Det burde ikk være sådan her.


Så höjer du ditt humör med måbra-musik.

Klicka här för att läsa. :)


Ännu ett träningspass avklarat.

Då har ännu ett träningspass blivit avklarat idag. Det känns riktigt skönt. Känner mig riktigt motiverad denna gång att träna. Så denna gång kommer jag att lyssna på kroppen hur mycket jag orkar, så att jag inte sliter ut mig totalt. För orkar inte med något längre uppehåll igen från träningen.
Nu ser jag fram emot fredag då jag får träna igen.

Count on me.


Träningsvärk?!

Drog igång på gymmet igår efter ett långt uppehåll pga skada. Blev ett lätt pass. Men idag så känns det att det var ett tag sedan man tränade. Men det är skönt ändå att komma igång. Efter att ha haft ett träningslära block uppe på skolan så gick det inte att stå emot längre. Har saknat träningen i mitt liv riktigt mycket. Kommer att dra igång lätt. Med mindre dagar än förut och lättare vikter för att börja om från början. Så att det inte blir något strul.
En klasskompis skulle hjälpa mig att lägga upp ett bra träningsprogram. Åhh det kan inte bli bättre!

Vem kan stoppa mig då jag bara rullar fram?

Allt går så bra nu. Jag mår bra. Fick så mycket positiv energi efter att ha varit uppe i skolan några dagarn. Haft bra människor runt omkring mig, haft föreläsningar och lektioner som är intressanta och fått lite miljöbyte. Kan vara skönt att komma ifrån Sundsvall ibland. Det känns tråkigt att utbildningen snart är slut. Men tankarna finns att jag nog ska plugga vidare. Men har inte riktigt bestämt vad än. Eller har några förslag men har lite svårt att bestämma mig. Snart är slut datum för att man ska söka utbildning. Så får se ifall det finns kurser som man kan gå istället eller jaa. Äh får se vad som händer och sker. Något roligt kommer det att bli iaf.

Too good to be true.

Livet är som en dans på rosor. :)


Plugg.

Sitter nu och försöker plugga. Har en del uppgifter som ska lämnas in senast idag.
Känner en smått panik känsla. Har en del att göra klart.
Men ska försöka hitta lite ro och få alla uppgifter gjorda.
Jag förstår inte varför man alltid skjuter på allt in i sista sekunden.
Nej har inte tid att sitta här och skriva nu. Ska återgå till pluggandet.

Tisdag.

Tisdag, sjukgymnasten idag. Jag hoppas verkligen att jag kan nå målet mitt att jag kan komma igång och springa innan sommaren. Men vill inte stressa på för mycket så att det blir värre igen. Nu då det börjar gå sakta men säkert framåt.

Solen skiner ute idag, men ändå är det kallt i skuggan. Men så länge solen skiner och att snön smälter så är jag nöjd. En dag närmare sommaren. Hoppas på en varm sommar.
Vintern är på tok för lång och sommaren på tok för kort. Visst har det sin charm att ha olika årstider. Men hösten och vintern behöver inte vara så extremt långa och kalla.


Grukan måste vinna Big brother.






Måndag.

Måndag igen, ännu en ny vecka är igång.
Vissa saker som kommer att ske denna vecka kommer jag att önska att de redan var över. Det hela handlar om rädsla, men denna gång så är det bara att bita ihop för sitt eget bästa. Jag känner inte nu för att gå in på vad som ska hända. Så därför kommer jag inte att skriva mer om det.

Sitter och håller på att plugga lite nu. Ska snart ner på stan och möta upp en klasskompis så ska vi fortsätta med våran skoluppgift vi håller på med.
Denna dag kommer jag att spendera med att plugga en massa. För har lite att göra, så det är lika bra att göra klart det.

Måste även tillägga att Nicke Borgs låt Leaving Home är riktigt bra.


Hyr ut din man.


Heeeeelg!

Nu är det helg igen. Veckorna rusar fram. Vill ha sommar nu. Vill lägga undan vinterkläderna. Less på snö, kyla och halka.
Har egentligen absolut inget att skriva i bloggen idag. Eller jo det finns nog en massa men det är nog inte alls kul att läsa om. Eller allt vill man inte berätta om här. Det viktiga som händer i ens liv det behöver bara människorna som har en plats i mitt liv veta. Allt rullar på rätt bra nu.

Idag så var jag ner på stan och åt lunch med Vickan. Skönt att komma ut i finvädret. Skönt att få sitta och snacka skit och bara ha det bra.


Lunch på Tant Anki och Fröken Sara.
Rödlöks soppa. Smakar bättre än det ser ut. :)


Det finns alltid.

Det finnas alltid...
Ärlighet bakom "Jag skojar bara."
Kunskap bakom "Jag vet inte."
Känslor bakom "Jag bryr mig inte."
Smärta bakom "Det är lugnt."

Fredag.

Det går bra nu, kompis, det går bra nu.


RSS 2.0