipper jag göra det senare idag.


Bra träning + fotbollskväll.

Vad och tränade förut idag. Är helt slut nu. Men det gick riktigt bra att träna idag. Skönt det ju. :)
Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att sedan åka ner på stan och Allstar och tillbringa kvällen med mat och se på fotboll. Giffarna spelar borta ikväll mot Hammarby. Så nu hoppas vi på en seger ikväll.



Träääning.

Kom hem för ett litet tag sedan från gymmet. Idag gick de rätt bra faktiskt. Körde som vanligt mest kondition. Längtar tills de slutar blåsa så mycket ute så att man kan vara ute och gå och springa.
Tänkte snart ta och göra något att äta innan det är dax att dra iväg på fotbollsträning. Vet inte riktigt vad jag ska ta och äta med något lär de bli.
Är slut efter konditionspasset så orkar knappt skriva något. :b

Blablabla.

Nu ska jag ta och lägga mig och sova strax. Tänkte bara se klart på fotbolls kanalen på 4an.
Det blev en seger för oss på träningsmatchen idag. Så det var riktigt nice.
Då jag kom hem från träningsmatchen så blev det att jag dammsög och skurade. Så nu har man fått det gjort. Alltid nice att ha det städat hemma.
Imorgon tänkte jag ta och träna. Ifall jag känner mig bättre i halsen. Men så länge jag har ont i halsen så kommer jag att stå över att träna. Men saknar verkligen träningen nu. För hade kommit igång riktigt bra ett tag. Men sedan så fick jag ont i halsen och sedan blev de påsk. Så då tappade jag en massa. Det är halv segt att komma igång igen med träningen. Men ska verkligen försöka att komma igång riktigt med att träna regelbundet igen.
Jag tänkte inte ta och skriva så jättemycket just nu. För känner att de kommer ändå inte bli så mycket vettigt skrivet. Så då är det lika bra att låta bli.


Solen skiner.

Solen skiner ute. Men dock blåste de rätt kallt då jag va ut med hunden. Men får hoppas att de går över. Ser att klockan börjar bli mycket. Har verkligen inte tid för att sitta vid datorn. Ska iväg strax på träningsmatch. Så jag ska ta och göra mig klar för det nu sedan åka. Skriver mer då jag kommer hem om hur matchen och de gick.

Something Stupid.


Frukost.

Sitter och äter lite frukost nu. Ska snart iväg och köpa hundmat.
Trodde man skulle få en chock då man vaknade i morse. Snön bara öste ner. Med Ex Animo brydde sig inte direkt myckt om det då vi var ute. Men nu har det slutat. Tror nästan de slutade snöa direkt då vi kom in. Men detta måste vara den sista snön tycker man. Det har snöat tillräckligt i år. Vi behöver ingen mer snö nu.
Blev inte mycket skrivet nu på morgonen. Men det kanske kommer några fler rader senare på dagen. :)

Fredag igen.

Då har en till vecka passerat och nu är det helg igen.

Har nyss varit ute med hunden. Det ser varmare ut än vad det är ute. Men det är säkert varmt ifall det inte skulle blåsa så mycket. För det blåser kallt.

Nu ska jag ta och läsa lite tidning.



Godnatt.


Världens bästa Giffen.


Premiär seger och skadeglädje.

Blev en Gif seger igår mot Brage. Nice med en premiär seger. Även att Hammarby förlorade. Skadeglädjen är den sanna glädjen. Så skönt med 3 poäng i första matchen.


Sommaren kanske kommer ändå?

Solen skiner på förfullt ute. Underbart. Var ute förut med Ex Animo. Det räckte med att ha på sig vindjackan. Man kunde lämna vinterjackan inne. Som det ser ut på yr.no så kommer det att vara lika bra väder imorgon med.
Det känns kanon bra. Om de blir sådär varmt som de står på sidan att det ska bli imorgon, så kommer de att bli underbart att stå på Norrporten Arena och se på fotboll.
Jag har nyss varit nere på gymmet och tränat. Var inte så pepp på att träna idag. Så träningen gick inte så jättebra. Men det är bara att ta igen de en annan dag. Det kan ju inte gå som en dans på roser jämt inte. :)
Nu ska jag slita mig ifrån datorn. Ska ta och dammsuga och dammtorka.

Fotboll + Sol = Underbart.

Ja kan det bli bättre? Vi hade fotbollsträning förut. Solen lyser förfullt. Underbart. Åh vad jag älskar fotboll. Då de är detta väder då blir man påmind varför fotboll är så mycket bättre än hockey.

Det blev inte så mycket sova för mig igår då jag kom hem från jobbet. Tänkte också att somna jag nu så kommer jag inte kunna somna till natten. Så jag höll mig vaken bra länge. Tänkte lägga mig i tid, men då skulle jag missa Real madrid - Barcelona. Så valde att hålla mig vaken. Barca vann självklart. Men det var riktigt nice att somna sedan på kvällen, efter att ha varit vaken i ca 27 timmar. Men det blev inte allt för många timmars sömn i natt, för vi hade träning imorse. Men det gick bra. Men ikväll så blir det en tidig kväll. Men i övrigt så har helgen gått riktigt fort.

Nu ska jag ta och vattna blommorna och sedan ta och fixa i ordning lite mat.


Trött.

Efter ett 13,5 timmes arbetspass så ska jag ta och lägga mig och vila och kolla på tv. Men timmarna gick fort på jobbet. Tiden går fort då man trivs.
Min dag kommer att bestå av att ligga på soffan och bara ta det lugnt. Känner att jag inte har allt för mycket ork i kroppen. Men det var skönt att man fick sova ca 5 timmar innan man åkte iväg och jobbade igår.
Jag är fett nöjd över tatueringen. Det blev riktigt bra.
Nu ska jag ta och kolla på tv och vänta på att mamma ska komma hem med min lilla älskling. Har inte varit ifrån Ex Animo såhär länge på hur länge som helst.

Tatueringen.



Jag är riktigt nöjd.


Torsdaaag.

Sitter och försöker peppa för att komma iväg och träna. Men är totalt omotiverad idag. Men blir säkert lättare då man väl kommer iväg. Det är bara tanken om att ta sig iväg som är jobbig.
Ikväll blir det en tidig kväll. Har tatuerings tid klockan 10 imorgon bitti i Stöde. Så det är en bit att ta sig dit. Sedan vid 14 då har jag möte. Efter det blir det hem och sova och vila upp sig inför en jobbnatt. Men det kommer att gå bra.
Hade en sådan tur idag att få tvättstuge tid. Det är jättesvårt att få tider. Var ut med hunden i morse så passade på att kolla ifall de fanns någon tid. Blev förvånad att det fanns en tid ledig idag för annars brukar man få boka en vecka tidigare typ.
Näe undra om man kanske ska ta och byta om och gå ut med hunden och sedan iväg och träna. Lika bra att få de gjort.

OoOnsdag.

Idag blir det träning. Nu var det längesen jag var ner på gymmet så nu måste jag se till att komma iväg dit och komma igång med träningen igen. Så det ska bli riktigt nice.
Ikväll så ska jag jobba. Dom ringde för ett litet tag sedan och frågade om jag kunde hoppa in ikväll.
Nej nu ska jag ut med hunden innan de är dax för att träna.


Seg.

Satt mig precis vid datorn. Tänkte läsa lite tidning innan det blir mat och sedan göra sig i ordning för att åka iväg på fotbollsträning. Känner mig riktigt seg idag. Skulle kunna ligga på soffan hela dagen och bara kolla på tv. Men det går inte. Måste ju ut med hunden lite då och då. Så det var bara att ta och kliva upp.
Nej nu har jag försökt suttit och skrivit på detta blogginlägg länge. Eller har iaf haft sidan uppe länge men det har inte blivit mycket skrivit. Så jag gör ett nytt försök senare och skriver lite.


Tröttare än innan semestern.

Känns nästan som att jag är tröttare nu än innna jag åkte upp till stugan och hade semester. Men det kan ha och göra med att man slappnar av mer där än vad man gör hemma. Men har iaf haft det super bra. Har njutit av att komma bort från stan ett tag.
Ex Animo har också haft det bra. Fått sprunigt ute och lekt i snön.
Igår var jag på trav. Tro de eller ej, men det är sant. Inte för att det är min största intresse. Men någon gång ibland så kan man ju offra sig och gå. Det är ju inte så tråkigt som de låter då man väl har kommit dit liksom. Det var ju kul att gå dit och kolla på folk och steka i solen. För igår var det riktigt bra väder. Solen lyste iaf. Jag är rädd för hästar, men då man är på trav då kan man hålla ett bra avstånd ifrån dom och veta att dom inte kan sparkas eller bitas.
Det var roligt väder man kom hem till iaf. Grått och trist. De typ halvregnar/snöar. Vart är sommaren!?
Nej nu ska jag ta och läsa ST. Har inte läst den sedan i onsdags.


RSS 2.0