Yr och trött.

Hungriiig! Ja men känns de värt att ställa sig och laga mat nu?! Nej det gör det verkligen inte. Klockan är för mycket för det. Så det blir nog till att äta någon frukt innan de är dax för att lägga sig och sova. För liksom äter jag värsta måltiden nu så kommer man vara illamående mätt tills man ska lägga sig och sova. Om man nu lyckas somna då? Men det skulle va riktigt gott med typ MAX eller typ Burger king. Men nu har vi ju inte Burger king i Sundsvall men det skulle ändå smaka riktigt gott. Bite line skulle också smaka bra. Snabbmat liksom. Men nej det blir de inte ikväll iaf. Om någon nu läser detta inlägg så tror ni säkert att jag är värsta knäpp. Men så är det inte. Lite yr och trött nu bara. Och HUNGRIG!

Annars har min dag rullar på rätt bra. Klev upp rätt sent. Sedan så städade jag här hemma innan jag gick till mamma och åt middag. Sedan iväg på fotboll. Efter fotbollen var det affären och hem till mamma igen och fikade. Sedan hem igen. Måste även berätta att jag drack min första hela kaffekopp idag. Eller det var cappuccino med toblerone smak. Jag fick för mig idag att jag skulle lära mig dricka kaffe. Så jag fegstartar med att dricka dedär. Tyckte de va tillräckligt med kaffesmak i det. Det smakade faktiskt rätt okej.

Nej nu ska jag ta och äta apelsin innan jag lägger mig och sover.

Godnatt!


:)

Middagen var super trevlig igår hemma hos Sara och Patrik. Jonas och Offe var också med. :) Vi åt tacos och snackade och kollade på film. Tack för en riktigt trevlig kväll.
Ex Animo och Tyson fick också träffas igår för första gången. De blev en massa lek och spring. Ex Animo ligger fortfarande och sover. Tog en bild på han nyss. Han ser rätt slut ut. Men det kostar att ligga på topp. Jag får snart ta och väcka han så han får ta och komma ut. Men han ser ju inte direkt ut för att ha brottom nu iaf.


Lördag!!!

Jag fryser! Jag fryser något så fruktansvärt mycket.

Håller på att göra mig i ordning nu. Ska iväg på middag senare.
Det blev ett kort pass på gymmet idag. Men jag kom iaf iväg och tränade ett tag. Träffade även Jimmy nere på gymmet. Han ska hjälpa mig att komma igång riktigt med att lyfta vikter och så någon dag. Så det ska bli riktigt nice.
Näe har egentligen inte tid att sitta här något. Så ska ta och fortsätta med det jag höll på med.


Havregrynsgröt!

Jag fatta inte? Jag har nu gjort havregrynsgröt i mikron två gånger och varje gång har det liksom svämmat över. Så att jag har gröt både i tallriken och på dendär tallriken som finns i mikorn. Jag kan inte förstå vad jag gör för fel(?) Det smakar ju inte direkt något konstigt då väl gröten är klar. Undra jag inte har den perfekta gröt tallriken? Aja hur som helst så har jag iaf ätit gröten nyss och nu sitter jag och försöker dricka upp ABCDE-Vitaminerna. Råkade även förut då jag tog ut tallriken ur mikron spilla ut lite gröt över golvet och Ex Animo. Så de blev att skölja bort de från han. Känner inte för att duscha han nu, för de tar säkert en evighet och få han torr och jag ska ut med han snart innan jag ska iväg och träna. För kan inte gå ut med han då han är blöt då kan jag ju riskera att han blir förkyld och det vill vi ju inte.
Näe nu ska jag ta och fixa lite innan det blir träning.

 



Såhär såg gröten ut sist jag försökte mig på det. Jag har kanel och phyllisfrön i. Men de strödde jag dit efter jag hade tagit ut de ur mikron. 


Stora problem?

Att äta eller inte äta kvällsfika är frågan? Sitter och fundera på vad jag ska äta om jag ska äta något dvs. Skulle inte vara fel och beställa hem Bite line nu. Men det har ju stängt? Iaf dom som kör ut pizzan. Kan inte komma på något bättre förslag. Så det kommer säkert sluta med att jag står och spana in i kylskåpet, frysen och skafferiet och fundera på vad jag ska äta. Är inte på humör att ställa mig och laga någon mat nu. Är för trött för det. Oj, oj vad jag har stora problem nu! :b
Kvällen har jag tillbringat tillsammans med tv. Legat i soffan och bara halv sovit och kollat på tv. Hur underbart är inte det? Vädret gjorde inte så man fick någon större lust att göra något än att bara ligga och kolla på tv. Fundera även att fortsätta min kväll nu också med tv och kanske en film och somna till den och ställa alarm och sedan vakna och stänga av tv? Lät som en smart idé! Men det är nog bara för att jag är så smart!
Detta blev bara ett yrt inlägg men så kan de bli ibland!
Nej nu ska jag kolla in vad jag har för mat och sedan lägga mig och kolla på film(?)




"När du slår upp dina ögon, till ännu en dag av ingenting.
Så tänk att värre har det vart och värre kommer det bli igen.
För vi grälar och vi tjafsar och vi bråkar om just ingenting.
Men jag tror att värre har det vart och värre ska det bli, min vän.
Så passa på och lev nu och sjung...

Nanana... I morr'n är det för sent.
Nanana... Jag bara måste ge."

Helg igen!

Jag skrev ett inlägg tidigare idag. Men det blev knas allt så de kom inte fram. Nu har jag nyss varit på affären. Så snart blir de middag.
Tänkte ta mig en liten promenad nu med Ex Animo så det är gjort.
Imorse då jag vaknade, då hade jag en sådan sjuk träningsvärk. Men det blev bättre efter man hade varit uppe och gått lite. Så det blev en sväng på gymmet idag med faktiskt.
Näe nu ska jag försöka ta och göra något vettigt.

Torsdag kväll.

Sitter nu och kolla in i datorn. Har tänt ljus och rökelse. Tänkte ta och lägga mig och sova tidigt ikväll. Så snart blir sista promenaden ut med Ex Animo innan de är sovdax.
I eftermiddag har jag varit ute på Birsta med Sara och Patrik. Det var riktigt trevligt. Kom hem med massa små saker till hemmet.
Imorgon är de fredag. Helg igen. Får se vad helgen har att ge. Men fotboll är inplanerad iaf. Ska även se till att hinna med att träna också. Men Det löser sig alltid. Träning hinner man alltid med. :)
Känner att jag verkligen inte har något vettigt att skriva just nu. Är så fruktansvärt trött så orkar inte ens tänka. Så nu blir det att göra sig i ordning för en sista promenad ut och sedan lägga sig och sova.

Godnatt!


Yeah.

Är helt slut typ. Var nere på gymmet förut. Jag körde kondition som det oftast blir. Men vill se till att bygga upp en bra kondition till sommaren då både Vårruset och Tjejmilen väntar. Men sedan kände jag att jag hade så mycket spring i bena idag så då var det lika bra att passa på liksom. Så 1 mil hann jag med sedan skulle jag hämta hunden.
Sitter nu och fundera på vad jag ska äta. Det blir nog havregrynsgröt. Det var längesedan man åt det. Men det går fort att fixa till.


Musik.

Sitter nu och lägger in lite musikIpoden. Har ingen aning om vad jag ska lägga in för musik så det blir en massa blandat.
Vid 8 i morse väckte Ex Animo mig. Så då tog vi en kort promenad ut. Sedan så blev de frukost för oss båda och slappa framför tvn. Så nu låter man frukosten få smälta innan jag ska iväg och träna.
Känner att jag inte alls hade något vettigt att skriva nu här på morgonen. :b
Nu ska de läsas tidning.


Ex Animo har blivit stor.

Ex Animo har tappat sin första tand!!!


 


Njuuuuut!

Im 2 good 4 u baby!

Disken är diskad, tänt rökelser, tvätten är vikt, tänt ljus och jag mår bra av Stefan Sundström som sjunger i mina högtalare just nu! Vissa stunder känns livet för bra! Gäller att passa på att njuta av stunderna.

Dagen har varit riktigt bra! Jag tog mig en lång sovmorgon. Så jag sov säkert 13,5 timme i natt. Men det klaga man inte på. Vaknade till vid 11,15 och kom på att jag hade tvättstugan. Så då var det bara att ta och kliva upp. Gick ut med hunden, fixade tvätten. Sedan kom Sara förbi vid 12 tiden eller något. Så surrade vi och åt lite mat. Sedan då min tvätt var klar vid 15 så åkte vi ner till stan. Gick runt där och kollade och pratade.
Vid 17,45 tog jag bussen till mig och hon till sig.
Så gick jag hem till mamma och åt lite mat. Men nu sitter jag hemma hos mig. Denna onsdag blev en träningsfri dag. Men imorgon ska jag försöka komma iväg och träna innan jag, Sara och Patrik på eftermiddagen ska ut till Birsta och checka läget.


Ahapp.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.

Då har snart denna dag också gått. Inte för att man har gjort allt för mycket idag. Men den har liksom ändå gått fort. Har tränat annars så har de inte hänt så mycket mer. Det är fortfarande sjukt kallt ute. Så man kan inte vara ute allt för länge. Undra om det ens kommer bli någon vår eller sommar i år?

Jag har lite nya planer vad som ska hända i mitt liv nu framöver. Det ser jag verkligen framemot. Det ska liksom bli spännande.

Näe nu ska jag försöka ta och hitta på något. Typ städa garderoben eller något. Har ingen ro i kroppen att sitta stilla.


Folk slutar aldrig förvåna en.

All början har...

sitt slut. Så sant som det är sagt.

Kom hem för ett tag sedan efter att ha jobbat ikväll. Fundera på att ta och äta innan jag lägger mig och sover.
Svinkallt ute idag iaf. Typ -23 eller något nu. KOM HIT SOMMAR!
Dagen har rullat på rätt bra annars idag. Var ner på gymmet i morse. Men var långt ifrån peppad. Så det blev inte ett långt träningspass inte. Var ner på stan en snabbis. Skulle på Apoteket. Datasystemet där hade typ pajat så det slutade att jag kom därifrån med 3 st tuber med tandkräm. Så nu har jag så de räcker ett tag framöver iaf.
Imorgon ska jag försöka vara mer laddad för att träna än vad jag är idag. Känner att man skulle verkligen behöva rensa tankarna lite. Rensa ut de gamla så att nya bra saker får plats. Finns nog inget bättre sätt att rensa tankarna på än då man tränar. Så bäst!
Så nu är det dax att få ordning på allt!

Näe nu ska jag ta och fixa till lite att äta!


Ännu en helg är över.

Ännu en helg har passerat. Ibland går helgerna så fort. Helgen har varit riktigt bra. Dock blev det ingen Stefan Sundström igår. Det känns surt. Men det kommer fler gånger. Om det inte blir i Sundsvall så blir det någon annan stans här i Sverige.
Annars idag så har det varit fotbollsträning. Sedan åkte jag hem och städade till här hemma. Nu ska jag äta lite sedan lägga mig i soffan och bara glo på tv.
Hoppas på bra väder imorgon. Eller iaf varmare än vad det är idag. Tänkte ta mig iväg på gymmet imorgon bitti också om det är okej ute så blir det en längre promenad med.
Näe nu blir det mat!


Detta funkar liksom inte.

Nej nu börjader det bli såhär svinkallt igen. Det värker i hela kroppen då man är ute. Det räker bara att vara ute en kort stund. Hoppet fanns ju att det skulle bli vår där ett tag. Men hoppet har försvunnit där om att de någonsin kommer att bli varmt. Så mina och Ex Animos promenader är inte speciellt långa nu då de är såhär kallt.

Nu ska jag ta och lägga mig och kolla lite på tv ett tag.

Älskade hjärta.

Du är det bästa som finns!


Utvilad.

Inatt fick jag sova ca 8-9 timmar. De är underbart de att få sova dom timmar man verkligen behöver.
Kände att jag lätt skulle kunna ha vilat några timmar till, men då skulle man nog bara blivit typ trött resten av dagen. Att man skulle fått för mycket somn.
Vi va ut på en kortpromenad. Typ 5 minuter. Jag hade gjort redo Ex Animos mat innan vi gick ut. För brukar lägga hans mat i vatten för att han slukar maten. För här jag vatten i maten så hinner de mjukna upp så han inte sätter i halsen eller något. Så då vi skulle ut första gången nu  på morgonen så hann vi bara utanför dörren så skulle han in igen för han visste att maten va framme. Men det gjorde inte mig nå. För det var halv kallt ute och första turen ut brukar vara lite seg för man har själv inte hunnit vakna till riktigt.

Igår var det ingen bra dag. Mådde inte allt så bra. Men dom dagarna måste ju finnas också då allt inte är bra. Men pratade iaf en massa i telefon med mitt glitter Robine. <3

Nu sitter jag bara och kolla runt på datorn. Ex Animo kröp upp i knät på mig och somnade.
Näe nu ska jag ta och sätta mig och läsa Aftonbladet och ST.


Pärlor åt svin.


Sooovmorgon!

Blev en sovmorgon idag. Det var verkligen uppskattat. Nu sitter jag bara och kollar runt lite på nätet. Ska snart ta och gå ut med Ex Animo innan jag själv ska gå ner och träna.
Jobbade igår kväll. Det gick riktigt bra. :)
Huvudet är tomt just nu tror jag. Inte alls något fantasi om vad jag ska skriva om liksom.
Blir att jag tar och gör mig iordning nu för dages bravader.






Jävla snö!!!

Det har börjat snöat igen. Jag är så jävla less på snö. Skulle kunna spy över de! Räcker det inte med allt vi hade. Måste de komma ännu mer?!?!?! Nu längtar man ju efter att få lite värme. Så less på allt som har med kyla att göra! Men man får hoppas att detta är sista snön. För varje år då man tror att nu har det äntligen slutat snöa för denna vinter så brukar de komma en massa snö minst en eller två ggr till. Sedan efter det så börjar våren titta fram. Så nu gäller det att hålla tummarna!

Nu är jag i fullgång med att tvätta. Orka egentligen inte tvätta idag, men det är så svårt att få tid och de är liksom lika bra att få det avklarat. Så jag har det jag gör nu på förmiddagen.
Idag då blir det vilodag ifrån träningen. Det behövs ibland det också. Även om man är peppad för att träna så behöver kroppen vila ibland.

Sara var här igår kväll och hälsade på. Det var riktigt trevligt. Vi drack té och snackade en massa. Så de va en supertrevlig tisdag kväll. Ex Animo tyckte det också var trevligt med främmande. Han är så sällskaps sjuk.

Sitter och fundera på att lämna in datorn någon dag på lagning. Är så less på den. För att man kan inte ha för många internet sidor igång för då blir det typ (svarar inte) eller vad det nu står. Så det är skit irriterand. Hade aldrig dom problemen då jag hade XP men nu då jag har Vista så krånglar det hela tiden. Ibland så tror jag dom gör tekniken mer avancerad än vad den egentligen orkar med så de är därför så mycket av den nya tekniken går sönder. För mobiler och datorer höll bättre förut än nu. Tycker jag iaf. Men jag har hört fler som har haft problem med Vista. Men det som känns segt är att om jag lämnar in den på lagning så får man vänta sååå länge tills man får tillbaka den igen.
Men jag hade ändå tänkt nu att rensa bort saker jag inte har använing för på datorn. Lika bra att rensa bilder och musik då och då så man inte samlar på sig allt för mycket. Blir så jobbigt att rensa då annars.

Nu ska jag snart ta och rusa ner i tvättstugan, men tänkte ta och läsa lite på Aftonblandet och ST innan.
Blev rätt mycket skrivet i detta inlägg. Men kände att de inte fanns någon stopp då jag började skriva. Kunde skriva mer men någon gång va jag tvingad och avrunda. Så skulle kunna babbla på hur mycket som helst. Men nu ska jag ta och vara tyst! :)




Haha så bäst bild!


Blablabla.

Ska snart ner och träna. Kände mig inte alls så peppad då jag vaknade i morse. Men nu har det gått över. Så det ska bli riktigt skönt att få komma iväg strax och röra på sig.
Det är fint väder idag också. Så blir nog en promenad senare med Ex Animo. Så han får komma ut på en längre promenad han också.
Känner att skallen är tom på vad jag ska skriva. Så de blir nog att jag skriver senare.
Va hos frisören igår förresten. Blev nöjd. Tog bara bort de slitna i håret men de blev bra ändå. :)

Näe nu ska jag iväg ner på gymmet.

Alla hjärtans dag!

 


Hoppas ni alla får en bra alla hjärtans dag idag!


Green street hooligans.

Sitter och se på Green street hooligans. Det måste vara en av de bästa filmer som någonsin är gjord! Det går inte annat än att älska filmen! Man kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna på den!



Borta i tankarna.

"När man är liten, så vill man vara stor
När man är stor, så vill man vara liten
Man söker efter sanningen men sanningen gör ont
Allt känns för jävligt, ensamt och tomt
Var finns svaren på livets alla frågor?
Tankarna bara strömmar som vågor"


:)


Nöjd.

Nu har jag fått hem mitt ADHD halsband. Hur nöjd som helst.




Blev inte ett så bra kort. Men de är superfint i verkligheten. I love it!


Kallt, kalllt, kallt.

Ligger nu under täcket och försöker få tillbaka lite värme i kroppen. Gick ut med Ex Animo vid 8.30 tiden i morse. Undertiden vi var ute så stötte vi på Cissi. Stod och pratade med henne kanske en timme. Var kul att träffa henne och få prata lite med hon. Men det är kallt ute idag. Så nu försöker man få tillbaka värmen igen.

Somnade rätt "tidigt" igår. Var sjukt trött. Låg och kollade på filmen The football factory igår. Somnade mitt i filmen typ. Men jag kände att jag va påväg att somna så hann och släcka alla ljus så jag inte somnade ifrån dom. Men vaknade till efter ett tag och stängde av tv och dator. Kände att jag inte orkade ta en sista promenad med Ex Animo. Men han sov ju ändå så ville ju inte väcka han. Men istället så vaknade han tidigt så då var det bara att gå in då. Men somnade på soffan inatt så har sovit på den hela natten. Så lite stel är man men de går nog till sig.

Dom ringde från Granlo gården och frågade om jag kunde jobba några pass framöver. Så det ska bli riktigt roligt.

Idag får jag se vad som händer. Blir iaf att diska och vika tvätt. Kanske går ner på gymmet lite senare eller något.

Men nu ska jag ta och se klart på Våra bästa år och äta frukost.

Ska försöka ta lite nya bilder och lägga in snart så det inte bara blir en massa text. :)


Fantasiii.

Hade riktigt ont i ryggen och knät igår. Men idag är det bättre. Jag har ju problem med knät sedan jag minns inte när. Det är typ överrörligt. Så kommer alltid ha problem med det. Men vintern är värst då det är kallt ute. Sedan ryggen är de typ periodvis den gör ont. Måste verkligen bygga upp bättre muskler i ryggen. Men det är så tråkigt att träna ryggen. Jag måste även räta på ryggen mer. Gå mer rakt i ryggen. För kollade upp ryggen för typ 100 år sedann och tydligen så böjde jag ryggen på fel ställe eller vad dom sa. Men men.
Idag är det iaf mycket bättre. Så idag kan det nog bli en långpromenad med Ex Animo.
Näe nog med klagande över hur ont jag har.

Vaknade tidigt i morse. Men försökte somna om. Men det gick inte. Ex Animo var pigg. Så efter ett tag gick jag ut med han. Sedan då vi kom in så somnade han. Men jag är pigg(?) Snäll hund som drar upp mig tidigt på morgonen och sedan se till att jag är pigg så han kan somna om. Men jag älskar min Ex Animo ändå. :)
Många kanske undrar varför jag döpte han till just Prins Ex Animo(?) Kan berätta det.
Uppfödaren hade gett han ett tillfälligt namn och det var Texas. Men jag fick sedan bestämma ett eget namn på han. Då jag var och kollade på valparna första gången, så lyfte uppfödaren upp en valp i min famn och en i mammas famn. Sedan så berättade hon att den mamma hade i sin famn var den ända av alla valpar i den kullen som hade öron som hängde ner och han var den som vägde mest. Sedan så fick jag han i min famn och kände att detta är min Prins. Han var då bara 6 veckor gammal. Men jag bestämde att det är denna hund jag vill ha. Så sedan då jag kom hem då hade jag två veckor på mig att bestämma namn till han. Ifall jag nu ville ha ett annat namn än Texas till han. Så jag satt och velade mellan en massa namn. Sedan så kollade jag på internet efter ord på lation. Hittade några som jag tyckte kändes okej. Men sedan fann jag Ex Animo. Ex Animo betyder från hjärtat på latin. De fastnade jag för. Så nu heter han Prins Ex Animo. Men kallas bara Ex Animo. Ni kanske tycker det är krångligt att säga. Men man vänjer sig. Ångrar aldrig att jag valde det namnet till han.

Näe nu ska jag ta och duscha sedan så ska jag och Ex Animo gå och träffa Anna och Boba (Annas hund).


Tankar.

Så mycket tankar och frågor.

Men inga svar.

Halsband.

Beställde ett halsband igår. Så nu längtar jag verkligen tills jag får hem det.





Det består av en kedja med en kapsel med fyra symboler i.
Ett hjärta för närvaro,
ett öga för insikt,
en nyckel för förståelse och
en stjärna för ambitioner.

Ny vecka, nya möjligheter.

Filmen var riktigt bra. Snabba cash alltså. Så den var lätt värd att se.
Satt mig nu vid datorn en snabbis. Ska ta och göra mig i ordning. Ska iväg och äta och senare idag så ska jag möta Sara så ska vi iväg och kolla på Inomhus ligan.
Har även hunnit med och tränat idag. Så det var riktigt nice.

Näe nu hinner jag inte sitta här något mer.
Ska skynda mig lite nu.


Snabba cash.

Håller på att göra mig i ordning. Ska snart ta och äta. Sedan ikväll är det Snabba cash. Ska bli nice.


Yeah.

Varit ner och tränat idag. Hur nice som helst. Körde kondition igen. Måste bygga upp den igen efter att ha haft uppehåll från träningen ett tag.
Sitter nu och fundera på vad man ska äta till middag.

Näe blev inte mer skrivet än så nu. Ska ta och läsa klart Aftonbladet nu.

Trött.

Helt trött nu i kroppen. Har varit och tränat kondition på gymmet. Det är så sällan man kommer iväg och träna sedan jag skaffade Ex Animo. För jag kan inte lämna han hemma så länge än. Men håller på att träna han att vara lite själv. Men mamma tog hand om han idag ett tag då jag gick ner och tränade.
Ska försöka komma igång riktigt igen med träningen. Saknar att träna grymt mkt. Det är härligt att få rensa tankarna och så.

Varmare.

Har precis kommit in efter en skogspromenad med Ex Animo. Skönt att det är varmare ute nu än vad de va förra veckan. Nu går det att vara ute en längre stund och ta en promenad.
Är hur trött som helst nu. Ska ta och lägga mig och kolla lite på tv tror jag. :)


Ny telefon.



Köpte ny telefon igår. Det blev en Nokia 6220. Är riktigt nöjd hittills. Min LG telefon gick sönder tyvärr. Var riktigt nöjd över den. Så nu får vi hoppas att Nokian gör mig lika nöjd som LG. :)


RSS 2.0